• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Etrafimdan bildigim kadarıyla pihtilasma problemi olanlar genellikle hcg 1000lere cikmadan kimyasal gebelik problemi yaşıyorlar. Babanda olmasi sende de olacagini yada ayni siddette olacağını garanti etmez cunku genleri hem annemizden hem babamizdan alıyoruz. Evet doktora sor, git testlerini yaptır gereken önlemleri al ama endiseye kapılma cunku endise ve stres iyi degil senin ve bebeğin icin
Birazcık da olsa rahatladım yazdıklarınız iyi geldi. Allah razı olsun. Çarşamba randevum var bir yol çizeriz doktorumla inşaallah🤲🏻🤲🏻

Kızlar kahverengi lekelenme yaşayan var mı 5 haftalık hamileyim 3 gündür koyu kahverengi lekelenme oluyor. Sadece lekelenme şeklinde. Yerleşme kanaması diyolar ama emin olamadım . Ağrı filan yok. Sizde de oldu mu bu haftalarda.
Merhabalar bende 6. Haftada yaşadım ve hertürlü lekelenmeyi tehdit görüp önlem amaçlı hap ve iğne veriyorlar. Sakin kalıp bol dinlenmek gerekiyormus. Buarada benim kanamam gecti haftaya doktora gidicem bakalım🤷🏻‍♀️

Kızlar kahverengi lekelenme yaşayan var mı 5 haftalık hamileyim 3 gündür koyu kahverengi lekelenme oluyor. Sadece lekelenme şeklinde. Yerleşme kanaması diyolar ama emin olamadım . Ağrı filan yok. Sizde de oldu mu bu haftalarda.

Ben bugun 5 haftaligim. 4 haftalikken cok minik pembemsi olup gecti gecen kafta bu kez hahverengi olup gecti. Korktum oyle olunca ultrasona gittim. Doktor cok minik bir kanama alani var ama ilaca gerek yok dedi.. Surekli ben de WCye gidip geliyorum bisi var mi diye. Su an yok cok sukur, insallah senin de gecer bi daha olmaz benim de..

Çok teşekkür ederim perşembeye tıbbi genetikten randevu almştım o bölüm de ilgileniyormuş sanırım. .
Tabi o bölüm de bakıyor hiç endiselenmeyin varsa bile korkacak birşey yok tedavisi var sonuçta kan sulandirici Allah dermansız dert vermesin kendinizi strese sokmayın ama tedbiri de bırakmayın 😍

Lekelenme problemini bende yaşadım ama doktorum kırmızıya dönmediği sürece sorun olmadığını söyledi

Kızlar kan pıhtılaşması olan var mı aranızda? Bir yol göstericiye ihtiyacım var da:(
Asla kafana göre kullanmamalısın çünkü muayenede kese etrafında kanama alanin varsa kan sulandirici bunu daha da arttirabilir.. bunun teşhisi ise sadece ultrasonla koyulur.. bana da muayeden önce doktor kan sulandirici verecegim cünku düşük geçmişin var dedi ama muayenede kanama alaninı görünce yazamadı..

Herkese günaydın.Bugun kan vermeye gittim gitmişken doktora da yeniden sorayım dedim dün akşam lekelenme oldu diye .Muayene etti sorun yok ama progestan verdi yine fitil şeklinde ve muhtemelen 12.haftaya kadar kullanicam myomdan dolayı .Kalp atışını da gördük tesadüfen :) bugün tam tamına 6+0 cuma kalp atışı için gidecektim sürpriz yaptı :)

Herkese günaydın.Bugun kan vermeye gittim gitmişken doktora da yeniden sorayım dedim dün akşam lekelenme oldu diye .Muayene etti sorun yok ama progestan verdi yine fitil şeklinde ve muhtemelen 12.haftaya kadar kullanicam myomdan dolayı .Kalp atışını da gördük tesadüfen :) bugün tam tamına 6+0 cuma kalp atışı için gidecektim sürpriz yaptı :)
Maşallah darısı bizlere ins fitil iyidir daha çabuk emiliyor rahimde sağlıkla devam etsin ins...

Merhabalar kızlar,
Bnde dün kan verdim 500 e yükselmiş. Dr um pazartesi kan ver ultrasonda da bakalım dedi. Kese gözükür mü acaba

Merhabalar kızlar,
Bnde dün kan verdim 500 e yükselmiş. Dr um pazartesi kan ver ultrasonda da bakalım dedi. Kese gözükür mü acaba
Pazartesi iki katına çıkacak değerin ins görürsün zaten kese görünüyor ilk içi yada yolk kesesi gözükmüyor ama kese görürsün 👍🤲

Kızlar ben de sabah kan verdim eve geldim uyudum. Ruyamda sonuc cikmis ve hcg 40lara dusmus. Normalde 280 di iki gun once. Ben nasil üzülüyorum ruyada iste inanamıyorum tekrar bakmak istiyorum ama bidaha göremiyorum, açılmıyor falan. Yaa var ya rüyamdaki o hissiyati anlatamam. Sonra uyandim tele baktim sonuçlar cikmis 690 cikmis. Cok şükür 🙈 ama hala rüyanın etkisindeyim 😅

Kızlar ben de sabah kan verdim eve geldim uyudum. Ruyamda sonuc cikmis ve hcg 40lara dusmus. Normalde 280 di iki gun once. Ben nasil üzülüyorum ruyada iste inanamıyorum tekrar bakmak istiyorum ama bidaha göremiyorum, açılmıyor falan. Yaa var ya rüyamdaki o hissiyati anlatamam. Sonra uyandim tele baktim sonuçlar cikmis 690 cikmis. Cok şükür 🙈 ama hala rüyanın etkisindeyim 😅
Ah bu ruyalar perisan ediyo bizi🤗 Neyse ki gozun aydin🙏

Pazartesi iki katına çıkacak değerin ins görürsün zaten kese görünüyor ilk içi yada yolk kesesi gözükmüyor ama kese görürsün 👍🤲
İnş canım 2 gün önce lekelenmem oldu pembemsi kesilmişti. Bugün tekrar başladı. Adet günüm bugün. Canım sıkıldı açıkçası.

Bnm aşılamanın 13. Ve 14. Günü lekelenmem olmuştu pembemsi. 2 gündür yoktu. Bugün yine lekelenmem var pembemsi peçeteye geliyo çamaşırıma bulaşmıyo. Bn aşılamadan sonra zaten progestan kullanmaya başlamıştım. Siz kalp atışınıda duymuşsunuz ne güZel darısı bizlere🙏🏻

Bnm aşılamanın 13. Ve 14. Günü lekelenmem olmuştu pembemsi. 2 gündür yoktu. Bugün yine lekelenmem var pembemsi peçeteye geliyo çamaşırıma bulaşmıyo. Bn aşılamadan sonra zaten progestan kullanmaya başlamıştım. Siz kalp atışınıda duymuşsunuz ne güZel darısı bizlere🙏🏻

Ne yazık ki can sıkıyor normal aslında ama işte kafaya takıyoruz .Size de çok geçmiş olsun, sağlıkla alalım yavruları kucağımıza.Bir daha yaşamayalim böyle şeyler 🙏

1-2 haftaya duyarsınız sizde 6 + dan sonra karından duyulmaya başlıyor .

Back