• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
bende de boy uzaması yok kilo alımı var :)
He bide dilini cigniyor surekli biz bisiler yerken cirpiniyor resmen yiyeceklere utanmasa masaya oturacak 🤣🤣🤣🤣🤣 bide meme emdikten sonr agiz saplatmasi varki sorma bayiliyorum ona 🤣🤣
Kizlar bu arada yavas yavas egimli oturtmaya basladiniz mi ? Ben basladim ama dik tam oturma degil ama yatmada degil arada

He bide dilini cigniyor surekli biz bisiler yerken cirpiniyor resmen yiyeceklere utanmasa masaya oturacak 🤣🤣🤣🤣🤣 bide meme emdikten sonr agiz saplatmasi varki sorma bayiliyorum ona 🤣🤣
Kizlar bu arada yavas yavas egimli oturtmaya basladiniz mi ? Ben basladim ama dik tam oturma degil ama yatmada degil arada
Benimki çok oturmak istiyor. Kucakta eğim verip elimle alttan destekleyip tutuyorum. Sırtı göğsüme geliyor. Bir zararı olmaz umarım 🙃

Ben de basladm 3 ay dolunca basla diyodu doktorlar

Kucağımda oturtuyorum zaten çok hevesli arkaya yaslanmıyor illa dimdik oturacak ama kısa süreli öbür ay da emzirme mideriyle oturtmaya başlicam.

Kızlar az kilo alıyor bence Blntkbra Blntkbra ya çok kafana takma sağlığı yerinde olsun da öyle bariz bi az alma yoksa ek gıdaya geçince alır inşallah benim kızım da öyle olmuştu. Kv ye göre sütüm yaramıyodu e süt aynı süt oğlana nasıl yarıyo bence kız erkek farklı alıyo.

Kızlar az kilo alıyor bence Blntkbra Blntkbra ya çok kafana takma sağlığı yerinde olsun da öyle bariz bi az alma yoksa ek gıdaya geçince alır inşallah benim kızım da öyle olmuştu. Kv ye göre sütüm yaramıyodu e süt aynı süt oğlana nasıl yarıyo bence kız erkek farklı alıyo.
Ahh bu kv ler 🤦🤦 haklisin canim. Tabi saglikli olsunda gerisi sorun değil elbette

benim kız çok istekli ben tam oturtmaya başladım ama sadece kucağımda oturtuyorum. o şekilde gazını da çok iyi çıkartıyor

1 saattr disarda yurutuyorm onceden dakikada uyuyan cocuk kirpmadi gozunu
Delircem ya butun bgne kdr uykusu ile ilgili bildigm seyler degisiyo yok yani daha ne kdr degisecek bunlar

Eklentiler

• IMG20220414173610.jpg
    IMG20220414173610.jpg
    100,2 KB · Görüntüleme: 68
Oğluma da gecen e bebek ten aldım çok sevdi inşallah yüzüne vurmaz diye dua ederek veriyorum🤗

Vurdu bir kere bir şey olmuyor 😀 kontrollü vermek lazım sert.
Yumuşak olan marakastan aldım onun sesi bu kadar güzel çıkmıyor.tutma yeri Kalın olduğu için de elinden çabuk düşüyor.

Back