4.ayda aldı canım. Meme reddi yaşıyoruz ve alerjimiz var bu yüzden ağrısı vardı bütün gün uyumadığı ve çok ağladığı bi anda vermiştim aldı. Ben hiç sevmiyorum emzik ama bunda mecbur kaldım tek bebeğimle ilgilensem yine vermezdim ama büyük kızım gözümün içine bakıyor onunla ilgileneyim diye bu ara kıskançlık krizleri geri döndü hayli zorluyor beni
4.ayda aldı canım. Meme reddi yaşıyoruz ve alerjimiz var bu yüzden ağrısı vardı bütün gün uyumadığı ve çok ağladığı bi anda vermiştim aldı. Ben hiç sevmiyorum emzik ama bunda mecbur kaldım tek bebeğimle ilgilensem yine vermezdim ama büyük kızım gözümün içine bakıyor onunla ilgileneyim diye bu ara kıskançlık krizleri geri döndü hayli zorluyor beni
Kızlar selam fırsat buldukça girip okumaya çalışıyorum mesajları tek çocuk benimki ama tek başına büyütmek zormuş.. @Statusahibi 4. Ay aşısı 1-2 gün huzursuzluk yaptı sadece . Sonra anlam veremediğim şekilde az yemeye başladı. Onunla uğraştım durdum neyseki düzeldi . Bu arada ek gıdaya başladık 2 gündür şimdilik iyi gidiyor tadimlar bakalım
Annelerim selam
Oglum 4 aylik oldu..dun 4. Ay aşilari oldu 4 adet.karma zatture ozel asilar vs. 2 gundür cok istahsiz..yemiyor yemek istemiyor..4. Ay atagi mi bu..mahvoldum ac aç uyuyor..mamayı biberonu cok severdi..simdi biberon hiç istemiyor verirsem meme aliyor birazcik..eskiden meme almazdi bu cocuk..ne yapacagimi sasirdim..nasil atlattiniz bunu
Aşıdan sonra biberon ve mama reddini bende yaşadım diliyle itiyor aç ama az az yiyordu mesela 4 saatte bir 150 cc mama yiyordu 30-40 cc yiyip bırakmaya başladı . 3-4 gün kadar sürdü maalesef bu arada türlü oyunlarla vermeye çalıştım ayakta , gezerken şarkı söyleyerek, kolumla sallarken ... Neyseki uzun sürmedi toparladı yemeye başladı tekrar huzursuzluğu atana kadar devam ediyor maalesef
İyiyim canım teşekkürler oğlum çok yoruyor gün nasıl geçiyor anlamıyorum..
Sen nasılsın?
4.ay aşıları bizde hiçbir etki yapmadı maşallah, daha öncekiler yapmadıysa bunda da büyük ihtimal olmaz merak etme.
İyiyim canım teşekkürler oğlum çok yoruyor gün nasıl geçiyor anlamıyorum..
Sen nasılsın?
4.ay aşıları bizde hiçbir etki yapmadı maşallah, daha öncekiler yapmadıysa bunda da büyük ihtimal olmaz merak etme.
Az mi ben 3.5 saat uyudugunda bgn iyi uyudu diyorm;( onceki gece az uyumustu 10da yatip 8de kalkti gunduz 3.5 saat uyudu dun gece 9.15 yatip 8bck kalkti buyuk ihtimal gun icinde 2.5 saat fln uyur
3.5 yaş ilk 2 ay çok kıskandı sonra kabullendi herşey iyiydi 1 haftadır kaşla göz arasında şiddet uyguluyor ki şiddet asla şahit olduğu birşey değildi. Akraba ziyaretlerinde ağlıyor hep sebep kardeşini seviyor olmaları. Anne babamı görüntülü arayamıyorum çünkü kazara bebeğe laf atarlarsa kıskançlıktan sapıtıyor.
Bebeğim çok sakin bi bebekti bu alerji mahfetti bizi sürekli ağlamaları oluyor haliyle büyük kızımla oyun oynamak zorlaşıyor oda sussana artık deyip yapıştırıveriyor bi tane ben görmeden tabi. Emzik kurtarıcı oldu gerçekten birde çingene salıncağı ve plates topu favorim şu aralar
Az mi ben 3.5 saat uyudugunda bgn iyi uyudu diyorm;( onceki gece az uyumustu 10da yatip 8de kalkti gunduz 3.5 saat uyudu dun gece 9.15 yatip 8bck kalkti buyuk ihtimal gun icinde 2.5 saat fln uyur
Sukur evet aslinda esimle ya da ailemizle ilgili degil. Iki cocuk yorsa da o da sorun degil sukur idare etmeye calisiyorum gececek bu gunler diye. Yani benimki lohusa depresyonu fln degil resmen dış mihraklarin arsizligi. Arsizlikla mucadele ediyorum
Ya bız basladık acayıp huysuz uyumuyor gunduz gece defalarca uyutuyorum cıglıklarla uyanıyor astrolojıye ınanmıyordum ama farklı yas gruplarında bebeklerınolan arkadaslarım da benzer durumu yasayınca dolunay etkısı dıye dusunuyorum artık
Gecmis olsun atak olabilir aşılar sarsmış olabilir herşey mümkün.Meme alıyorsa sorun yok az çok artik ne giderse kursaktan genel hali keyfi nasil peki?