• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Merhabalar 6+5 haftalık gebeyim tahminen 8-10 Ocak arası doğumum görünüyor bu benim 2.gebeliğim ilk gebeliğimde de inanılmaz bir kusma ve bulantı yaşadım inanın çok zor durumdayım ne iyi gelir hiç bilmiyorum resmen yaşama sevincimi yitirmiş haldeyim. Doktora gittim ilaç vermedi bebeğin Organ gelişiminin etkilememesi için asla kullanma dedi,doğal yollardan bu bulantı işini çözmem gerek lütfen yardımcı olur musunuz
Tam adını bilmiyorum ama bulantı kol bantları var. Kolda bi yere baskı uyguluyor bulantıyı kesiyor. Hatta eczanelerde satılıyor diye biliyorum

Kızlar iki gündür sabahları bulantıyla uyanıyorum. Çok aç oluyorum hemen kahvaltı yapıyorum ama yediğim şeyler hiç keyif vermiyor :KK43: Zorla yiyorum resmen. Gün içerisinde bulantı azalıyor ama yine aşırı bir acıkma oluyor. Yine bir şeyler yiyorum ama ağzımın hiç tadı yok. İki gündür de özellikle akşam yemeğinden sonra bulantı artıyor. Benim gibi olan var mı ?
Bende de var bende midem bulaniyir birde midem ağrıyor yemeklerin tadını alamıyorum ve ben acikiyorum hep midem de bir gurlama var🤭

Merhabalar 6+5 haftalık gebeyim tahminen 8-10 Ocak arası doğumum görünüyor bu benim 2.gebeliğim ilk gebeliğimde de inanılmaz bir kusma ve bulantı yaşadım inanın çok zor durumdayım ne iyi gelir hiç bilmiyorum resmen yaşama sevincimi yitirmiş haldeyim. Doktora gittim ilaç vermedi bebeğin Organ gelişiminin etkilememesi için asla kullanma dedi,doğal yollardan bu bulantı işini çözmem gerek lütfen yardımcı olur musunuz
Canım ben tuzsuz leblebi yiyorum, köyekmeğine domates sürüyorum arada az karabiber tuz ekiyorum, erik, elma, sarımsaksız cacık, bunlar yatıştırıyo, yemek olarak zeytinyağlılardan yiyorum, benim çok aşırı değil şuan ama ne görsem ıyy diyorum tek bunları yiyebiliyorum, burda yazışmaları okurken önüme hamburger / dürüm rekmalmar flan çıkıyor, bakmaya bile dayanamıyorum 🤢

Kızlar iki gündür sabahları bulantıyla uyanıyorum. Çok aç oluyorum hemen kahvaltı yapıyorum ama yediğim şeyler hiç keyif vermiyor :KK43: Zorla yiyorum resmen. Gün içerisinde bulantı azalıyor ama yine aşırı bir acıkma oluyor. Yine bir şeyler yiyorum ama ağzımın hiç tadı yok. İki gündür de özellikle akşam yemeğinden sonra bulantı artıyor. Benim gibi olan var mı ?
Aynıyız canım bende senin gibiyim, açım ama yemek istemiyorum, 🙄

Kızlar kahverengi lekelenme yaşayan var mı 5 haftalık hamileyim 3 gündür koyu kahverengi lekelenme oluyor. Sadece lekelenme şeklinde. Yerleşme kanaması diyolar ama emin olamadım . Ağrı filan yok. Sizde de oldu mu bu haftalarda.

Kızlar kahverengi lekelenme yaşayan var mı 5 haftalık hamileyim 3 gündür koyu kahverengi lekelenme oluyor. Sadece lekelenme şeklinde. Yerleşme kanaması diyolar ama emin olamadım . Ağrı filan yok. Sizde de oldu mu bu haftalarda.

Bende de bugün akşam üstü başladı doktora da gittim halbuki ama bir şey demedi eve gelince fark ettim . Ağrım sizim yok peceteye silince geliyor sadece .

Bende de var kan pıhtılaşması transfer oldugumdan beri enox iğne kullanıyorum ve doğuma kadar devam edeceğim kan testti yapılıyor ondan çıkıyor kan pıhtılaşması varmı yok mu
Bnde iki gündür oksapar 6binlim vuruluyorum akşamları sabahları hap iciorm
Canım benim babamda var pıhtılaşma. Bende plup olmadığını nasıl anlar doktorlar
Hemotoloji bolumune gidiyorsunuz kan testi alıyor ama bir buçuk aya sonuç çıkıyor bnm de genetik olduğu söylendi doktorunuzu babamızı mutlaka söyleyin ilaca başlasin sizde test verin vakit kaybetmeden ona göre ilaç ayarlanacak
Çok uzun süren bir testmiş öyle mi bi de hangi değere bakıyorlar biliyor musunuz?
Trombosit bakılıyor kanda pıhtılaşma ya bir bir buçuk bazı hastanelerde iki aya sonuç çıkıyor ihmal etmeyin bnde genetik anneden gelen

Bnde iki gündür oksapar 6binlim vuruluyorum akşamları sabahları hap iciorm

Hemotoloji bolumune gidiyorsunuz kan testi alıyor ama bir buçuk aya sonuç çıkıyor bnm de genetik olduğu söylendi doktorunuzu babamızı mutlaka söyleyin ilaca başlasin sizde test verin vakit kaybetmeden ona göre ilaç ayarlanacak

Trombosit bakılıyor kanda pıhtılaşma ya bir bir buçuk bazı hastanelerde iki aya sonuç çıkıyor ihmal etmeyin bnde genetik anneden gelen
Çok teşekkür ederim perşembeye tıbbi genetikten randevu almştım o bölüm de ilgileniyormuş sanırım. .

Çok uzun süren bir testmiş öyle mi bi de hangi değere bakıyorlar biliyor musunuz?
Etrafimdan bildigim kadarıyla pihtilasma problemi olanlar genellikle hcg 1000lere cikmadan kimyasal gebelik problemi yaşıyorlar. Babanda olmasi sende de olacagini yada ayni siddette olacağını garanti etmez cunku genleri hem annemizden hem babamizdan alıyoruz. Evet doktora sor, git testlerini yaptır gereken önlemleri al ama endiseye kapılma cunku endise ve stres iyi degil senin ve bebeğin icin

internette bebeğimin doğum tarihi ne zaman diye aratırsan online hesaplama siteleri var. Hayırlı olsun :) ben de bat'a 4 gün kala öğrenmiştim 55ti, önemli olan 2 günde bir en az 2 kat artması
elika hamile diye bir uygulama var ona kaydolun gayet güzel takibini yapıp o hafta ile ilgili bilgilendiriyor.

Canım bende de oldu telaşla doktora gittim ama kanama alanı gözükmedi doktor da çok önemsemedi zaten sanırım olabilecek bir durum . Bazı insanlarda kanama bile olabiliyormuş. Doktor bana önlem amaçlı progestan verdi bolca uzan dedi hala kullanmaya devam ediyorum ilacı. Tabi bunları yaşarken ağrın olursa mutlaka doktora gitmelisin .

Back