• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar bugün kizilaydan aradılar beni.üc yıl önce kök hücre bağışladım.kan kanseri bir hasta ile %100 uyum sağlamış.kabul ettim vermeyi.cok da mutlu oldum.ama sonrasında aradılar ve uygulayacaklari kök hücre toplama işleminin yapılabilmesi için doğumdan en az bir yıl geçmesi gerektiğini söylediler.kok hücrelerin kana salınımını artırmak için kullanılan ignelerin bebege zararı olabiliyormuş.Ben o hafta emzirmem diye düşündüm ama bakanlık onaylamadi.uzuldum biraz

35 yaşındayım, 2 sene beklesem 37 olacağım .karar verdim Hadi yapalım desem 39 da doğurulur mu bilemedim 😀
ilk çocuk olsa 45 te de doğurulur ikinciye zorlanmaya gerek var mı 😀

Ben birine bakamıyorum. Ele kola gelmeye başladı da biraz daha rahat bakabiliyorum endişelenmeden
Ben 39 da doğurdum.al sana canlı örnek 😀

Kızlar ya benim oğlan kanguruda durmuyo başka bi kanguru denesem durur mu ki acaba bunu mu sevmedi, boş yere bi da almiyim mi off.
Hangi kanguruyu aldn cnm resim atsana
Belki rahat degildir aslnda sevmesi lazim
Benimki bgn ilk aldigmda sustu etrafa bakindi bi muddet snr mizildandi camasir asiyodm heralde sabit kalinca sikildi dedm hoplata hoplata koridoru gezdm snr durunca yine mizirdandi derken bulasiklara gelince heralde bi de su sesi fln baya mayisti baktm sonra uyudu yerleri fln supurdm o sekilde 30 35 dk uyudu aslnda uykusu oldugunu sanmiyodm cnk 30 35 dk sabah uykusu yapmisti ve daha 1 saat anca gecmisti ustunden ama kisaca sunu diyecegm benimkinin hep uykusu geliyo kangurudayken uyuyakalana kdr mizildaniyo sonra bi anda gidiyo acaba seninki de oyle mi oluyo ya da kucaginda olunca meme gelicek saniyo da gelmeynce mi sinirlenio baya tokken koy bi de. Hala durmuosa rahat degildir belki. Bacaklari tam m seklinde duruyo mu kangurudayken.

Bizim sağlık ocagiyla doktor tartısı arasında en az 300 Gr fark ediyor. Birde boyu da kısa ölçüyor doktora göre hangisine inanacağını şaşırıyor insan . Birde bu ay 900 Gr almış bebeğime sınırda kilo almış beslenmesine dikkat et kilo alımı düşmesin diyor 🙄 çoğunluk mama alıyor birde düşün az diyor
Haz alıyorlar anneleri endişelendirirken..😑

Benimki bgn ilk aldigmda sustu etrafa bakindi bi muddet snr mizildandi camasir asiyodm heralde sabit kalinca sikildi dedm hoplata hoplata koridoru gezdm snr durunca yine mizirdandi derken bulasiklara gelince heralde bi de su sesi fln baya mayisti baktm sonra uyudu yerleri fln supurdm o sekilde 30 35 dk uyudu aslnda uykusu oldugunu sanmiyodm cnk 30 35 dk sabah uykusu yapmisti ve daha 1 saat anca gecmisti ustunden ama kisaca sunu diyecegm benimkinin hep uykusu geliyo kangurudayken uyuyakalana kdr mizildaniyo sonra bi anda gidiyo acaba seninki de oyle mi oluyo ya da kucaginda olunca meme gelicek saniyo da gelmeynce mi sinirlenio baya tokken koy bi de. Hala durmuosa rahat degildir belki. Bacaklari tam m seklinde duruyo mu kangurudayken.
Sen ne aldın ?

Hangi kanguru seninki canım linkini atarmisin

Back