- 13 Haziran 2018
- 2.066
- 3.113
- 133
- 38
Ya sen soyledikten snr ben de baktmm sute gecmiyoms. Ben de ek gidayla emzirme sikligi azalinca yaptirablrm o zmn ama yazdan snr ancaBen yarı emziriyorum yarı mama öyle gidiyor.yaptiracagim psikoloji önemli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya sen soyledikten snr ben de baktmm sute gecmiyoms. Ben de ek gidayla emzirme sikligi azalinca yaptirablrm o zmn ama yazdan snr ancaBen yarı emziriyorum yarı mama öyle gidiyor.yaptiracagim psikoloji önemli
Başka türlü yapamayız zaten annelerimiz iyi ki varAnnem geldi sağolsun bugün bebişi tuttu , bütün evi hallettim kurtuldum ve rahatladım ohh üstümden yük kalktı
Pillerinin bankadan dayanacağı tamamen kullanıma bağlı canım.. Zaten kullanma kılavuzunda da bim marketteki power pilleri öneriyorlar.. Gerçekten de o piller Daha uzun dayanıyor.. Ben duracell pili falan denedim asla Bim deki Pilin performansını alamadım..Isikenerji budizz uyku arkadaşının pilleri ne kadar gidiyor? Uyku arkadaşı bakıyorum, gündüzleri sallamayı bırakınca hemen uyanıyor işe yarar diye düşündüm
Annem geldi sağolsun bugün bebişi tuttu , bütün evi hallettim kurtuldum ve rahatladım ohh üstümden yük kalktı
Sabah 7'de kızım uyandi üstünü başını değiştirdim karnını doyurdum sonra başladım işe gözünde büyütmezsen kolay oluyor girmedigim delik kalmadı . Annemde kızım uyudukca yardım etti sağolsun rahatladım ama yine akşama misafir geliyor bunca yorgunluğun üstüne ne çekilir amaBende anam köye gitmeden halledeyim bari ya mayista is basi gozumde oyle bir büyüyor ki
Bebeğe kim bakacak belli mi canım çok erken değil mi?Bende anam köye gitmeden halledeyim bari ya mayista is basi gozumde oyle bir büyüyor ki
Sabah 7'de kızım uyandi üstünü başını değiştirdim karnını doyurdum sonra başladım işe gözünde büyütmezsen kolay oluyor girmedigim delik kalmadı . Annemde kızım uyudukca yardım etti sağolsun rahatladım ama yine akşama misafir geliyor bunca yorgunluğun üstüne ne çekilir ama
Mutfağı geceden yaptım bir yandan TV izledim bir yandan temizlikYazlik kislik degisimi olacak oglanin kitabi defteri ayrilacak of valla cok mutfak 2 gün zaten ama dur ya haftaya baslayayim yavas yavas
Bebeğe kim bakacak belli mi canım çok erken değil mi?
Edeyim bekleTakip et takip
Edeyim bekle
He ya gündüzler bi şekilde geçiyorda geceler zor. Gece kimseden gık çıkmıyorBugün de aksam ettik
Sarışın mısınEdeyim bekle
Hemen sabah oluyor yaHe ya gündüzler bi şekilde geçiyorda geceler zor. Gece kimseden gık çıkmıyor
9-36 ise olmaz da 0-18 ise koltuğun olur.Pusete koyarım ben daha ya oto koltuğuna geçer mi ki 7 aylıkken
Tamam bende deniycem biraz birikme olmuş oradaCanım dr bana 1 cay kasıgıı karbonatı1 cay bardagı kaynamıs ılımış suuyla karıstır gazlı bez ya da tulbentı batır rılını temızle dedı. Yaptım cok ogureu kıyamadım haftada 1 yapıyordum tekrar oluyor zaten. Bıraktım buara
Eşim basvurmustu dogum parası ıcın gıttım PTT den cektım mesaj falan gelmedı bıze
Yok takip atayım mı sana
Bende bendeYok takip atayım mı sana