Çok şükür konak epey azaldı kızlar. Şu klasik plastik konak tarakları beni çok korkutuyordu, sık dişli olanlar. Çocuğun canını acıtır gibi geliyordu ondan almıyordum. Avmde gezerken mycey’nin silikon konak tarağına denk geldim, denemek için aldım. Hiç yağ sürmeden taradığımda bile acıtmadı ve konakların 3’te ikisini çıkardı resmen. Şimdi senin bahsettiğin gibi hc yağı ile yağlayıp tarakla taramaya devam ediyorum canım, tamamen geçtiğinde haber ederim.Bize doktorumuz zeytinyagi kullanma demişti denediğin zaman geçerse haber ver canım. Tesadüf mü gerçekten o mu geçirdi merak ettim.
Çok geçmiş olsun size de canım. Çok teşekkürler şampuanı da alayım.Oğlumda uzun süre konak vardı kesin çözüm mustela konak önleyici köpük sampuanı oldu herşeyi denedik hatta yavrum da sivilce bile çıktı saçları döküldüama sampuan ve tatlı badem yağı kesin çözüm 2 haftada hergün yıkadım tamamen bitti hala arada köpükle yıkıyorum tekrarlanması diye
Zeytinyağı hiç kullanma kurutuyor
Benimki de aynı canim yastikla dik durabiliyor2 haftada tamamen şişlik vs indi bıze batıkon vermedı sadece bepantol baby kullandık.
Kısa surelıgıne evet. Etrafı yastıklarla dolu devrilme cok oluyor 1 aya tamamen oturur sanki
Kısa süreli oturabiliyor 20 30 saniye kadar.Merhaba hanımlar. Bebeğiniz desteksiz oturabiyor mu?
Canım ben porsıyonu buyuk tutmuyorum doktorum tadımlık düşün doyumluk zorlama demıstı. Bır de ac olmasına dıkkat edıyorum az emzırıp sakinlestırıyorum sonra yemek teklıf edıyorum bız yerken. Benımkı de su içmiyorEk gıda da tek sorun yaşayan ben miyim acaba asla açmıyor ağzını su ver içsin meme ver içsin bu kadar meyveleri de iki üç kaşık sadece ben yandimmmm
Benimki oturuyor ama 3. Aydan beri oturmak isteyen bir bebek erken başladık biz. Ay olarak daha desteksiz oturmak zorunda değillerMerhaba hanımlar. Bebeğiniz desteksiz oturabiyor mu?
Anne sutu alıyorsa sen oldugun suurece meme varlıgını bıldıgunden yemıyordur belkı? Sen gorunmeden eşin vs yedırmeye calıssa? Su benımkı de içmiyor yaArkadaşlar benim bebeğim 10 gün sonra 8 aylık olacak hala ek gıda yemiyor suyu bile içmiyor napıcam ben ya ne önerirsiniz?
Canim zaten bir yaşa kadar su çok önemli değilmiş. Osman gonulal in videosunda izlemiştim. Ben de vermezsem fark etmiyo. Kendim susadigimda o da susar diye zoraki birkaç kaşık veriyorumAnne sutu alıyorsa sen oldugun suurece meme varlıgını bıldıgunden yemıyordur belkı? Sen gorunmeden eşin vs yedırmeye calıssa? Su benımkı de içmiyor ya
Benim birinci çocuğum ne yazikki öyleydi. Sadece anne sütü istiyordu. Ben işten dönene kadar ağzına birşey koymuyordu benim bıraktığım sütleri biberondan içiyordu. Sırf yemek yesin diye bir buçuk yaşında sütten kesmiştim ama pek birşey fark etmedi. Havayla besleniyo hala.Arkadaşlar benim bebeğim 10 gün sonra 8 aylık olacak hala ek gıda yemiyor suyu bile içmiyor napıcam ben ya ne önerirsiniz?
Bende tadımlık gidiyorum tabağı bitirsin demiorum ama insan bir kaşık olsun sebze alırCanım ben porsıyonu buyuk tutmuyorum doktorum tadımlık düşün doyumluk zorlama demıstı. Bır de ac olmasına dıkkat edıyorum az emzırıp sakinlestırıyorum sonra yemek teklıf edıyorum bız yerken. Benımkı de su içmiyor
Bir kaç kaşık miCanim zaten bir yaşa kadar su çok önemli değilmiş. Osman gonulal in videosunda izlemiştim. Ben de vermezsem fark etmiyo. Kendim susadigimda o da susar diye zoraki birkaç kaşık veriyorum
Ek gıda da tek sorun yaşayan ben miyim acaba asla açmıyor ağzını su ver içsin meme ver içsin bu kadar meyveleri de iki üç kaşık sadece ben yandimmmm
Yumurta sarısını 3 gün kuralı ile verdim alerji oldu sırtında isilik gibi. Daha sonra tekrar deneyeceğim.
Yumurtadan sonra mı oldu sizinde? Doktora fotoğrafını gösterdim ben alerji dedi. 20 gün sonra fırında kek içinde yumurta sarısı kullanarak deneme yapcaz tekrar. Siz sordunuz mu doktora?Benimkinin de sırtında isilik oldu. Sırtında diye sıcaktan sandım ben. Kolunda ya da başka yerinde yok.
Bugun benımkı de yumurta yemedı ıcıne bıraz anne sütü koydum yedı zaten yedıgı bır yumurta sarısının 1/4Benimki de ağzını açmıyor, önüne koyduğum meyveleri alıp yiyor. Yarısını tukuruyor. Fakat kaşık almıyor. Elimle yumurta veriyordum. Onu da beğenmiyor. Yumurtayi gotururken ağzını kilitleyip kafasını sağa sola sallıyor. Anlıyor yumurtanin geleceğini yemiyor. Tabaktan ya da bardaktan pureleri biraz yalıyor o kadar. Doyumluk yemiyor. Yarısını çıkarıyor zaten ne yediğini anlamıyorum.
Mahsuru yoksa fotosunu atar msn SnmYumurtadan sonra mı oldu sizinde? Doktora fotoğrafını gösterdim ben alerji dedi. 20 gün sonra fırında kek içinde yumurta sarısı kullanarak deneme yapcaz tekrar. Siz sordunuz mu doktora?
Tadımlık zaten ama tadımı da yapmio bizimki tamamen red etme meyveleri anlio nasıl anliolar bilmiorm şimdikiler çok akilliBenimki de ağzını açmıyor, önüne koyduğum meyveleri alıp yiyor. Yarısını tukuruyor. Fakat kaşık almıyor. Elimle yumurta veriyordum. Onu da beğenmiyor. Yumurtayi gotururken ağzını kilitleyip kafasını sağa sola sallıyor. Anlıyor yumurtanin geleceğini yemiyor. Tabaktan ya da bardaktan pureleri biraz yalıyor o kadar. Doyumluk yemiyor. Yarısını çıkarıyor zaten ne yediğini anlamıyorum.
Birşey sorcam canım emziriomusun? Emzirirken sen yumurta tükettiğinde cocukta alerji hiç olmadı mı ben ilk aydan beri yumurta yemiorum yüzünde hep kırmızılık mukuslu kakası vardı süt alerjisi dendi kestim süt ürünlerini düzelmedi yumurtayı kesince düzeldi hiç yumurta vermedim o yüzden hala çocuğaYumurtadan sonra mı oldu sizinde? Doktora fotoğrafını gösterdim ben alerji dedi. 20 gün sonra fırında kek içinde yumurta sarısı kullanarak deneme yapcaz tekrar. Siz sordunuz mu doktora?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?