- 25 Haziran 2007
- 1.357
- 1.498
- 658
Olur. Takip isteği atıyorum.Tüh benim de kızım var kaybettik yeğenim var 3 yaşında olur mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olur. Takip isteği atıyorum.Tüh benim de kızım var kaybettik yeğenim var 3 yaşında olur mu
Yeniden takip et sayfayıBeni bulmak isterseniz Tatlıtuğ ailesinin peşindeyim
Oğlun varsa ben eklerim sen zahmet etme ama ben orayı takip etmiyorum. İpucu ver bulayım seniSiz söyleyince ben de merak ettim baktım ben de -Sunset- ve Q Queen of the North anladım kim olduklarını
benim kızım yok ben eklemiyim mi
Siz söyleyince ben de merak ettim baktım ben de -Sunset- ve Q Queen of the North anladım kim olduklarını
Takip etmiyorsan nasıl bulacağız seniOğlun varsa ben eklerim sen zahmet etme ama ben orayı takip etmiyorum. İpucu ver bulayım seni
Yeniden takip et sayfayı
Tamam ediyorum istek attım ben diğer kızlaraSen tokaciyi yeniden takip edersen bende takip ederim tokaciyi
Takip ettim. Seni bulamadım ama kızı simay olan bizden mi ?Takip et hemen
Oğlun varsa ben eklerim sen zahmet etme ama ben orayı takip etmiyorum. İpucu ver bulayım seni
Bir daha bak güneş gözlüklü benim evet bizimTakip ettim. Seni bulamadım ama kızı simay olan bizden mi ?
Buldum adaBir daha bak güneş gözlüklü benim evet bizim
279 gönderili sen misinBenimde kızım yok ama sırf meraktan sayfayı takip etmeye başladım
Aynen canım benim279 gönderili sen misin
Fake hesap mi kız. Gönderin yok. Ben sana istek attımTamam ediyorum istek attım ben diğer kızlara
Yok durum atıyorum ben o kadar aktif değilimFake hesap mi kız. Gönderin yok. Ben sana istek attım
Kızlar hepinizi buldum ifsalandiniz
Mersiii canimYalnız Q Queen of the North gözlerinin maşallahı var
Siz söyleyince ben de merak ettim baktım ben de -Sunset- ve Q Queen of the North anladım kim olduklarını
Ekle ekleSiz söyleyince ben de merak ettim baktım ben de -Sunset- ve Q Queen of the North anladım kim olduklarını