• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ultrasonla baktı ama ölçmedi sanki yerine oturmuş mu diye baktı sanırım tamam düzelmiş dedi sadece.
Ultrason da ki adam da düzelmiş dedi doktor ben hastalarımı yinede gönderiyorum önlem amaçlı dedi.Bu kendi doktorum değil randevusuz gittim bizim ki yoktu ama ben çift beze devam etsem mi yine de bilemedim

3.ay sonu ya da 5.ayda da olabiliyormuş.Allahim mübarek eyle bu süreci hasarsiz atlatmayi nasip et🤲🤲🤣
Benim kızımda olmuştu bu ama ben o zamanlar uyku gerilemesi falan bilmiyordum dişleri erken çıktı ondan herhalde sıkıntısı diyorduk.
Kendi kendine uyuyabilen bebeklerde olmuyormuş, benimki gibi emerek ya da destekle uyuyan bebeklerde daha çok görülüyomuş bu gerileme :(

Ultrason da ki adam da düzelmiş dedi doktor ben hastalarımı yinede gönderiyorum önlem amaçlı dedi.Bu kendi doktorum değil randevusuz gittim bizim ki yoktu ama ben çift beze devam etsem mi yine de bilemedim
Ben sormuştum doktora çift beze devam edeyim mi bi süre daha diye gerek yok tek kullan demişti, bizim zaten hafifti düzelmiştir bence ama için rahat etmeyecekse götürebilirsin.

Benimki de hep emerken yapıyor kakayı kendini öyle şartlamış gibi sanki 🤔
Ber sabah gaz sancısıyşa kalkıyor, bende yüzüstü çevirip dizime karnını dayıyorum, sırtına bastırarak masaj yapıyorum birde ayaklarını karnına doğru destekliyorum 10 dakikada kakalar gazlar çıkıyor genelde. Deneyebilirsiniz

Ber sabah gaz sancısıyşa kalkıyor, bende yüzüstü çevirip dizime karnını dayıyorum, sırtına bastırarak masaj yapıyorum birde ayaklarını karnına doğru destekliyorum 10 dakikada kakalar gazlar çıkıyor genelde. Deneyebilirsiniz
Onları da yapıyorum öyle de çıkıyor gaz, ama kaka ne hikmetse illa emerken çıkıyor doğduğundan beri öyle.

Daha hiç sadece çişli bez değiştirmemişimdir 🙈 kaka yapmadan değiştirmem zaten hala günde 3-4 kaka yapıyor.
Maşallah maşallah paşaya bizim kakalar azaldı günde bir genelde sabahları bazen günde 2 o yüzden ne zaman yapacağını kestiremiyorum bu gün yürüyüşe çıkarıcam o zaman minies alicam markete uğrayıp söylerim memnun kalirsam

Benim kızımda olmuştu bu ama ben o zamanlar uyku gerilemesi falan bilmiyordum dişleri erken çıktı ondan herhalde sıkıntısı diyorduk.
Kendi kendine uyuyabilen bebeklerde olmuyormuş, benimki gibi emerek ya da destekle uyuyan bebeklerde daha çok görülüyomuş bu gerileme :(

Arkadas ne komplike bir sey bu 😫😫😫

Maşallah maşallah paşaya bizim kakalar azaldı günde bir genelde sabahları bazen günde 2 o yüzden ne zaman yapacağını kestiremiyorum bu gün yürüyüşe çıkarıcam o zaman minies alicam markete uğrayıp söylerim memnun kalirsam
Arkadaşım primadan geçmişti miniese hiç fark yok diyor bakalım sen de memnun kalırsan söyle, olmadı -Sunset- -Sunset- in baby me sini deneriz 🙂

Kendi kendine uyuyabilen bebeklerde olmuyormuş, benimki gibi emerek ya da destekle uyuyan bebeklerde daha çok görülüyomuş bu gerileme :KK43:
90 günlük olmaya yakın sürekli uyanıp duruyordu emzirip tekrar beşiğine koyuyordum. Ondan sonra gece uykusu düzene girdi kalktığı saat bile belli. Uyku gerilemesi böyle bir şey mi?

90 günlük olmaya yakın sürekli uyanıp duruyordu emzirip tekrar beşiğine koyuyordum. Ondan sonra gece uykusu düzene girdi kalktığı saat bile belli. Uyku gerilemesi böyle bir şey mi?
O ataktı muhtemelen onu biz de yaşadık 11-12 haftalarda.
Kızım ilk 4 ay sabaha kadar uyurdu bir kere uyanıp beslerdim ne gaz ne uyanma hiçbir şeyi yoktu.
4.aya girdi sık sık uyanmalar, defalarca emmeler, emmeye rağmen geri dalamama, kucakta dolaştırıyoduk gece çok zordu. Diş sanıyordum çünkü 5 buçuk aylık gibi ilk dişleri görüldü.
Bir ay kadar böyle devam etmişti.

Kızım ilk 4 ay sabaha kadar uyurdu bir kere uyanıp beslerdim ne gaz ne uyanma hiçbir şeyi yoktu.
4.aya girdi sık sık uyanmalar, defalarca emmeler, emmeye rağmen geri dalamama, kucakta dolaştırıyoduk gece çok zordu. Diş sanıyordum çünkü 5 buçuk aylık gibi ilk dişleri görüldü.
Ay sonu 4 aylık oluyoruz 😩 4. Ay da atakta oluyor onun süresi de 1 aymış

Peki kizin kendi kendine mi uyurdu 4.aya kadar

Peki kizin kendi kendine mi uyurdu 4.aya kadar
Yok emerken uyuyodu, benim kızım 2 yaşında memeyi bırakana kadar hep emerek uyudu gece de gündüz de. Memeyi bıraktık sadece 3 gece zorlandım uyutmakta yanına yatıyordum öyle kendi kendine uyumayı öğrendi.
Bunda yine denicem 5-6 ay civarı ama olmazsa çok zorlamicam eninde sonunda uyuyorlar.

Back