çok teşekkür ederim cevabınız için ❤ ne zormuş beklemesi, bazen diyorum ki keşke biraz geç öğrenseydim beta şöyle 100'leri gördüğünde falan. Şimdi önümde keseyi görüp kalp atışını duyana kadar endişeden duramayacağım bir sürü gün var betanın geç yumurtlamadan dolayı düşük olduğuna inanmak istiyorum ama çok panik bir insanım malesef
Benim battan iki gün önce 8di betam. Hiç umudum da yoktu yine kimyasal gebelik olacak diye ama beta güzel artarak ilerledi. Geçen çarşamba nokta kadar keseyi gördük. Darısı kalp atışının başına geç döllenme olsun olmasın değeriniz 2 kat artarsa sorun yoktur inşallah
Eğer bir risk durumunuz yok ise alltan bakar ama tüp bebekde 2 embriyo varsa sanmıyorum. Ben 4.hafta ve 5.hqftada alltan baktırdım çok net görünüyor üstten biraz daha beklemek gerekiyor
Evet 2 embriyo transfer edildi canımbenim haftaya 5. Hafta oluyor galiba. İNŞALlah görünür alttan da olsa önemli değil alıştık artık zateninşallah hayırlısıyla atlatırız bu süreçleri deÇok teşekkür ederim bilgi için.
Merhaba benim de 30 nisan cuma günü 370 çıkmıştı. Çarşamba günü gittiğimde karından görünmedi. Alttan muayenede nokta kadar keseyi gördük. Yarın ya da perşembe keseniz büyük ihtimalle görünür.
Dün gece tekrar kan verdim 2000lerde çıktı ama şu an yaşadığım şehirde değilim 19mayısta gideceğiz kısmetse İki günde 370lerden 2binlere çıkmasına bazı arkadaşlarım ikiz yorumu yaptı sizce????
Dün gece tekrar kan verdim 2000lerde çıktı ama şu an yaşadığım şehirde değilim 19mayısta gideceğiz kısmetse İki günde 370lerden 2binlere çıkmasına bazı arkadaşlarım ikiz yorumu yaptı sizce????
Merhaba değerli anne adayları..
Hoş geldiniz..
Hamilelik sürecinde birbirimize destek olmak için bu başlık altında toplanıyoruz..
Gebeliğinizi öğrendikten sonra, aşağıdaki bilgileri eksiksiz ve tek gönderi halinde, beni etiketleyerek yazarsanız sizi tabloya ekleyebilirim..
Hepimize sağlıklı ve hayırlı bir hamilelik süreci diliyor, bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı temenni ediyorum.. :)
1. Yaş
2. Tahmini doğum tarihi
3. Kaçıncı çocuk
Cinsiyeti belli olduktan sonra yine beni etiketleyerek yazarsanız tabloda güncelleme yapabilirim..
Merhaba değerli anne adayları..
Hoş geldiniz..
Hamilelik sürecinde birbirimize destek olmak için bu başlık altında toplanıyoruz..
Gebeliğinizi öğrendikten sonra, aşağıdaki bilgileri eksiksiz ve tek gönderi halinde, beni etiketleyerek yazarsanız sizi tabloya ekleyebilirim..
Hepimize sağlıklı ve hayırlı bir hamilelik süreci diliyor, bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı temenni ediyorum.. :)
1. Yaş
2. Tahmini doğum tarihi
3. Kaçıncı çocuk
Cinsiyeti belli olduktan sonra yine beni etiketleyerek yazarsanız tabloda güncelleme yapabilirim..
Bnmki bugün 2. Gecikme günüm normalde zaten hiç geçmez günüm regil den 2 gün önce yaptım negetifti dedim yoktur sonra baktım iki gün geçti yaptım çok şükür gördüm çift çizgiyi benm belirtilerim 10 gün önceden kasiklarim ağrıyordu midem bulaniyordu ve bida koku hassasiyeti vardı bnmki regl günüme yakın gogüslerim siserdi fakat bu sefer daha da çok şiş ve kahve yeri daha büyümüş ama iki gündür karnımda hafif sancı vardı dedim işte regl olacam ama rabbime binlerce şükürler olsun ki var
Hayırlı olsun tebrik ederim benimde reglimin 2. Gecikme günü pozitif çıktı ama ben reglime 4 gün kala kanda gördüm ilk 6.75di beta. Aynı zamanda da corona olduğumuzu aynı gün öğrendik. Belirtilerim seninkileri aynı tabi biraz covidle birbirine karıştı
Kızlar 6/7 haftalarda lekelenme yaşayan oldu mu? Sabah uyandığımda iç çamaşırımda kan lekeleri vardı. Kuruduğu için kırmızı mı kahve rengi mi anlayamadım
Kızlar aranızda benim gibi gaz ve kabızlık sorunu çeken var mı Daha gebelik testini yapmadan birkaç gün önce başladı bu problem. Önceden bağırsaklarımla ilgili hiçbir şikayetim olmadı. Doktorun verdiği ilaç da hiçbir işe yaramıyor sanki. Yediğime içtiğime çok dikkat ediyorum. Bol su içiyorum. Sabah bir kaşık zeytinyağı içtim, üç tane kayısı yedim, şimdi de kefir içiyorum. Daha ne yapayım bilmiyorum Bu böyle 9 ay sürecekse yandım ben ya.