Pttden çektim bendeDogum parasini cektim simdi e devlette ödeme aşamasinda görünüyordu 10 ocakta basvuru yapildi bilginize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pttden çektim bendeDogum parasini cektim simdi e devlette ödeme aşamasinda görünüyordu 10 ocakta basvuru yapildi bilginize
Cok guzelmis gule gule kullanınKanguru Mini Jersey - Dark Grey 3D
Kanguru Mini Jersey - Dark Grey 3D uygun fiyat avantajlarıyla Minycenter'da! Birçok ürünü indirim fırsatlarını kaçırmadan satın almak için hemen tıklayın!www.minycenter.com.tr
Bu model benmki
Kız sen orucu tutuyo. DimiKız siz çorapmı giydiriyodunuz. Ben kara kışta bile tek patikli pantolon giydiridim
Bende haftasonu çocuklar tepemde orucum, diyorum ne vardı şöyle bir 2 ye kadar yatsam eski günlerdeki gibi. Hayale bak bee
Benimde öyle canım ama ben pek takmıyorum süreklide tartmıyorum 500 gr iyi diyorlar çünkü. Bide hareketleri gelişimi gayet gününe uygun. Bence sende ona odaklan.
Bizde bugub böyleyizKucagmda uyuttm yerine koysam da 1bck saat tis tis uyusa diyorm ama sanmiyorm
Kolum da koptu birakmali miyim birakmamali mi tum mesela bu
Uyanirsa pispislarim yine uyumazsa yine alir sallarm ama o zamana da uykusu aciliyo sonsuz bi dongu:)
Ohh gule gule harca bacımsuDogum parasini cektim simdi e devlette ödeme aşamasinda görünüyordu 10 ocakta basvuru yapildi bilginize
Benmki sadece bgn degil her gun boyle malesef:)Kız sen orucu tutuyo. Dimi
Senden güc aldım basladım
Hepsini tutucam borcum olmayacak diye sevinirken
Ta taaaam malesef bir hafta ara
Bizde bugub böyleyiz
Ayagimda sallayinca uyuyor
Gezince aykta sorun yok
Koyunca ağlıyor
Butun isim gücüm kaldı
Ev kalkmış gidiyor
Ohh gule gule harca bacımsu
Hayrını gör
Benmki sadece bgn degil her gun boyle malesef:)
Hayrını gör canım 300 müydü? Ne zamana kadar başvuru yapabiliyoruz ve nasıl oluuor anlatır mısın canımmDogum parasini cektim simdi e devlette ödeme aşamasinda görünüyordu 10 ocakta basvuru yapildi bilginize
Benimki de öyle ben youtubedan pış pış ile süpürge sesinin bir arada olduğu videoyu açıp uyuttum bu aralar sık sık5-6 kere yatırdım kaldırdım pışpışladım. Uyur umarım bir saat. Uykusu gelince Ağlıyor yeni doğmuş bebek gibi. Yapmazdı hiç öyle yeni başladı.
35 yaşındayım, 2 sene beklesem 37 olacağım .karar verdim Hadi yapalım desem 39 da doğurulur mu bilemedim
ilk çocuk olsa 45 te de doğurulur ikinciye zorlanmaya gerek var mı
Ben birine bakamıyorum. Ele kola gelmeye başladı da biraz daha rahat bakabiliyorum endişelenmeden
Mersi beybim kizin kumbarasına gittiKız sen orucu tutuyo. Dimi
Senden güc aldım basladım
Hepsini tutucam borcum olmayacak diye sevinirken
Ta taaaam malesef bir hafta ara
Bizde bugub böyleyiz
Ayagimda sallayinca uyuyor
Gezince aykta sorun yok
Koyunca ağlıyor
Butun isim gücüm kaldı
Ev kalkmış gidiyor
Ohh gule gule harca bacımsu
Hayrını gör
2.çocuk 400 tl. Aile sosyal politika bakanligina bağli il müdürlüğü ya da İlce sosyal hizmet müdürlüğüne bir form doldurup vermişti eşim .3 ay icinde yatacagi soylenmis .Süresi hakkinda bilgim yok ama bir an önce yap geç kalmaHayrını gör canım 300 müydü? Ne zamana kadar başvuru yapabiliyoruz ve nasıl oluuor anlatır mısın canımm
Ya aynen öyle bi ağlıyo ki bişey oldu sanıyorumBugün genel olarak kabul günü bebelerin galiba hepsi huzursuz . Benimki de 15-20 dakika uyuyor agliyarak uyanıyor
Gündüz uyuttuktan sonra uyuyan bebelere özeniyorum. Benimki gündüz bana bağımlı uyurken bile Bırakınca uyanıyorKucagmda uyuttm yerine koysam da 1bck saat tis tis uyusa diyorm ama sanmiyorm
Kolum da koptu birakmali miyim birakmamali mi tum mesela bu
Uyanirsa pispislarim yine uyumazsa yine alir sallarm ama o zamana da uykusu aciliyo sonsuz bi dongu:)
Anne karnı sesını dene ona bagımlı oldu benımkı seste yapıyorum sayesınde küt pat umrunda degıl valla rüzgardan kapı çarptı ayy dedm cocuk korktu cocuk uyanmamıs bıleGündüz uyuttuktan sonra uyuyan bebelere özeniyorum. Benimki gündüz bana bağımlı uyurken bile Bırakınca uyanıyor
Doğurulur yengem doğurdu 40yasında oğlunvardım20 yasında smdı yenıden anne oldu iyiki yapmısım dıo oluyorsa yap gitsin sjsjsjsj ben bıle yaş derdıne düştüm 30da olurmu dıom djdjdjdj 35e kadar 2tane daha doğurabılırmıuım djdjdjdjd 28yasındayım suan tek kalmasınınistemıyorum benım ablam var abım var kardeşim var hepsi dağ gibi tek olmaz ya kardeş sart35 yaşındayım, 2 sene beklesem 37 olacağım .karar verdim Hadi yapalım desem 39 da doğurulur mu bilemedim
ilk çocuk olsa 45 te de doğurulur ikinciye zorlanmaya gerek var mı
Ben birine bakamıyorum. Ele kola gelmeye başladı da biraz daha rahat bakabiliyorum endişelenmeden
Benımkı o piş pişi sevmedi ya süpürgedıye taktı anne karnı sesıne beyaz gürültü diyeBenimki de öyle ben youtubedan pış pış ile süpürge sesinin bir arada olduğu videoyu açıp uyuttum bu aralar sık sık
Valla dıom beyaz gürültü yaz 5 bılemedım 10dakıkada uykusuna yakın aç dalmassa burdayımGündüz uyuttuktan sonra uyuyan bebelere özeniyorum. Benimki gündüz bana bağımlı uyurken bile Bırakınca uyanıyor