Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
He bide dilini cigniyor surekli biz bisiler yerken cirpiniyor resmen yiyeceklere utanmasa masaya oturacak bide meme emdikten sonr agiz saplatmasi varki sorma bayiliyorum ona
Kizlar bu arada yavas yavas egimli oturtmaya basladiniz mi ? Ben basladim ama dik tam oturma degil ama yatmada degil arada
He bide dilini cigniyor surekli biz bisiler yerken cirpiniyor resmen yiyeceklere utanmasa masaya oturacak bide meme emdikten sonr agiz saplatmasi varki sorma bayiliyorum ona
Kizlar bu arada yavas yavas egimli oturtmaya basladiniz mi ? Ben basladim ama dik tam oturma degil ama yatmada degil arada
Kızlar az kilo alıyor bence Blntkbra
ya çok kafana takma sağlığı yerinde olsun da öyle bariz bi az alma yoksa ek gıdaya geçince alır inşallah benim kızım da öyle olmuştu. Kv ye göre sütüm yaramıyodu e süt aynı süt oğlana nasıl yarıyo bence kız erkek farklı alıyo.
Kızlar az kilo alıyor bence Blntkbra
ya çok kafana takma sağlığı yerinde olsun da öyle bariz bi az alma yoksa ek gıdaya geçince alır inşallah benim kızım da öyle olmuştu. Kv ye göre sütüm yaramıyodu e süt aynı süt oğlana nasıl yarıyo bence kız erkek farklı alıyo.
1 saattr disarda yurutuyorm onceden dakikada uyuyan cocuk kirpmadi gozunu
Delircem ya butun bgne kdr uykusu ile ilgili bildigm seyler degisiyo yok yani daha ne kdr degisecek bunlar
1 saattr disarda yurutuyorm onceden dakikada uyuyan cocuk kirpmadi gozunu
Delircem ya butun bgne kdr uykusu ile ilgili bildigm seyler degisiyo yok yani daha ne kdr degisecek bunlar
Vurdu bir kere bir şey olmuyor kontrollü vermek lazım sert.
Yumuşak olan marakastan aldım onun sesi bu kadar güzel çıkmıyor.tutma yeri Kalın olduğu için de elinden çabuk düşüyor.