2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
merhaba kızlar. Ben 7.haftanın içindeyim. Geçen hafta çok hafif bulantılarım vardı. Bu hafta daha fazla arttı. 7.haftada kusmaların başlaması normal mi?
6.haftaya yeni girdim ama benim de midem çok bulanıyor kusmuyorum ama hep bi bulantı var bence normal kusarken kendini fazla zorlamamakta dikkat et yeterli bence

Kabızlık İçin 3-4 günkurusu kayısıyı sıcak suya koyup bekletiyorum suyunu içiyorum kayısıları da activia yoğurda koyup yiyorum bende faydası oldu umarım size de yarar

Ben kabızlık için yaprak sarması yiyorum asma yaprağı çok güzel çalıştırıyor bağırsakları gaz var ama kabızdan kurtardı şükür birde şuan tam mevsimi yeşil erik de çok iyi geliyor

merhaba kızlar. Ben 7.haftanın içindeyim. Geçen hafta çok hafif bulantılarım vardı. Bu hafta daha fazla arttı. 7.haftada kusmaların başlaması normal mi?
Ben henüz bulantı yaşamadım ama 7.haftada başlaması çok normal. Genelde 13.haftaya kadar sürüyor diye biliyorum. Kimisi doğuma kadar kusuyor. Tamamen kişiye bağlı bir durum. Tuzlu kraker iyi gelebilir ☺

Yaprak sarması yapmayı bilseydim keşke Siyah üzümle kayısı aldım hoşaf yapacağım. Mürdüm eriği de aldım. Bakalım inşallah işe yarar

Yaprak sarması yapmayı bilseydim keşke Siyah üzümle kayısı aldım hoşaf yapacağım. Mürdüm eriği de aldım. Bakalım inşallah işe yarar
İnşallah yarar yürüyüş falan yap iyi gelir bizim burda sözde dışarı çıkmak yasak ama herkes parklarda gaz beni de mahvetti kabızlığı çözdüm şükür

Keseyi gördük çok şükür 0.97 cm
Bana gore 5+2 yim ama ultrason ciktisinda 4+6 diyor normaldir herhalde bu kadarcik fark olmasi değil mi?
Hayırlı uğurlu olsun Allah kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah başlarda normal çünkü Tam ne zaman hamile kaldık bilemiyoruz zamanla büyüdükçe kapatır farkı

Hayırlı uğurlu olsun Allah kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah başlarda normal çünkü Tam ne zaman hamile kaldık bilemiyoruz zamanla büyüdükçe kapatır farkı
Evet evet bence de zaten arada 3 gun fark var cok bisey değil
Şimdi asıl mesele kalp atışı duymak için iki hafta nasil bekleyeceğim

Aranizda tup bebek anneleri varmi bilmiyorm:) ben tedaviyle gebeyim şükür. Gebelik uygulamasi ne kullanıyorsunuz diye sormak istedim. Nasil hesapliyosunuz haftaları?
Gün gün gebelik diye bir uygulama var çok detaylı bilgiler var içinde, bir de forumu var ben oradan bakıyorum

Aranizda tup bebek anneleri varmi bilmiyorm:) ben tedaviyle gebeyim şükür. Gebelik uygulamasi ne kullanıyorsunuz diye sormak istedim. Nasil hesapliyosunuz haftaları?
Hayırlı olsun hoşgeldiniz :)
Ben gün gün gebelik diye bir uygulama kullanıyorum ama kadınlar kulübündeki takvimde iş görüyor gayet :)

Ben henüz bulantı yaşamadım ama 7.haftada başlaması çok normal. Genelde 13.haftaya kadar sürüyor diye biliyorum. Kimisi doğuma kadar kusuyor. Tamamen kişiye bağlı bir durum. Tuzlu kraker iyi gelebilir ☺
Benim 5. Ve 6. Hafta da olmayinca rahat geciricem sandim ama 7. Hafta da olunca baska bir sorun olabilir mi diye dusunmedim degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…