Benim de aynı şekilde canım.İki gündür kusuyorum .İlk hamileliğimde de öyleydi ..merhaba kızlar. Ben 7.haftanın içindeyim. Geçen hafta çok hafif bulantılarım vardı. Bu hafta daha fazla arttı. 7.haftada kusmaların başlaması normal mi?
Hayırlı olsun canım kalp atışına ne zaman çağırdıKeseyi gördük çok şükür0.97 cm
Bana gore 5+2 yim ama ultrason ciktisinda 4+6 diyor normaldir herhalde bu kadarcik fark olmasi değil mi?
Teşekkür ederim 2hafta sonra dediHayırlı olsun canım kalp atışına ne zaman çağırdı
Merhaba benimde 2.3 gün önceydi yumurtlamam ve şiddetli bel ağrım var kirilicak gibi şimdi yaka yapıştırdım o derece ayakta duramıyorum hamielsiniz bana da dua edermisiniz hamile kalayım ve sizinki bel ağrısından sonra mi öğrendiniz yoksa nasıl olduMerhaba kızlar. Bende yeni öğrendim hamile oldugumu. İnşallah hepimiz sağlıcakla kucagımıza alırız yavrularımızı. Bende geçmeyen bir bel ağrısı var yumurtlamadan bir kaç gün sonra başlayan ve halen devam eden. Hatta son günlerde daha da arttı. Normal mi acaba? Sizlerde bel ağrısı yaşayan var mı aranızda?
Ben daha keseyi görmedim ve dış gebelik geçmişim var bi de beni düşün mecbur bekliyorum Allah yazdıysa elbet kavuşuruzEvet evet bence de zaten arada 3 gun fark var cok bisey değil
Şimdi asıl mesele kalp atışı duymak için iki hafta nasil bekleyeceğim
Uzun surdu mu kusmalarin bir de gun icinde kusma sayisi articak mi acaba?Benim de aynı şekilde canım.İki gündür kusuyorum .İlk hamileliğimde de öyleydi ..
Ben takip için Banu Çiftçi'nin uygulamasını kullanıyorumAranizda tup bebek anneleri varmi bilmiyorm:) ben tedaviyle gebeyim şükür. Gebelik uygulamasi ne kullanıyorsunuz diye sormak istedim. Nasil hesapliyosunuz haftaları?
İnşallah için ferahlar en kısa zamandaBen daha keseyi görmedim ve dış gebelik geçmişim var bi de beni düşün mecbur bekliyorum Allah yazdıysa elbet kavuşuruz
üzüldüm canım hayırlısı olsun hakkınızda.. inşallah en yakın zamanda tekrar nasip olsun..Bugün doktora gittim ve bebeği ne yazık ki göremedik. Dr büyük ihtimal düşük olacak dedi. Kanına bakalım dedi. Bhcg 850 çıktı. Gerileme vardır cuma günü tekrar gel dedi. Geçen hafta gitiğimle aynı büyüklükte kese ve bhcg artışı çok düşük gözüktü. Çok üzgünüm sabahtan beri gözlerim kıpkırmızı oldu ama kısmet hayırlısı ne diyelim. Allah tüm hamilelere ve bebeklerine sağlık versin inşallah.
Bu arada 6hafta 4 günlük son adet tarihine göre.
Rabbim yüreğinizi ferahlatsın tekrar nasib etsin amin.Çok üzüldüm.Bugün doktora gittim ve bebeği ne yazık ki göremedik. Dr büyük ihtimal düşük olacak dedi. Kanına bakalım dedi. Bhcg 850 çıktı. Gerileme vardır cuma günü tekrar gel dedi. Geçen hafta gitiğimle aynı büyüklükte kese ve bhcg artışı çok düşük gözüktü. Çok üzgünüm sabahtan beri gözlerim kıpkırmızı oldu ama kısmet hayırlısı ne diyelim. Allah tüm hamilelere ve bebeklerine sağlık versin inşallah.
Allah sabrını arttırsın çok geçmiş olsun aynı yollardan geçtim Rabbim bir an önce içindeki ateşin yerini serinliğe çıkarsınBugün doktora gittim ve bebeği ne yazık ki göremedik. Dr büyük ihtimal düşük olacak dedi. Kanına bakalım dedi. Bhcg 850 çıktı. Gerileme vardır cuma günü tekrar gel dedi. Geçen hafta gitiğimle aynı büyüklükte kese ve bhcg artışı çok düşük gözüktü. Çok üzgünüm sabahtan beri gözlerim kıpkırmızı oldu ama kısmet hayırlısı ne diyelim. Allah tüm hamilelere ve bebeklerine sağlık versin inşallah.
Kusma olursa bence doktorunuza danışın bana doktor kusarsan haberim olsun vücudun iyot mu elektron mu ne dedi dengesi değişiyormuş bu da hamilelikte istedigimiz bir şey değil dedi. Tabi çok kusarsanmerhaba kızlar. Ben 7.haftanın içindeyim. Geçen hafta çok hafif bulantılarım vardı. Bu hafta daha fazla arttı. 7.haftada kusmaların başlaması normal mi?
Fotoğraf atarsanız bakarız belki yzıyBenim ultrason çıktısında haftayla ilgili bir şey yok. 8.96 mm falan yazıyor sadece.
Bugün doktora gittim ve bebeği ne yazık ki göremedik. Dr büyük ihtimal düşük olacak dedi. Kanına bakalım dedi. Bhcg 850 çıktı. Gerileme vardır cuma günü tekrar gel dedi. Geçen hafta gitiğimle aynı büyüklükte kese ve bhcg artışı çok düşük gözüktü. Çok üzgünüm sabahtan beri gözlerim kıpkırmızı oldu ama kısmet hayırlısı ne diyelim. Allah tüm hamilelere ve bebeklerine sağlık versin inşallah.
Yeşil erik iyi geliyor mu bende kendiliğinden düzeldi sanıyordum kabizligim meğer erik yediğim için mıymışBen kabızlık için yaprak sarması yiyorum asma yaprağı çok güzel çalıştırıyor bağırsakları gaz var ama kabızdan kurtardı şükürbirde şuan tam mevsimi yeşil erik de çok iyi geliyor
Benimde belim nasıl ağrıyordu ama yumurtlamadan hemen sonra olmaz onun döllenme yerlesme süreci var. Ben bel ağrısı halsizlik uykusuzluk ile adetten 4gun önce çift çizgi ile öğrendim. Ayni adet olacak gibi ağrılarım vardı hatta heran adet olacağım dedim 4gun erken olacağım dedim olmadımMerhaba benimde 2.3 gün önceydi yumurtlamam ve şiddetli bel ağrım var kirilicak gibi şimdi yaka yapıştırdım o derece ayakta duramıyorum hamielsiniz bana da dua edermisiniz hamile kalayım ve sizinki bel ağrısından sonra mi öğrendiniz yoksa nasıl oldu
Tesekkur ederim cevabin icin. Kusma bugun basladi o da bir sefer oldu ama bundan sonra artarsa konusurum zaten bayramdan sonra kontrolüm varKusma olursa bence doktorunuza danışın bana doktor kusarsan haberim olsun vücudun iyot mu elektron mu ne dedi dengesi değişiyormuş bu da hamilelikte istedigimiz bir şey değil dedi. Tabi çok kusarsan
Çok güzel çalıştırıyor tecrübe ile sabitYeşil erik iyi geliyor mu bende kendiliğinden düzeldi sanıyordum kabizligim meğer erik yediğim için mıymış
Fotoğraf atarsanız bakarız belki yzıy
Hım yok benim adetime 13 gün var işte dünden beri bel ağrısı çekiyorum yaka yapıştırdımBenimde belim nasıl ağrıyordu ama yumurtlamadan hemen sonra olmaz onun döllenme yerlesme süreci var. Ben bel ağrısı halsizlik uykusuzluk ile adetten 4gun önce çift çizgi ile öğrendim. Ayni adet olacak gibi ağrılarım vardı hatta heran adet olacağım dedim 4gun erken olacağım dedim olmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?