Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Max. 1,5 saat uyanık duruyor. Uykusu geldiğinde uyutmam lazım yoksa huysuzlanıyor sinirleniyor uykuyu şaşırıyor. Sıkıntı tarafı ya memede ya da ayakta sallanacak ya da yanında yatacağım bırakınca uyanıyor uykusunu alamıyor.1,5 yapayım bende max bakalım ne olacak. Sanki biz uyutmuyoruz ya uykun varsa uyu kardeşim
Sanırım seçecek ki ben bu durumdan hoşnutum. Zira beyim tarafı beni oldukça bezdirdiği için mümkünse bebeğim herkese gitmesinSizin bebeler de insan seçiyor mu? Ada tanımadığı birini görünce yüzü düşüyor hemen kucağına alırsa ağlıyor
Ben daha bayramlık bulamadımKız anaları toplaşın ayakkabı şapka arıyorum bulamıyorum kokoşuma bulan varsa link lütfen
Kız anaları toplaşın ayakkabı şapka arıyorum bulamıyorum kokoşuma bulan varsa link lütfen
Babaannesinde çığlık kıyamet ağlıyorSizin bebeler de insan seçiyor mu? Ada tanımadığı birini görünce yüzü düşüyor hemen kucağına alırsa ağlıyor
Bebbek Chic Baby Girl Fırfırlı Şort SalopetBen daha bayramlık bulamadım
Evet diş kaşıyıcı sanırım . Bu arada çok geçmiş olsun inşallah bir daha başına gelmesin. En korktuğum şey oğlum gece 10 da uyudu ilk kez sabah 6 da uyandı o kadar uzun uyudu normaldir inşallah o sırada göğüslerim öyle dolmuş ki ellenmiyor çok ağrıyor du ikisinden de biraz emdirip yumsattim birdaha böyle uzun uyursa sagicam çok fena ağrısı . Seni tahmin edemem nasıl canin acimistirKızlar bu dişlik mi ya bana ebebekten hediye çeki hediye geldi yanında bu da vardı ne olduğunu anlamamıştım sanırım dişlik
Eki Görüntüle 3049621
Ah bu işin garantisi olsa şimdi yaparımKızım hala kız kardeş sevdasını atamadı aklından, gebeliğimde kız kardeşi olsun istiyordu, doğana kadar hala kız olacağından ümitliydi, doğdu hala büyünce kız olacak sanıyor, anne kardeşim büyüyünce de mi erkek olacak diyor burda da büyük olan kendisiymiş, ortadaki alper, diğeri de kız kardeşiymiş bir tane de kız kardeşim olsun diyor
Eki Görüntüle 3049650
Aynen sanki küçük adama uyuma diyen varbide sinirleniyor1,5 yapayım bende max bakalım ne olacak. Sanki biz uyutmuyoruz ya uykun varsa uyu kardeşim
Ben Waikiki de 3/6 aldım şimdi tam oluyor 2. 3 haftaya olmaz aldıklarım 6/9 alicaktim o zaman daha büyük alayım sonradanda giysin dediğin gibi7 kiloydu 15 gün önce. Şimdi en fazla 7,5 kilodur. Biraz büyük oluyor ama oluyor.
Ben Waikiki de 3/6 aldım şimdi tam oluyor 2. 3 haftaya olmaz aldıklarım 6/9 alicaktim o zaman daha büyük alayım sonradanda giysin dediğin gibi
Canım ben bebeğe belli bir saat kurmadım bizimle oturuyor iyice uykusu gelene kadar oyundu ,konuşmaydi öyle oyalaniyor uykusu gelince de çenesi durmuyor ağlamaya başlıyor zaten gözünden anlaşılıyor eşim çok şaşırıyor nasıl anlıyorsun diye neyse iyice uykusu geldiği zaman eğer banyosu yoksa o gün getiriyorum yatağına koyuyorum beyaz gürültü açıyorum sallıyorum hafif hafif Max 10 dk uyuyor . Durmadan ağlarsa meme veriyorum memede uyuyor yatağına koyuyorum direk. Böylece onuda zorlamış olmuyorumKızlar şimdi siz 9-10-11 de uyudu vs diyorsunuz ya uyumaları kısa mı sürüyor. Mesela biz odaya 8 buçukta giriyoruz önce emziriyorum meme de uyuyor hemen beşiğe yatırmıyorum ayağımda sallıyorum çok hafif dalmasını bekliyorum. Odadan çıkmam 10 oluyor
Dün ben çarkı çevirdim bişeyleer almayı unuttum ya kafa kalmadıLcw mağazadan alırken vade farkı oluyor taksitte. Uygulamadan alırken taksite vade farkı gelmiyor. O olayı da sevdim . Çarktan indirim geldi aldım biraz bir şeyler .
Ben daha bayramlık bulamadım
Dolapdan satmak aklıma gelmedi kanıma girdinPatiksiz tulum alıyorum. Normalden uzun doğdu çoğu kıyafeti giyemedi. Sattım dolaptan .
Ben burnu tikandikca kullanıyorum açmak içinKızlar bi konuda size danışmak istiyorum bu fizyolojik serumu hergün kullanıyorum 1 tanesini günde 2-3 kez şıkmış oluyorum bi arkadaşım sürekli kullanma burun tıkandıkça kullan dedi doğrusu nedir