merhaba kızlar. Ben 7.haftanın içindeyim. Geçen hafta çok hafif bulantılarım vardı. Bu hafta daha fazla arttı. 7.haftada kusmaların başlaması normal mi?
6.haftaya yeni girdim ama benim de midem çok bulanıyor kusmuyorum ama hep bi bulantı var bence normal kusarken kendini fazla zorlamamakta dikkat et yeterli bence
Kızlar aranızda benim gibi gaz ve kabızlık sorunu çeken var mı Daha gebelik testini yapmadan birkaç gün önce başladı bu problem. Önceden bağırsaklarımla ilgili hiçbir şikayetim olmadı. Doktorun verdiği ilaç da hiçbir işe yaramıyor sanki. Yediğime içtiğime çok dikkat ediyorum. Bol su içiyorum. Sabah bir kaşık zeytinyağı içtim, üç tane kayısı yedim, şimdi de kefir içiyorum. Daha ne yapayım bilmiyorum Bu böyle 9 ay sürecekse yandım ben ya.
Kabızlık İçin 3-4 günkurusu kayısıyı sıcak suya koyup bekletiyorum suyunu içiyorum kayısıları da activia yoğurda koyup yiyorum bende faydası oldu umarım size de yarar
Ben kabızlık için yaprak sarması yiyorum asma yaprağı çok güzel çalıştırıyor bağırsakları gaz var ama kabızdan kurtardı şükür birde şuan tam mevsimi yeşil erik de çok iyi geliyor
merhaba kızlar. Ben 7.haftanın içindeyim. Geçen hafta çok hafif bulantılarım vardı. Bu hafta daha fazla arttı. 7.haftada kusmaların başlaması normal mi?
Ben henüz bulantı yaşamadım ama 7.haftada başlaması çok normal. Genelde 13.haftaya kadar sürüyor diye biliyorum. Kimisi doğuma kadar kusuyor. Tamamen kişiye bağlı bir durum. Tuzlu kraker iyi gelebilir ☺
Ben kabızlık için yaprak sarması yiyorum asma yaprağı çok güzel çalıştırıyor bağırsakları gaz var ama kabızdan kurtardı şükür birde şuan tam mevsimi yeşil erik de çok iyi geliyor
Hayırlı uğurlu olsun Allah kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah başlarda normal çünkü Tam ne zaman hamile kaldık bilemiyoruz zamanla büyüdükçe kapatır farkı
Hayırlı uğurlu olsun Allah kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah başlarda normal çünkü Tam ne zaman hamile kaldık bilemiyoruz zamanla büyüdükçe kapatır farkı
Ben henüz bulantı yaşamadım ama 7.haftada başlaması çok normal. Genelde 13.haftaya kadar sürüyor diye biliyorum. Kimisi doğuma kadar kusuyor. Tamamen kişiye bağlı bir durum. Tuzlu kraker iyi gelebilir ☺