2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Son adet tarihinin ilk gunune gore hesapliyolar canim. Hayirli olsun bebegin

Senin aliskanligin guzel olmus. Ben hamileligimi ogrendigimden beri ev yemegi yiyemiyorum. Sadece disaridan yiyorum
3.ayda gecer diye dusunuyorum insallah

Ben baya sorguladım ama doktor yatman yada kendini herşeyden sakınmana gerek Yok dedi ağır kaldırma çok yorulma o kadar dedi kanaman olursa mutlaka gel dedi canım ağrım olmuyor benim şükür lekelenmem de yok

Ben corona bile olmadım, en son 31 aralık 2019 gecesi hasta olmuştum ama şimdi tonsilit gibi bişey oldum inanamıylrum ya bağışıklık mı düşüyo gebelik başlarında cidden ?

Ben adet tarihine göre hesapladim aramızda 2 gün var sizinle ama benim muhtemel döllenme tarihi Nisan ayı içinde oldu Mayısa sarkmadi .Doktora yarın gidiyorum orda belki olacak ama sayısal değerler bazen tutmayabiliyor.
Ben de kendim hesaplattım henüz daha doktor görmediği için, ilişki tarihinden hesaplanıyormuş adeti 28 gün olmayanlarda, bakalım yarın belli olur
Son adet tarihinin ilk gunune gore hesapliyolar canim. Hayirli olsun bebegin
Çok teşekkür ederim, hepimizin hayırlı olsun sağlıkla dünyaya gelsinler

Hımm bn aşılama ile hamile kaldım. 5 mayısta yapılmıştı aşılamam. Siz erken adet olduğunuz için mi yüksek betanız acaba
Valla bilmiyorum benimde bu sıra kafama takılan o oldu.Acaba ikiz gebelik mi diye düşünüyorum.Normalde ilk yapılan teste göre yarısı olması lazımdı.Dış gebelikte değil keseyi de gördük.Bakalım bekleyip görecez artık.

Benimde 28-30 arası bir döngüde oluyor Nisan ayında nasıl oldu bu iş anlamadım gerçekten yumurtlama günü birliktelik yok .Hatta en verimli günlerimde ben nöbetçiydim evde bile yoktum .Nasip olunca demek ki her durumda oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…