• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ayy 02.02 Tülaysu 😂 nasılsın nasıl gidiyor ben bunalımdan çıktım geldim aranıza 🤪
Ben de en başta çok bunaldım değişik psikolojileri girdim şimdi bağışıklık yaptım 🤣 büyüyoruz gerçi en küçük bebeğiniz biz oluyoruz benim oğlan ellerini keşfetmeye başladı enteresan bakıyor eline sonrada yumruk yapıp hepsini ağzına sokmaya çalışıyor girmeyince ağlıyor 🤣 senin kız nasıl annesini yoruyor mu🤣

Şimdiden alayım hatta poposu alışsın 😂 Blntkbra Blntkbra öyle yazmıştı yeni beze geçerken bir yeni 2 eski takmak gerekiyo gibilerinden.
Aynen canim bana da bunu sleppy uzmanlari solemisti bir bildikleri vardir herhal 🤣🤣 diyip 2. Gecisimde oyle yaptim 1. De cat die degistirdigimden aman allahim cocugum bacaklarina kadar yayildiydi pisik hakkaten 2. De capraz gecisle hic bir sorun yasamamistik

Sorma canim gunduz ev halleri yemek telasi kiz durmuo pek hep kucakta bu ara eve taktim bazi duzenlemeler degisiklikler pesindeyim uykular haram gece is yapiyorum vs cok yogun gecio tam aklimdan geciosunuz napio kizlar die bakayim diorum cat bisi cikio kalio 🤦🤦 bazen teli elime zor aliyorum wallahi.
Umarim herkesler iyidir 🙏

Ben de en başta çok bunaldım değişik psikolojileri girdim şimdi bağışıklık yaptım 🤣 büyüyoruz gerçi en küçük bebeğiniz biz oluyoruz benim oğlan ellerini keşfetmeye başladı enteresan bakıyor eline sonrada yumruk yapıp hepsini ağzına sokmaya çalışıyor girmeyince ağlıyor 🤣 senin kız nasıl annesini yoruyor mu🤣
Günü gününü tutmuyor 😂 bizimde heryerimiz salya eller hep ağızda ikisi sigsa ikisini birden koyar 😅 konuşuyor benimle ilgi manyağı biraz hanımefendi oyun istiyor kıpır kıpır 🥰🧿

Sorma canim gunduz ev halleri yemek telasi kiz durmuo pek hep kucakta bu ara eve taktim bazi duzenlemeler degisiklikler pesindeyim uykular haram gece is yapiyorum vs cok yogun gecio tam aklimdan geciosunuz napio kizlar die bakayim diorum cat bisi cikio kalio 🤦🤦 bazen teli elime zor aliyorum wallahi.
Umarim herkesler iyidir 🙏
Allah kolaylık versin canım. Arada ses ver iyi olduğunu bilelim ☺️ bende bayramdan önce cam perde işlerine girişeceğim annem gelicek yanıma da öyle yani. Gündüz bir şey yapamıyorum tek kalınca. Dün uyuduktan sonra bende iş yaptım valla

Ya kızlar benim sol memem sızlıyor sırtımada vuruyor, yara değil elimle yokladım beze falanda yok. Oğlumdan sonrada bu aynı yer sızlardı, çok doktora gittim akciğer meme ultrason hep bakmışlardı bişey çıkmadı. Siiznde oluyor mu? Sırtta bi noktada meme arkasına denk gelen yerde ağrı, bide memede sızı.
Benim de senin gibi sol gogsumun hizasında sırtımda ağrım zaman zaman oluyor sonra geçiyor. Benim bebeğim sol tarafimi pek emmiyor zorla emziriyorum, süt birikiyor ağrı yapıyor diye tahmin ediyordum. Başka bir aciklamasi varsa bilemiyorum Azizinsan Azizinsan

Allah kolaylık versin canım. Arada ses ver iyi olduğunu bilelim ☺️ bende bayramdan önce cam perde işlerine girişeceğim annem gelicek yanıma da öyle yani. Gündüz bir şey yapamıyorum tek kalınca. Dün uyuduktan sonra bende iş yaptım valla
Gece en bi sevdigim hepsi uyuyor esim dahil ohhhhh keyfime degme ses cikaran isler haric yapiyorum ama asiri az uyuyorum hastalanmaktan korkuyorum gercektende ama uyumadikca gereksiz enerji gelio uzerime anlamadim wala hem sapsal mutlu hem sapsal enerji var uzerimde 🤣🤣🤣🤣🤣

Oğlum 13.ay emekledi🤣🤣🤣 toto buyuk anca kaldirdi🤣

Diyetisyen eşliğinde diyete başladım ilk hafta 3 kg gitti bu hafta 4.haftam toplamda 5 kg gitti ama sanirim gitmemesi gerekiyordu cunku kizim az kilo almis bu ay bir de sütüm de azaldi .Kilo almayi dert etmeden önce hunharca yerdim süt olurdu.Diyeti biraktim ama dikkat ediyorum yine haftada 500 gr gitsin ne yapayim.O nedenle dikkat et derim
Tamam çok sağol canım. Bir haftada 3 kg çok fazla olmus . Emzirenlerde haftada 500 olması gerekiyormus sanırım. Bakalım diyetisyenle bunu konusacağım.

Kizlar bu arada diet vs asla yapmayin ben biraktim sut var ok ama sutun yag orani dustu kilo almadi suan hunharca yiyorum ve gercekten fark var emerek daha uzun saat duruyor vs. Gunde 1 veya 2 bez kullaniyordu suan 5 6 beze cikti cok sukur 🙏🙏 birakin emzirme bitene kadar tombis olalim sonrasi allh kerim ben sahsim adina dietle xiddi hata yaptigimi dusunuyorum

Günü gününü tutmuyor 😂 bizimde heryerimiz salya eller hep ağızda ikisi sigsa ikisini birden koyar 😅 konuşuyor benimle ilgi manyağı biraz hanımefendi oyun istiyor kıpır kıpır 🥰🧿
Ayyy çok tatlı artık uykuları azaldı dimi hep oyun istiyorlar 🤣 minik biciriklar biraz daha büyüsün enterasan huyları ortaya çıkar. Benimkide konuşuyor ama kendi kendine değil konuştuğun zaman susmak bilmiyor konuşmadığın zaman hiç konuşmuyor 🤣 kız annesi olmakta bir başkadır hep suslersin ilerde ikinciyi düşünüyormusun Tülay 🤣

Sen niye bunalıma girdin anlatmak istersen dinleriz. İlk çocuk mu? 🙃🙃
İlk çocuk evet ama kızım beni hiç üzmedi ☺️ eşim suskunluğu ve eşimin ailesinin yaptıklarından dolayı bunalıma girdim zaten burda anlatıyordum daha önce yapılanları 9 ay hamile olduğum kimsenin aklına gelmedi doğum yaptığım gün başladı eziyetim. Onlar yaptı ben sustum eşime yansıttım o da sustu ben sustukça yaptıklarının dozu arttı çok yıprandım bu süreçte. En son durdum düşündüm baktım ki evliliğim sarsılıyor ve sadece üzülen ben oluyorum. Artık kimseye tolerans yok kimseye karşı susmuyorum , saygısızlık yapmıyorum ama yine de hiçbir lafın altında kalmıyorum herşeyin cevabını kendim veriyorum eşimden medet ummuyorum şuan daha iyiyiz bakalım nasıl ilerler bilmiyorum. Ama kendimi ezdirdigim gibi kızımı ezdirmeyi düşünmüyorum. Sonu nereye varacaksa varsın benim için en değerli en önemli olan kızım sonra kendim koca bir hayat var önümüzde aman o ne der bu ne der demekten ömür geçip gidiyor polikistik böbrek hastalığım var genetik test yaptırdım 50+ yaşlarda %90 diyaliz diyor doktorum daha önümde uzun yıllar var tabiki ama bu süreçte kendimi mutlu etmek için uğraşacağım artık başkaları umrumda bile değil ne eşim ne ailesi hiçbiri umrumda değil ❤️

Gece en bi sevdigim hepsi uyuyor esim dahil ohhhhh keyfime degme ses cikaran isler haric yapiyorum ama asiri az uyuyorum hastalanmaktan korkuyorum gercektende ama uyumadikca gereksiz enerji gelio uzerime anlamadim wala hem sapsal mutlu hem sapsal enerji var uzerimde 🤣🤣🤣🤣🤣
Niye oyle yapiyosn cnm ya birak ev islerini sen de yat uyu onlarla lazimsin sen hepsine bi de kendini hasta etme.

Niye oyle yapiyosn cnm ya birak ev islerini sen de yat uyu onlarla lazimsin sen hepsine bi de kendini hasta etme.
Ya oglum bile annee evimiz cok dagibik farkindamisin dio dusun 🤦🤦 gerci ven yapiyorum ertesi gun ayni kisir dongu aslinda ama yaparak huzur buluyorum yoksa depresyondayim ama canim

Ayyy çok tatlı artık uykuları azaldı dimi hep oyun istiyorlar 🤣 minik biciriklar biraz daha büyüsün enterasan huyları ortaya çıkar. Benimkide konuşuyor ama kendi kendine değil konuştuğun zaman susmak bilmiyor konuşmadığın zaman hiç konuşmuyor 🤣 kız annesi olmakta bir başkadır hep suslersin ilerde ikinciyi düşünüyormusun Tülay 🤣
Yok ben düşünmüyorum tabi Allah büyük asla diyemem ama bazı şeyler duzelmeden yapmam ikinci çocuk falan 😅 ayıp ettin bak şimdi Tabi süslüyorum hergun farklı kombinler 😅 süslü karının süslü kızı 🤪😂🧿

Eklentiler

• IMG_20220408_185225.jpg
    IMG_20220408_185225.jpg
    168,3 KB · Görüntüleme: 69
Yok ben düşünmüyorum tabi Allah büyük asla diyemem ama bazı şeyler duzelmeden yapmam ikinci çocuk falan 😅 ayıp ettin bak şimdi Tabi süslüyorum hergun farklı kombinler 😅 süslü karının süslü kızı 🤪😂🧿
Masallah kuzucuga. Zevk işi bunlar canım sen de cok zevklisin belli ki.
Ahh bu aıleler ne istiyorlar evlenen cocuklarınınn huzurundan 😠
Ama sunu soyleyım bı yerde dısarda kalıyor aıleler. Benım esımın aılesıyle aram ıyı ama eşimle sureklı inişli çıkışlı bır ilişkimiz var. Hata ustune hata saygısızlık hor görme ne ararsan var bakalım nereye kadar gıdecek. Herkesın yuvası huzurlu olsun insallah. Benım huzursuzluk kroniklesti artık takmıyorum bıle eskısı kadar... Cocuklarım ve kendım ıcın planlar yapıp hayaller kuruyorrum, eşim de kafasına dank edip düzelirse planlarıma dahil olabilir😜

Back