• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bu dolaptan satış nasıl oluyor ya
Bende satmak
İstiyorum ama cesarette edemiyorum
Kargo ucreti filan

Alıcı ödemeli seçiyorum. Kargoyu alan ödüyor. Kargo ücreti en fazla 17,5 ödeniyor. Paketin boyutunu seçiyorsun. Eğer paketin seçtiğin boydan büyükse kalan kargo ücreti senden kesiliyor. 4-5 lira kesintim oldu bir kaç kere bilmediğim için. Şimdi soruyorum kargoyu verirken. Paketi küçük tutuyorum, koli bandıyla iyice sarıp.

kargo koduyla doğrudan veriyorsun. İnsanlarla muhattap olunmadığı için yorulmuyorsun da. Sadece oradaki mesajlaşmalar. Arayıp rahatsız eden yok.

Çok yumuşak değil ama idare eder güzel foto çekinirim sonra rahat donlarını giydirirm 😀

Alerjik mi senin de bebeğin alerjide bol lökosit çıkıyo Mukus falan 3 gün sonra çıkan gaita kültürü oluyo bağırsak florasına bakıyolar inş normal çıkar benim kızımı alerji var dedim ikna edemedim hastanede zorla 3 gün yatırdılar antibiyotik verdiler ya sinir oldm snra heralde alerjidenmiş deyip yolladılar ama seni iyi yatırmamışlar ben diyet yapınca düzeldi ama hala günde 1 bezi taşıyo mesela çok yapıyo kokuyo ama sonrakiler normal oluyo keyfi yerinde kilo alımı da iyiyse tamam diyolar
Alerjiden şüpheleniyorlardı yani bu teste göre kesin alerjik oluyor di mi? Peki kesin mi süt alerjisi? Yani ya başka besin grubuna varsa… ya bir de diyeti çok zor değil mi tek peynir bile mi yiyemiyoruz :KK43: ayrıca geçmiş olsun canım devlet miydi sanırım orası pek alerji testi yapmıyormuş 3 yaş altına

Ay canım herkesin takıldığı şeyler farklı farklı ama ayağı çorapla yatırmak dolaşımı yavaşlattığından daha çok üşürler diye biliyorum büyük çocuktan, ben ondan hiç giydirmedim uyurken
Hiiii☺️ canim uyurken giydirmiyorum zaten. Uyurken rahat etsin diye çorabını çıkarıyorum ama patikli bir alt giydiriyorum zaten patikli altlar ayağı sarmiyor.

Lcw kaliplari büyük oluyor genelde.H&m küçük mesela bir de e bebeğin bazı ürünleri
E bebekten ne aldiysam küçük oldu. Bady, alt üst takımlar falan. Ben de e beebkten aldıklarımı 1 yaş için alıyorum. Yıkayinca çekiyor zaten. 1 yaşındaki çocuk mümkün değil onları giymez niye öyle dar yapiyirlar anlamadım.
Ben zaten cıvıl ciyim. Büyük oğlumu da hep civilden giydirdim.

E bebekten ne aldiysam küçük oldu. Bady, alt üst takımlar falan. Ben de e beebkten aldıklarımı 1 yaş için alıyorum. Yıkayinca çekiyor zaten. 1 yaşındaki çocuk mümkün değil onları giymez niye öyle dar yapiyirlar anlamadım.
Ben zaten cıvıl ciyim. Büyük oğlumu da hep civilden giydirdim.

2.ayında 12 aylik badi giydirmeye başladım.Yaz sonu mümkün değil giyemez aradaki farka bak.Kurutmaya atmıyorum bile çekmesin diye

Benim bebe baya minyonmuş sizinkilere göre siz 12 ay falan diyorsunuz yazlık için aldığım 6-9 aylık kıyafetler bol geliyor bebeme 😂😅

Kızlar bebişleriniziz uyku aralıkları kaç saat. 2 saat uyanık bırakıyorum ağlıyor uykuya geçmek için. Geçiriyo muyum acaba o süreyi diye düşünüyorum. Siz kaç saatte bir uyutuyorsunuz?

Dün akşam çocuklar uyuduktan sonra fenalaştım, sıcak duş almıştım kanallar açılsın diye ondan mı bilmiyorum duştan çıkınca ateşim 39 oldu titriyorum yorganın altından çıkamıyorum sanki ağır gribal enfeksiyon geçiriyormuşum gibi bi halsizlik ben ilk defa mastit oldum bu kadar kötü bir şey olduğunu bilmiyordum. Tekrar duşa girdim ılık suyla eşim tuttu her yerime benim kolumu kaldıracak halim yok ılık duş iyi geldi ateşim düştü biraz. Sol memem sert ateş gibi yanıyor sağıyorum azıcık çıkıyor falan, acile de gidemiyoruz çocukları bırakacak kimseyi bulamadık gurbetin gözü kör olsun nefret ettim güvendiğim çocukları emanet edebilirim dediğim komşularım evde yok haftasonu olduğundan sanırım. Neyse sonra eşim internetten araştırmış ucunda beyaz bir şey oluşmuş o tıkayabiliyormuş, tırnağımla kaldırdım onu sonra ordan süt aktı baya sağdım bu sefer 160 ml kadar çıktı biraz rahatladım ama hala sertlik ve sızı var geçmezse yarın genel cerraha gidicem.
Çok geçmiş olsun 🤲🏻

Kızlar bebişleriniziz uyku aralıkları kaç saat. 2 saat uyanık bırakıyorum ağlıyor uykuya geçmek için. Geçiriyo muyum acaba o süreyi diye düşünüyorum. Siz kaç saatte bir uyutuyorsunuz?
Gündüz 1.5 max 2 saat uyanık kalabiliyor
2 saati geçtimi diger uykuya kadar huysuzlanıyor bide yeni huy sinirlenme başladı bizde uykusunu alamayınca sinirleniyor 🤭

1,5 saatte uyutmaya çalışınca diretiyor 2 saat olunca uyumak için ağlıyor 😂 arası yok

Gündüz 1.5 max 2 saat uyanık kalabiliyor
2 saati geçtimi diger uykuya kadar huysuzlanıyor bide yeni huy sinirlenme başladı bizde uykusunu alamayınca sinirleniyor 🤭

1,5 saatte uyutmaya çalışınca diretiyor 2 saat olunca uyumak için ağlıyor 😂 arası yok

1,5 yapayım bende max bakalım ne olacak. Sanki biz uyutmuyoruz ya uykun varsa uyu kardeşim 😂

Back