Ne güzel anlamışsınız bebeğinizi maşallah diyorumbenim bebeğim gündüzleri babannesinde. ona çok ucuza sallanan basit bir beşik almıştık. onda çok güzel uyuyor(maşallah diyeyim :)) akşam ise ben yatakta memede uyutuyorum. bazen dalmıyor youtubeden pış pış ve süpürge sesi açıyorum o zaman dalıyor. çok emip hala tam uyuya geçmediyse birde benimki ağzında yumuşat battaniye değdiğinde sanki onu emiyormuş gidi uyuyor. aslında emmiyor dudakları sadece değiyor ama uykusu varsa çok güzel o şekilde dalıyor. çok emip hala tam uyuya geçmediyse o zaman ağzına battaniye değdiriyorum.
Bizde de öyle özellikle babası ve babaannesine karşı direniyorumbana kalsa bende vermem ama benden hariç herkes vermek istiyor:) bende insanlara çok mudahale etmek istemiyorum. ama dediğim gibi tam anlamıyla vermiyoruz. aslında ilk çocuğumda 6 . ayda ek gıdaya geçmiştik. ama onada bu şekilde değdiriyorduk.
Benimde aynı şekilde bana kan şurubu verdi çok rahat içimi tavsiye ederimBir süredir saçlarım çok dökülüyordu. Kan tahlili verdim ve demir değerim inanılmaz düşük çıktı. Demir takviyesi kullanan var mı aramızda? Hiç de sevmiyorum şu demir ilaçlarını
Bebekler bi arayışa giriyo zaten bu ay uyku gerilemesi de var ne yapacaklarını bilmiyolar günlerdir mahvoldum uyutamıyodm geçen misafir geldi nasıl uyutcam yanlarında diye tasalanırken bi baktım ana kucağında uyuyakaldı sesler ninni gibi gelmiş uyudu kaldı orda ben de uyku eğitimine başladım sadece ayağıma alıyorum pış pış pat pat yapıyorum çok mızmızlanırsa bir iki sallıyorum geri bırakıyorum sonra mesela sadece yanına yatıyorum ayağa da almıyorum yine pış pış pat pat uyudu mesela şimdi öyle bir de yoruluyo bu aralar yere bir yorgan seriyorum üstüne atıyorum orda döncrm diye tepiniyo sürekli ve yoruluyo ondan hemen uyuyo oynasın oynasın yorlsnMerhaba birkaç şey sormak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. Bebeğim 2 aylıktan beri memede uyumamaya başladı ben de kucakta uyutmaya başladım ama 7 kiloyu geçtiği için ve uykuya zor daldığı için çok yorucu oluyor bu. Ayağımda sallamak istemiyordum 1 ay kadar önce ona başladım ama bana bu yöntemi sevmiyor gibi geliyor vicdanım rahat değil zaten sürekli kalkmak istiyor gibi kafasını kaldırıyor yatırdığımda. Genel bi huzursuzluk hali var huysuz mızmız davranıyor mızırdanarak uyuyup uyanıyor. Emzik başlatmıştım uykuya rahat dalsın diye onu bıraktırmaya çalışıyorum emmesi etkilendi gibi geldi ama uyurken emer gibi ağzını hareket ettiriyor tok olsa bile. Gece 3-4 kez uyanıyor en az.Uyanıkken de kucakta gezmekten başka bir şeyle avunmuyor oyuncaklara sinir oluyor sanki ağzına almaya çalışıyor alamıyor vs. Siz nasıl uyutuyorsunuz bu dönemde olup benim yaşadığım şeyleri yaşayan var mı artık çok yorgunum ve kendimi anneliğimi sorgulamaya başladım ağlayarak uyumaması için elimden geleni yapıyorum ama çok yorgun olduğum için başka hiçbir iş yapamadığım için sinirlerim bozuluyor benim de. uyku sorununu çözmem lazım sizce geçici bir durum mudur Ramazanın başından beri böyleyiz sizde durumlar nasıl tavsiyelerinizi bekliyorum
hemde nasıl:) ama tamamen ek gıdaya geçişte göreceğim onu o zamanda yanı iştahla devam edecek mi bakalım.Bizim de besin alerjisi sebebi ile tadımlara erken başlarız ama en fazla 15 gün demişti.
Anne sütü alıyorsa bence de devamlı vermemek daha iyi olur. Farklı tadlar da pek hoşuna gidiyordur şimdi:)
herkes değdiriyor. aslında 2 ay sonra zaten başlayacağız ama milletçe yedirmeyi seviyoruz:))Yanında annesi ile falan bebek bakanlar normalde avantajlı yardımcı oluyolar ama bir yandan da tek büyütünce özgür oluyosun annem tel.de bana sürekli ağzına değdir taddır deyip duruyo he deyip geçiyom vermiyom ama yanımda olsa mutlaka ben görmeden değdirir
evet ama aslında battaniye ve youtubeden sesle uyutmak hiç istemediğim birşeydi. emerken dalsın isterdim ama her zaman olmuyor. yada çok çok uykusu gelmeli. en çok korktuğum battaniye olayının büyüyüncede devam etmesi. umarım öyle birşeylere bağlı uyumaz. bir kaç ay daha geçince battaniye olayını bıraktırmak istiyorum.Ne güzel anlamışsınız bebeğinizi maşallah diyorum
bizim babamızda öyle herşeyden tattırıyor. birde diyorki annen olmasa sana daha neler vereceğim :)))Bizde de öyle özellikle babası ve babaannesine karşı direniyorum
Bizimki de misafir olunca seste uyuyor galiba misafir de diyor ki oh bu ne güzel uyur sen de işini yaparsın. Yav he diyorumBebekler bi arayışa giriyo zaten bu ay uyku gerilemesi de var ne yapacaklarını bilmiyolar günlerdir mahvoldum uyutamıyodm geçen misafir geldi nasıl uyutcam yanlarında diye tasalanırken bi baktım ana kucağında uyuyakaldı sesler ninni gibi gelmiş uyudu kaldı orda ben de uyku eğitimine başladım sadece ayağıma alıyorum pış pış pat pat yapıyorum çok mızmızlanırsa bir iki sallıyorum geri bırakıyorum sonra mesela sadece yanına yatıyorum ayağa da almıyorum yine pış pış pat pat uyudu mesela şimdi öyle bir de yoruluyo bu aralar yere bir yorgan seriyorum üstüne atıyorum orda döncrm diye tepiniyo sürekli ve yoruluyo ondan hemen uyuyo oynasın oynasın yorlsn
Bu haftaları bir uygulamadan mı takip ediyorsunuz adı nedirAtak haftasi 1 -2 hafta ileri geri oynama yapabiliyormuş illa yazan haftada olmuyormuş .Benim kızda atak haftasına girdi herhalde bugünn bi değişik huyu suyu
Evet bir şeylere bağlı olmasını ben de istemiyorum emzik de öyle mesela deli gibi aranıyor az önce kucağımda uyuttum yine emzik vermedim kolumu emiyordu sıpacıkhemde nasıl:) ama tamamen ek gıdaya geçişte göreceğim onu o zamanda yanı iştahla devam edecek mi bakalım.
herkes değdiriyor. aslında 2 ay sonra zaten başlayacağız ama milletçe yedirmeyi seviyoruz:))
evet ama aslında battaniye ve youtubeden sesle uyutmak hiç istemediğim birşeydi. emerken dalsın isterdim ama her zaman olmuyor. yada çok çok uykusu gelmeli. en çok korktuğum battaniye olayının büyüyüncede devam etmesi. umarım öyle birşeylere bağlı uyumaz. bir kaç ay daha geçince battaniye olayını bıraktırmak istiyorum.
bizim babamızda öyle herşeyden tattırıyor. birde diyorki annen olmasa sana daha neler vereceğim :)))
bende battaniye yüzünden emzik vereyim dedim ama 4. ayda almadı. umarım battaniyeyide bırakır. sanıyorum babalar daha rahatlar. bizimkide çay içirmeye çalışıyor:)Evet bir şeylere bağlı olmasını ben de istemiyorum emzik de öyle mesela deli gibi aranıyor az önce kucağımda uyuttum yine emzik vermedim kolumu emiyordu sıpacık
Bal yalatmaya çalışıyordu babası 1 yaşına kadar bal verilmiyor ne yapıyorsun dedim reçele yöneliyor bu sefer de. zor kaptım çocuğu elinden az kaldı zaten sonrasında her şeyden yiyecek inşallah
Biz de 4. ayda yavaş yavaş başlayacağız yoğurtla, 2 kaşık sadece. İlk kızımda da öyle yapmıştık. Aynı doktora gidiyoruz. Bu ay biz yemek yerken bize bakmasını sağlıyoruz. Ek gıdaya geçiş alıştırması aslında bunlar. Yine anne sütüyle beslenecek.aynen . ilk oğlıumda 6. ayda geçmiştik. ama nedendir bilmem bu doktor elma armuta başlattı.
demek ek gıdaya ilk ben geçtim :)))
40 günden sonra uyuyan çocuğu asla uyandırmam. Benimkiler hep zor uyudu.Selam kızlar bişey sormak istiyorum benim kızım akşam 9-10 arası yatıyo bazen gece 1 kere kalkıyo emiyo uyuyo bazen sabah 6-7 de kalkıyo gece hiç uyanmıyo acaba kaldırsam mı sizce çok mu uyuyo
Ben annemlede özgürümYanında annesi ile falan bebek bakanlar normalde avantajlı yardımcı oluyolar ama bir yandan da tek büyütünce özgür oluyosun annem tel.de bana sürekli ağzına değdir taddır deyip duruyo he deyip geçiyom vermiyom ama yanımda olsa mutlaka ben görmeden değdirir
Kilosu ve gelişimi iyi gidiyorsa uyandırma. Ne zamandan beri bu şekilde?Selam kızlar bişey sormak istiyorum benim kızım akşam 9-10 arası yatıyo bazen gece 1 kere kalkıyo emiyo uyuyo bazen sabah 6-7 de kalkıyo gece hiç uyanmıyo acaba kaldırsam mı sizce çok mu uyuyo
1 yaşına kadar kullanıyorsunBenimki de aynı şekilde yanında yemek yemek imkansız hemen dilini çıkartıyor valla bizde elma salatalık falan değdiriyoruz diline çook mutlu oluyor
Benim bi sorum olucak hanımlar D vitaminine başlamıştık ya 1 şişe bitti bizim devamlı kullanıcaz mı yoksa o şişe bitene kadar mıydı
Adı nedir?Benimde aynı şekilde bana kan şurubu verdi çok rahat içimi tavsiye ederim
Yaklaşık 15-20 gündür böyle bende kaldırmıyorum tabi arada kalkıyo Emiyo devam ediyoKilosu ve gelişimi iyi gidiyorsa uyandırma. Ne zamandan beri bu şekilde?
Acıkınca uyanıyorlar zatenYaklaşık 15-20 gündür böyle bende kaldırmıyorum tabi arada kalkıyo Emiyo devam ediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?