- 26 Aralık 2020
- 692
- 1.138
- 33
- 31
Adımız çıkmış bikereİzmirde kışlık giydir sen canım biz seni anladık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adımız çıkmış bikereİzmirde kışlık giydir sen canım biz seni anladık
Ben 39 da doğurdum.al sana canlı örnek35 yaşındayım, 2 sene beklesem 37 olacağım .karar verdim Hadi yapalım desem 39 da doğurulur mu bilemedim
ilk çocuk olsa 45 te de doğurulur ikinciye zorlanmaya gerek var mı
Ben birine bakamıyorum. Ele kola gelmeye başladı da biraz daha rahat bakabiliyorum endişelenmeden
Hangi kanguruyu aldn cnm resim atsanaKızlar ya benim oğlan kanguruda durmuyo başka bi kanguru denesem durur mu ki acaba bunu mu sevmedi, boş yere bi da almiyim mi off.
Haz alıyorlar anneleri endişelendirirken..Bizim sağlık ocagiyla doktor tartısı arasında en az 300 Gr fark ediyor. Birde boyu da kısa ölçüyor doktora göre hangisine inanacağını şaşırıyor insan . Birde bu ay 900 Gr almış bebeğime sınırda kilo almış beslenmesine dikkat et kilo alımı düşmesin diyor çoğunluk mama alıyor birde düşün az diyor
Sen ne aldın ?Hangi kanguruyu aldn cnm resim atsana
Belki rahat degildir aslnda sevmesi lazim
Benimki bgn ilk aldigmda sustu etrafa bakindi bi muddet snr mizildandi camasir asiyodm heralde sabit kalinca sikildi dedm hoplata hoplata koridoru gezdm snr durunca yine mizirdandi derken bulasiklara gelince heralde bi de su sesi fln baya mayisti baktm sonra uyudu yerleri fln supurdm o sekilde 30 35 dk uyudu aslnda uykusu oldugunu sanmiyodm cnk 30 35 dk sabah uykusu yapmisti ve daha 1 saat anca gecmisti ustunden ama kisaca sunu diyecegm benimkinin hep uykusu geliyo kangurudayken uyuyakalana kdr mizildaniyo sonra bi anda gidiyo acaba seninki de oyle mi oluyo ya da kucaginda olunca meme gelicek saniyo da gelmeynce mi sinirlenio baya tokken koy bi de. Hala durmuosa rahat degildir belki. Bacaklari tam m seklinde duruyo mu kangurudayken.
Bosuna alma 2. Yi sakinSen daha yeni aldın ben bayadır uğraşıyorum alışsın diye sevemedi bi.
Terliyor kokuyor hattaKizlar bende bisi sorucam bebelerin sizinkilerinde ayaklari terliyor mu
İçine kısa kol giydiririm tabi hava sıcak olur mu sıcak memleketteyim ama belli değil ki hiçÇok tatlış
9-12 ideal bence
Tulum çok tatlış ama içine ne olacak?
Ben uzun kollu giydircem bizim memlekete belli olmuyor
Kanguru rahatmi belini ağrıtıyor mu ? Bi hevesim var di hep kanguru da taşımakKızlar ya benim oğlan kanguruda durmuyo başka bi kanguru denesem durur mu ki acaba bunu mu sevmedi, boş yere bi da almiyim mi off.
Kısa kol giydirmeyecek bi benm galiba nazar değer diyeİçine kısa kol giydiririm tabi hava sıcak olur mu sıcak memleketteyim ama belli değil ki hiç
Hangi kanguru seninki canım linkini atarmisinHangi kanguruyu aldn cnm resim atsana
Belki rahat degildir aslnda sevmesi lazim
Benimki bgn ilk aldigmda sustu etrafa bakindi bi muddet snr mizildandi camasir asiyodm heralde sabit kalinca sikildi dedm hoplata hoplata koridoru gezdm snr durunca yine mizirdandi derken bulasiklara gelince heralde bi de su sesi fln baya mayisti baktm sonra uyudu yerleri fln supurdm o sekilde 30 35 dk uyudu aslnda uykusu oldugunu sanmiyodm cnk 30 35 dk sabah uykusu yapmisti ve daha 1 saat anca gecmisti ustunden ama kisaca sunu diyecegm benimkinin hep uykusu geliyo kangurudayken uyuyakalana kdr mizildaniyo sonra bi anda gidiyo acaba seninki de oyle mi oluyo ya da kucaginda olunca meme gelicek saniyo da gelmeynce mi sinirlenio baya tokken koy bi de. Hala durmuosa rahat degildir belki. Bacaklari tam m seklinde duruyo mu kangurudayken.
Benimki babybjorn. Bana hediye gelmisti mini carrier modeli. Suan asiri pahali bu parayi vermezdm ama sanirim baya ergonomik digerlerini bebeklerin sevmedigini dusununceSen ne aldın ?
Hangi kanguru seninki canım linkini atarmisin
Aman herkesin bebesi var bosver düşünme düşündükçe daha çok nazar değiyorKısa kol giydirmeyecek bi benm galiba nazar değer diye
Benimki babybjorn. Bana hediye gelmisti mini carrier modeli. Suan asiri pahali bu parayi vermezdm ama sanirim baya ergonomik digerlerini bebeklerin sevmedigini dusununce
Oda doğruAman herkesin bebesi var bosver düşünme düşündükçe daha çok nazar değiyor
Uyguna bulursan tavsiye ederm2. el bakılabilir belki
Oda doğru