2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
İnsallah cihazdan kaynaklı birseydir kötü birsey yoktur

Merhabalar benim de yasım 27 2.cocuguma hamile olduğumu öğrendim tahmini doğum tarihi 28 ocak görünüyor T tulperde

Canım sıkma canını inş gözükür pazartesi Bazen sonradan gözükebiliyor

Pazartesi beklemek zordur tabiki ama sen bolca dinlen dua et cnm elden birşey gelmiyor ama pazartesi ins göreceksin keseyi dualarımız bu yönde
Çok sağolun kızlar inşallah dediğiniz gibi olur ama insan kendine söz geciremiyor işte endiseleniyor

Bende de aynı kanama olmustu o haftalarda doktora gittim progestan verdi onu fitil olarak kullanıyorum çok şükür bir şikayetim kalmadı.. yerleşme kanaması deniyor fakat insan korkuyor haliyle

Çok sağolun kızlar inşallah dediğiniz gibi olur ama insan kendine söz geciremiyor işte endiseleniyor
İçinizi ferah tutun 6 haftada kanamam olduğu için devlet hastanesine acile gittik kese var ama içi boş dış gebelik olabilir denildi sabahı sabah ettik ertesi gün özel hastaneye gittik kesede hem bebek görüldü hemde kalp atışını duyduk diyeceğim o ki cihazlar bazen iyi göstermeyebiliyor. Dualarım sizinle

Cok sağolun inşallah hayırlı olur bu kadar üzüntüye varsa bile ona zarar veriyorum elimde değil herşey üst üste geldi

Bende de aynı kanama olmustu o haftalarda doktora gittim progestan verdi onu fitil olarak kullanıyorum çok şükür bir şikayetim kalmadı.. yerleşme kanaması deniyor fakat insan korkuyor haliyle
Ahhh bnde de pembemsi lekelenmeler oluyo. O kadar az ki peçeteye bulaşan cinsten. Ben progestanda kullanıyorum zaten. Pazartesi Dr. a gidicem umarım herşey yolundadır Çok gerginim bnde

Mide bulantısına iyi gelen bir şeyler var mı arkadaşlar en korkulu zamanlar maalesef başladı benim için

Anne olacağını öğrendiğin andan itibaren o kaybetme korkusu endişe de beraberinde geliyor, yalnız değilsiniz iyi düşünelim inşallah pazartesi kese görünecek ❤
Cok sağolun inşallah hayırlı olur bu kadar üzüntüye varsa bile ona zarar veriyorum elimde değil herşey üst üste geldi

Ahhh bnde de pembemsi lekelenmeler oluyo. O kadar az ki peçeteye bulaşan cinsten. Ben progestanda kullanıyorum zaten. Pazartesi Dr. a gidicem umarım herşey yolundadır Çok gerginim bnde
Yalnız değilsiniz iyi düşünelim inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım

Bendede ağrı var. İlkinde yoktu böyle. Acaba sezeryan yerimi ağrıyor diye düşündüm bugün. Doktora henüz gitmedim. 10. Haftamı bekliyorum . Bide çok affedersiniz kabızlık çekiyorum onada bağladım kasık ağrılarını ama hayırlısı olsun.

Mide bulantısına iyi gelen bir şeyler var mı arkadaşlar en korkulu zamanlar maalesef başladı benim için
Malesef çözümünü bulamadım, çubuk kraker yemek de bir yere kadar, besleyici birşey yiyememeye başladım. Çubuk kraker, muz, hurma yatıştırıyor. Mide yanmasına da süt iyi geliyor. 2 haftadır yemek yapamıyordum şimdi mutfağa girdim zorladım kendimi bir çorba yapana kadar çok zorlandım. Cerrahi maske taktım koku almamak için ama içim gitti. Yaptığımı yiyebileceğimi de sanmıyorum yine aç geçecek bu gün... inşallah geçer bu zamanlar gerçekten çok moral bozucu

Benim agrim olmustu ayni sekilde hatta hala oluyor, normal.
Insallah pazartesi gorursun Benim de 4+5te vajinal ultrasonls cok minik bi kese gorundu, Betam ultrasondan 3 gun once 1300 civariydi, yani o gun 5000lere gelmis demek, aslinda yuksekti. Bilmiyorum umarim iyidir her sey. Ben de merakla bekliyorum haftaya cumartesi kismetse tekrar randevum var. Beklemek cok zor, dusunmemeye calisiyorum o gunu. Umarim guzel haberler veririz burada.. Dis gebelikte beta yukselmiyor diye okuyorum hep..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…