Ya bugün işe başladım başka arkadaşında kızı 4 aylık onun ki çok uyanıyomuş seninki çok uyuyo diyince kafa takıldı kızımda bugün gündüz 3 saat uyumuş beni de tedirgin ettiAcıkınca uyanıyorlar zaten
Battaniye olayi emzik gibi bisey zannetmiorm bi zaman snr birakirlar benmki de emzigi sevmedi sevmedi son zamanlarda bagimlisi gibi oldu onu agzina almadan uyumuyohemde nasıl:) ama tamamen ek gıdaya geçişte göreceğim onu o zamanda yanı iştahla devam edecek mi bakalım.
herkes değdiriyor. aslında 2 ay sonra zaten başlayacağız ama milletçe yedirmeyi seviyoruz:))
evet ama aslında battaniye ve youtubeden sesle uyutmak hiç istemediğim birşeydi. emerken dalsın isterdim ama her zaman olmuyor. yada çok çok uykusu gelmeli. en çok korktuğum battaniye olayının büyüyüncede devam etmesi. umarım öyle birşeylere bağlı uyumaz. bir kaç ay daha geçince battaniye olayını bıraktırmak istiyorum.
bizim babamızda öyle herşeyden tattırıyor. birde diyorki annen olmasa sana daha neler vereceğim :)))
Ay masallah de her yerde soyleme benmki de 4 aylik cok uyaniyo ama her bebegin mizaci farkli uyanmasin ne guzel iste valla nazarim degmesinYa bugün işe başladım başka arkadaşında kızı 4 aylık onun ki çok uyanıyomuş seninki çok uyuyo diyince kafa takıldı kızımda bugün gündüz 3 saat uyumuş beni de tedirgin etti
Uyumayanlarda var dua et sen uyuyorYa bugün işe başladım başka arkadaşında kızı 4 aylık onun ki çok uyanıyomuş seninki çok uyuyo diyince kafa takıldı kızımda bugün gündüz 3 saat uyumuş beni de tedirgin etti
Bol protein, çiğ veya pişmiş sebze grubuBen de emmeyi etkileyeceğini bilseydim asla emziği verdirmezdim. Yaklaşık 1 aydan fazla sürdü o tutuşu düzeltmem. Arada yapıyor yine ama toparlıyor.
Gündüz kısacık emiyor bizimkisi de. Ayakta yorulduysam pilates topuna oturuyorum. Omzumda beraber zıplıyoruz. Mayışıyor. İyice mayıştıktan sonra memeyi istediğini anlıyorum zaten. Toptan inmeden hafif yaylanarak emziriyorum ve uyuyor. Yorulmuyorum da böylece. Tavsiye ederim kesinlikle.
Diyetinizde nelere dikkat ediyorsunuz? Bizimkinin besin alerjisinden dolayı kısıtlı şeyler yiyebiliyorum. Süt ürünlerini ve yumurtayı kesince çok düzeldi bebeğim
Çalışıyodum özel eğitim öğretmeniyim ben tekrar başladım kızıma yengem bakıyo çok zor oldu ama çok zor ayrıldım ya aklım hep ondaydı ama alışıcaz zamanlaUyumayanlarda var dua et sen uyuyorgündüz 3 saat uyuması normal hatta çok güzel. Uyanıklık süreleri bu ayda 1,5-2 saat arası. 2 saatte 1 uykusu gelebilir yani gündüz. Gece uykusundan en az 2 saat öncede uyanmış olmalı. Bebeğine kim bakıyor? Çalışıyor muydun sen? Bende işi bıraktım kendim büyütmek istedim
Ben de iki hafta önce başladım işe, ilk gün o kadar zor geldi ki ağlayarak gittim. Ki öncesinde ne var ya işe giderim rahatlarım diyordum, hiç öyle olmadı. İnşallah sağlıkla, yokluğumuzu hissetmeden büyürler ne diyelim.Çalışıyodum özel eğitim öğretmeniyim ben tekrar başladım kızıma yengem bakıyo çok zor oldu ama çok zor ayrıldım ya aklım hep ondaydı ama alışıcaz zamanla
Çiğ badem fındık ceviz bizde yasak. Diğer her şeu bende de aynı.Bol protein, çiğ veya pişmiş sebze grubu
Ekmekler tam buğday
Acıktıkça çiğ badem fındık ceviz
Kuru meyveler ve muz hariç 3-4 meyve daha çok elma armut
Abur cubur rafine şeker veya paketli işlenmiş şeyler çikolata vs yok
Rezene içiyordum gaz için kestim bebeklerde nörotoksik olabiliyormuş zaten açıkçası faydasını da görememiştim ben. Düzenlememe rağmen zor yapıyor ama alerji belirtileri görmüyorum en azından kakasında artık
Alerji teşhisi nasıl konulduÇiğ badem fındık ceviz bizde yasak. Diğer her şeu bende de aynı.
Ekstra sıfır süt ürünü, sıfır yumurta
Daha iyiyiz ama bugün ne dokundu bilmiyorum kakasından kan geldi. Çok üzgünüm
Battaniyeyi birakir demen☺☺ cok tatli bu bebisler yaabende battaniye yüzünden emzik vereyim dedim ama 4. ayda almadı. umarım battaniyeyide bırakır. sanıyorum babalar daha rahatlar. bizimkide çay içirmeye çalışıyor:)
Artik cok normal o kadar uyumasi. Sakin uyandirmayin.Ya bugün işe başladım başka arkadaşında kızı 4 aylık onun ki çok uyanıyomuş seninki çok uyuyo diyince kafa takıldı kızımda bugün gündüz 3 saat uyumuş beni de tedirgin etti
1,5 aylıkken deri testi yapıldı.Alerji teşhisi nasıl konuldu
Valla biz aşı olmadık. 2 gündür bitmiş durumdayımBugun ay tutulmasi disinda bisi mi kacirdim. Bizimki resmen dogdugu haftaya dondu. Uyutana kadar pert olduk. Ben boyle bir halini ilk jaftalqrda gordum sadece. Iyi kotu bir duzeni vardi insallah gecicidir. Tabi 4. Ay asilarini oldu 2 gun once onun etkisi de vardir. Bu durumu asiya degil de gezegenlere baglamam da ilginc tabiama asi bu kadar yapamaz yaa kesin ay'dan
Bu haftaları bir uygulamadan mı takip ediyorsunuz adı nedir
İnşallah geçicidir ya1,5 aylıkken deri testi yapıldı.
1,5 ayına kadar ağlama krizlerimiz vardı 7/24. Yüzü kıpkırmızı egzama olmuştu. Egzama ilerlemeden önce ben tahmin edip yumurta ve süt ürünleri kesmiştim. Baktım yavaş yavaş rahatlıyor. Sadece tereyağı tüketiyordum. Egzaması ondan ilerledi sanırım. Sonra çocuk alerjisi doktoruna gittim. Testte çıktı
Evet benimDiyetisyen bir arkadasimi, vardi acaba kimdi ismini hatirlayamadim da.
Al bizden de okadarBugun ay tutulmasi disinda bisi mi kacirdim. Bizimki resmen dogdugu haftaya dondu. Uyutana kadar pert olduk. Ben boyle bir halini ilk jaftalqrda gordum sadece. Iyi kotu bir duzeni vardi insallah gecicidir. Tabi 4. Ay asilarini oldu 2 gun once onun etkisi de vardir. Bu durumu asiya degil de gezegenlere baglamam da ilginc tabiama asi bu kadar yapamaz yaa kesin ay'dan
Bilmiyordum teşekkür ederimİnşallah geçicidir ya
Etiket okuyor musunuz paketli gıdalarda ‘whey yazan ürünler de etkiler
1 yaşa kadar %90 üzeri geçtiğini söylüyorlarBilmiyordum teşekkür ederimŞimdilik Paketli gıda makarna hariç tüketmiyorum.
İnşallah geçicidir ömür boyu olursa çok zorlanır(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?