2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
evet meyveleri seviyorlar. benimki şuan biraz kahvaltıda sıkıntı yapıyor. yemek istemiyor. ama bende yumurta yesin istiyorum o yüzden biraz zorluyorum .
Yumurta sarısını 3 gün kuralı ile verdim alerji oldu sırtında isilik gibi. Daha sonra tekrar deneyeceğim.

M Mimozasari küçük parçalar halinde elimle verdim çok güzel yedi çok mutlu oldum

Kızlar konak problemi devam eden var mı bizim kız gibi? Hiçbir şey işe yaramadı 6 ay bitecek hala konaklı kafasının üst kısmı. Alerjiden olabilir diyor doktorlar ama çözüm bulamadık bir türlü. Önerisi olan çıkar mı aranızdan?

Bizim temizlenmişti şimdi önler tekrar sarardı ama çok fazla değil az bir bölgede. Sizin yaygın mı?

Bizim de çok uzun süre devam etti biz kafasını kazıdık bebemin birde herun hidistan cevizi yağı sürdüm soğuk sikim o yumuşattı geçti çok şükür bizimde alerjiden di geçmemesi denemeni tavsiye ederim zeytinyağı sakın kullanma 8

Bizim temizlenmişti şimdi önler tekrar sarardı ama çok fazla değil az bir bölgede. Sizin yaygın mı?
Kafasının en üst kısmında avuç içi kadar bölge birinci ayından beri konaklı. Bir ara çok küçükken alnında ve kaşlarında çıkmıştı, onlar geçti ama diğerleri kaldı maalesef.
Aa ben hep zeytinyağı kullandım ondan mı acaba, çok teşekkür ederim hc yağına geçiyorum bugün hemen inşallah şifa olur.

Ben de hındıstan cevız yagı ile yumusatıp konak taragı ile hallettıgımı sanuyorrdum kabuklar gıtmısnama ara ara sarılıklar farkettım guneste tekrar yag ve tarak uygulayacam

Bize doktorumuz zeytinyagi kullanma demişti denediğin zaman geçerse haber ver canım. Tesadüf mü gerçekten o mu geçirdi merak ettim.

Oğlum sünnet ettik 3.gün oldu pipi nin kırmızı yerinde beyazlaşmalar oluştu ya doktora da ulaşamadık acaba yaşayan var mıbu durumu

Oğlumda uzun süre konak vardı kesin çözüm mustela konak önleyici köpük sampuanı oldu herşeyi denedik hatta yavrum da sivilce bile çıktı saçları döküldü ama sampuan ve tatlı badem yağı kesin çözüm 2 haftada hergün yıkadım tamamen bitti hala arada köpükle yıkıyorum tekrarlanması diye
Zeytinyağı hiç kullanma kurutuyor

Oğlum sünnet ettik 3.gün oldu pipi nin kırmızı yerinde beyazlaşmalar oluştu ya doktora da ulaşamadık acaba yaşayan var mıbu durumu
Hayırlı uğurlu olsun canım. Dr bıze sarı katman olabılır o duzelme ısaretıdır dedu gercekten oldu da beze yapısıyırdu. Krem de olabılır tabı

Hayırlı uğurlu olsun canım. Dr bıze sarı katman olabılır o duzelme ısaretıdır dedu gercekten oldu da beze yapısıyırdu. Krem de olabılır tabı
Teşekkür ederim sizinde hayırlı olsun. Baticon ve krem verdi bize kaç günde iyileşti acaba

Teşekkür ederim sizinde hayırlı olsun. Baticon ve krem verdi bize kaç günde iyileşti acaba
2 haftada tamamen şişlik vs indi bıze batıkon vermedı sadece bepantol baby kullandık.
Merhaba hanımlar. Bebeğiniz desteksiz oturabiyor mu?
Kısa surelıgıne evet. Etrafı yastıklarla dolu devrilme cok oluyor 1 aya tamamen oturur sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…