2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Evet emziriyorum yumurta yediğimde kusma oluyordu bir iki kere fark edince yumurta yemeyi bıraktım. Şimdi tadımda da isilik olunca emin oldum o kusmaları yumurtadanmış.
Bizde kusma yok 4 ay vardı bazı sabah Cok canım istio biraz aliorum çok nadir k gün çocuk çok huysuz oluo karnı agrio gibi kesin teşhis yok ama benim gözlemim yumurta alerjisi olduğu yönünde deri testi de yapmiolar kandan test yaptırcam onda da sağlıklı sonuç değilmiş. Sabah kahwalti çok sorun o yüzden yumurta olmadan insan ne vercegini sasirio

Kusma bizde de yok şimdi. İlk 3 ay içinde reflü falan derken yumurta yediğim zamana da denk gelince 1 2 kere hemen kestim. Fırında kek içinde yine 3 gün kuralı ile yumurta denemesi yaptıktan sonra tekrar haşlama deneyeceğim. Yaşından sonra kalmıyormuş genelde yaşına kadar idare edebiliriz yumurtasız. Kendim de yumurta çok sevmediğimden herhalde :)

Bir de biz 3 öğün başlamadık daha hala 3 gün kuralı ile yeni bir şeyler tadım yaptığımız için çok yavaş ilerliyoruz. Daha kahvaltı öğünü lor peynir tadımı yapmadık. Öğlen meyve tadımı yapıyorum bir de yoğurt veriyorum akşam tadımları biten sebzelerden bişeyler yapmaya çalışıyorum.

Kızlar bebeğiniz emekledi mi? Benim bebo emekledi ve bence bu aşırı hareketli olmasından kaynaklı. Yani o kadar fazla ki 3 ana 1 2 ara öğün + her istediğinde meme veriyorum kilo almıyor. Nasıl bu kadar tepinir sürünür hiç mi yorulmaz. Bir problem mi var diye düşünmeye başladım yine

Kızlar size bir sorum olacak. Bebeğim bazen emerken değişik bir hale bürünüp inatla meme başını değil memenin yanlarından tutup emmek istiyor. Ben ısrarla ağzından çekip meme başını veriyorum ama tutup bırakıp memenin herhangi bir yerini kapıyor jet hızıyla defalarca deniyorum ve kazanan o oluyor öylece emerek dalıyor uykuya banada mosmor bir meme kalıyor. Bunu neden yapıyor olabilir?

MaşaAllah bebeğine. Analık delilik dimi her şeyin altında bir acaba yatıyor bizim için artık çok hareketlendiler yediklerini yakmaları çok normal doktor gelişiminde bir problem görmüyorsa takma kafana. Benim kızımda emekleme çabalarında bikaç güne emekler diye bekliyorum. Sürünerek zaten her yeri karıştırmayı başarıyor emekleyince napıcaz bakalım

Bende 3 öğün vermiorum tadım hala sabah kahwlatimiz belli öğlen ne yaparsam başka da yok biz sofrada iken ufak ufak yoğurt falan başka da bsey yok
Benim bebe emeklemio ablası ile havuza girince emekler gibi yapio başka da yok ama hep ayakta durmak istio koltuğun kenarına tutunarak belki emeklemeden yürürüz hadi inşallah

Hadi gözünüz aydın canım. Bizim kız henüz emeklemedi ama o hep kalkıp ayakta durmak istediği için yürüteç aldım olumsuz yanlarını bilsem de. Yürüteçte geziyor her yeri. Dediğin gibi çok hareketli ve kilo alamıyor. Ben de hiperaktiviteden şüphelenmeye başladım. Bir dakika bile durmuyor. Asla yatmaz uyanıksa. Hep hareket halinde. İnşallah olumsuz bir durumları yoktur, bu kontrolde doktor ile paylaşacağım endişelerimi.

Kızlar bu arada bebeklerinizde ayrılık kaygısı başladı mı ve nasıl baş ediyorsunuz? Bu atak döneminde başlar diyor uygulamada. Ben işe gittiğim günler kızım gece uykularından ağlayarak uyanıyor.

Günaydın tatlı anneler.

Mutlu hafta sonu olsun. Ailemizle beraber sağlıkla ve mutlulukla geçsin inşallah.

Bizimki bizim yatakta öyle kendince dönmeye çalışıyor, dönemiyor, yan yatıyor mesela şu anda. Emekleme yok daha.

Aaa, ooo, uuu diye bağırıyor, çok tatlı.

Ben evde olduğum halde geceleri
ağlayarak uyandığı çok oluyor maalesef.

Kocamın evde olduğu bir hafta sonu odasını ayarlamak istiyoruz. Hâla aynı odada uyuyoruz.

Ben aynı yatakta uyuyorum asla yapmam dediğim şeyi kendimi yaparken buldum sırf uyusun uyuyalım diye

Ben aynı yatakta uyuyorum asla yapmam dediğim şeyi kendimi yaparken buldum sırf uyusun uyuyalım diye
Bir kere yanında uydu mu hep istiyor. Çocuklar çok uyanık çok. Ben birkaç defa gece emmeyi uzatiyo diye yatağımda uzanıp emzirdim ikimiz de uyuyakaldik. Akıllım hep oyle istiyor abisi de isterdi keratanin. Besige koyduğum an çığlık atiyordu. Baktım olacak gibi değil direndim almadım şimdi unuttu istemiyor.

Oluyor arkadaşım öyle işler.
Annelik kurallara uymuyor ki.
Ben de besinleri karıştırmam diyordum. Bugün kabak yesin diye yoğurtla karıştırdım.
Sıkma canını, Rabbim bir kolayını gösterir inşallah.

Ben henüz işe başlamadim ama mesela anneannesinin kucağında, beni gordugu an bana gelmek istiyor hemen. Oyun oynasa da veya cok eglense de. Başladı galiba o tip seyler. Bu ay bağlılık ayı olacakmış.

Ben de aynı şekilde ☹ gece o kadar sık uyaniyor ki bir de sadece yatarak emince birlikte uyuyoruz. Yapışik gibiyiz. Bizim işimiz zor arkadaşım ayrı yataga gecirirsen yolunu bana da anlat

Ben de aynı şekilde ☹ gece o kadar sık uyaniyor ki bir de sadece yatarak emince birlikte uyuyoruz. Yapışik gibiyiz. Bizim işimiz zor arkadaşım ayrı yataga gecirirsen yolunu bana da anlat
Asla kolumda emmiyor yaz geldi geleli geçen AVM ye gittim emzirme odasında açlıktan kendini yirtana kadar ağladı kolumda emziremedim ne yaptimsa açsan em oğlum işte yok en son alt açma yerine yatırdım yanına dikildim öyle emzirdim düşünün neyse yatma işi de emziriyorum uyuyor yerine alınca sanki yatağında diken var ben anlamadım yatağı sokmedim mi dersiniz herseyini kendim çıkartıp yatmadım mi sorun mu var diye yok yatirinca sen nasıl anliosun hissediosun sanki etini kopartiyorlar çığlık kıyamet kolumda emerken de aynıydı bayagidir birlikte yatıyoruz uyuyunca yerine alınca hep böyle feryat figan kucağımda az uyumadım eşim kaç kez kaldırdı çocuğu düşüreceksin diye kaç kez sabahladik banamisin demedi en son yanıma aldım eşimi postaladim salona da uyur olduk bey efendi bacağını üstüne atıp eliyle memeyi tutuoda uyuyo
Kızım da babası ile yatıyor oh be diyor inşallah bir gün ayrılır yatağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…