• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
İyi günler taze anneler bende Allah'ın izniyle anne adayıyım 39 yaşındayım 16 yıllık evliyim tüp bebekte 4 denemem bebeğim benimle 22 Nisan da transfer oldum çok şükür hamileyim 5+1 kese gördüm haftaya kalp atışı için gidicem benide eklermisiniz...kalp atışı için heyecanla bekliyorum sağlıkla hepimiz kucaklarimiza alalim ins .....tahmini bebeğimin doğum günü 10 ocak 2022
T tulperde benide eklermisin 😉

Kızlar merhabalar bir şey danışmak istiyorum. Daha önce bir düşük yaptım. Forumda gezinince kan pıhtılaşma konusunda yazılanları okudum. Benim babamda da kan pıhtılaşma sorunu var coraspin kullanıyor. Benim de kullanmam lazım sanırım. Doktor randevum çarşamba günü. Çarşambaya kadar kendi kafama kullanmayayım değil mi,

Benimde 28-30 arası bir döngüde oluyor Nisan ayında nasıl oldu bu iş anlamadım gerçekten yumurtlama günü birliktelik yok .Hatta en verimli günlerimde ben nöbetçiydim evde bile yoktum 🙈🙈 .Nasip olunca demek ki her durumda oluyor.
Aynen öyle. Sonuçta doktorlar bilimsel olarak kadınları genel değerlendirmişler yumurtlama 14. Gün olur diye ama çoğu kadında aslında farklı 🥰. Oda işin Manevi boyutu 😆. Rabbim dilerse oluyor dilemezse olmuyor işte.

İyi günler taze anneler bende Allah'ın izniyle anne adayıyım 39 yaşındayım 16 yıllık evliyim tüp bebekte 4 denemem bebeğim benimle 22 Nisan da transfer oldum çok şükür hamileyim 5+1 kese gördüm haftaya kalp atışı için gidicem benide eklermisiniz...kalp atışı için heyecanla bekliyorum sağlıkla hepimiz kucaklarimiza alalim ins .....tahmini bebeğimin doğum günü 10 ocak 2022
Benim halamda 16 sene sonra anne oldu 🥰 şuan kızı 4 yaşında çok şükür rabbime onada bu duyguyu tattırdı. İnşallah sizde tadarsınız çok dua edicem sizin için 🤲🏻😌

Benim halamda 16 sene sonra anne oldu 🥰 şuan kızı 4 yaşında çok şükür rabbime onada bu duyguyu tattırdı. İnşallah sizde tadarsınız çok dua edicem sizin için 🤲🏻😌
Allah razı olsun iyi dileklerin için minik kızımıza da Allah ömür versin cnm evet yillardir aradığım ne badireler atlattigim evladımı nasip etti rabbim nerde varsa benim gibi yıllarca bekleyen rabbim nasip etsin..🤲🤲🤲🤲🧿

Ben de mesela doğum yapanlar bu beklenen tarihlerden önce mi sonra mı doğum yapıyor genelde diye çok merak ediyorum. Tabii ki herkesin farklıdır ama geneli nasıl acaba
Oğlum kasım için görünüyordu tahmini doğum tarihi ama 4 aralıkta doğdu 😂 42 ye kadar gitti sağolsun. Tabi adı üstüne tahmini yoksa canları ne zaman istiyorsa o zaman geliyorlar kafalarına göre 🤪

Ben de bugün doktora gittim ilk defa kan tahlili yapıldı, vajinal ultrasonla bakıldı kese olabilecek bir yer gördü ama daha çok yeni dedi, beta sonucum da 740 çıktı, haftaya tekrar gideceğiz ultrasona bakalım 🥰 folik asit iyot başlayın dedi zaten kullanıyordum ona devam edeceğim, daha kaç haftalık belli değil ama sonuca göre 5 gibi duruyor bakalım ♥️

Back