Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Isikenerji
budizz uyku arkadaşının pilleri ne kadar gidiyor? Uyku arkadaşı bakıyorum, gündüzleri sallamayı bırakınca hemen uyanıyor işe yarar diye düşündüm
Pillerinin bankadan dayanacağı tamamen kullanıma bağlı canım.. Zaten kullanma kılavuzunda da bim marketteki power pilleri öneriyorlar.. Gerçekten de o piller Daha uzun dayanıyor.. Ben duracell pili falan denedim asla Bim deki Pilin performansını alamadım..
Bir hafta hiç kapatmadan kullanırsan dayanıyor..
Sabah 7'de kızım uyandi üstünü başını değiştirdim karnını doyurdum sonra başladım işe gözünde büyütmezsen kolay oluyor girmedigim delik kalmadı . Annemde kızım uyudukca yardım etti sağolsun rahatladım ama yine akşama misafir geliyor bunca yorgunluğun üstüne ne çekilir ama
Sabah 7'de kızım uyandi üstünü başını değiştirdim karnını doyurdum sonra başladım işe gözünde büyütmezsen kolay oluyor girmedigim delik kalmadı . Annemde kızım uyudukca yardım etti sağolsun rahatladım ama yine akşama misafir geliyor bunca yorgunluğun üstüne ne çekilir ama
Ben bayramdan sonraya bıraktım büyük temizliği. Halıları kaldırıcam camlar perdeler mutfak vs.günde günde yaparım sanırım ya eşim evde oldukça bi oda bi oda yaparım.
Canım dr bana 1 cay kasıgıı karbonatı1 cay bardagı kaynamıs ılımış suuyla karıstır gazlı bez ya da tulbentı batır rılını temızle dedı. Yaptım cok ogureu kıyamadım haftada 1 yapıyordum tekrar oluyor zaten. Bıraktım buara
Eşim basvurmustu dogum parası ıcın gıttım PTT den cektım mesaj falan gelmedı bıze