2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ne güzel anlamışsınız bebeğinizi maşallah diyorum

Bizde de öyle özellikle babası ve babaannesine karşı direniyorum

Bebekler bi arayışa giriyo zaten bu ay uyku gerilemesi de var ne yapacaklarını bilmiyolar günlerdir mahvoldum uyutamıyodm geçen misafir geldi nasıl uyutcam yanlarında diye tasalanırken bi baktım ana kucağında uyuyakaldı sesler ninni gibi gelmiş uyudu kaldı orda ben de uyku eğitimine başladım sadece ayağıma alıyorum pış pış pat pat yapıyorum çok mızmızlanırsa bir iki sallıyorum geri bırakıyorum sonra mesela sadece yanına yatıyorum ayağa da almıyorum yine pış pış pat pat uyudu mesela şimdi öyle bir de yoruluyo bu aralar yere bir yorgan seriyorum üstüne atıyorum orda döncrm diye tepiniyo sürekli ve yoruluyo ondan hemen uyuyo oynasın oynasın yorlsn

Yanında annesi ile falan bebek bakanlar normalde avantajlı yardımcı oluyolar ama bir yandan da tek büyütünce özgür oluyosun annem tel.de bana sürekli ağzına değdir taddır deyip duruyo he deyip geçiyom vermiyom ama yanımda olsa mutlaka ben görmeden değdirir

Bizim de besin alerjisi sebebi ile tadımlara erken başlarız ama en fazla 15 gün demişti.
Anne sütü alıyorsa bence de devamlı vermemek daha iyi olur. Farklı tadlar da pek hoşuna gidiyordur şimdi:)
hemde nasıl:) ama tamamen ek gıdaya geçişte göreceğim onu o zamanda yanı iştahla devam edecek mi bakalım.
herkes değdiriyor. aslında 2 ay sonra zaten başlayacağız ama milletçe yedirmeyi seviyoruz:))
Ne güzel anlamışsınız bebeğinizi maşallah diyorum
evet ama aslında battaniye ve youtubeden sesle uyutmak hiç istemediğim birşeydi. emerken dalsın isterdim ama her zaman olmuyor. yada çok çok uykusu gelmeli. en çok korktuğum battaniye olayının büyüyüncede devam etmesi. umarım öyle birşeylere bağlı uyumaz. bir kaç ay daha geçince battaniye olayını bıraktırmak istiyorum.
Bizde de öyle özellikle babası ve babaannesine karşı direniyorum
bizim babamızda öyle herşeyden tattırıyor. birde diyorki annen olmasa sana daha neler vereceğim :)))

Bizimki de misafir olunca seste uyuyor galiba misafir de diyor ki oh bu ne güzel uyur sen de işini yaparsın. Yav he diyorum

Evet bir şeylere bağlı olmasını ben de istemiyorum emzik de öyle mesela deli gibi aranıyor az önce kucağımda uyuttum yine emzik vermedim kolumu emiyordu sıpacık
Bal yalatmaya çalışıyordu babası 1 yaşına kadar bal verilmiyor ne yapıyorsun dedim reçele yöneliyor bu sefer de. zor kaptım çocuğu elinden az kaldı zaten sonrasında her şeyden yiyecek inşallah

bende battaniye yüzünden emzik vereyim dedim ama 4. ayda almadı. umarım battaniyeyide bırakır. sanıyorum babalar daha rahatlar. bizimkide çay içirmeye çalışıyor:)

Selam kızlar bişey sormak istiyorum benim kızım akşam 9-10 arası yatıyo bazen gece 1 kere kalkıyo emiyo uyuyo bazen sabah 6-7 de kalkıyo gece hiç uyanmıyo acaba kaldırsam mı sizce çok mu uyuyo

aynen . ilk oğlıumda 6. ayda geçmiştik. ama nedendir bilmem bu doktor elma armuta başlattı.

demek ek gıdaya ilk ben geçtim :)))
Biz de 4. ayda yavaş yavaş başlayacağız yoğurtla, 2 kaşık sadece. İlk kızımda da öyle yapmıştık. Aynı doktora gidiyoruz. Bu ay biz yemek yerken bize bakmasını sağlıyoruz. Ek gıdaya geçiş alıştırması aslında bunlar. Yine anne sütüyle beslenecek.

Selam kızlar bişey sormak istiyorum benim kızım akşam 9-10 arası yatıyo bazen gece 1 kere kalkıyo emiyo uyuyo bazen sabah 6-7 de kalkıyo gece hiç uyanmıyo acaba kaldırsam mı sizce çok mu uyuyo
40 günden sonra uyuyan çocuğu asla uyandırmam. Benimkiler hep zor uyudu.

Ben annemlede özgürüm gerçi kimse bana kızımla ilgili bir şey diyemiyor benim doğrularımla büyüyor

1 yaşına kadar kullanıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…