- 26 Aralık 2020
- 692
- 1.138
- 33
- 31
Nasıl ?Ultrasonla bakmadı mı ?İkincide ölçüm yapmadı sanki ya sadece baktı diye hatırlıyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl ?Ultrasonla bakmadı mı ?İkincide ölçüm yapmadı sanki ya sadece baktı diye hatırlıyorum.
Benim oğlanın gece uykusu da böyle, bizim bebeler çok benziyo birbirineGece 2 kez kalkmaya başladı bir kaç gündür. Neye göre ayarlıyorlar acaba 2 ve 5 civarları uyanıyor 6 buçuk-7 güne merhaba göğüsüm rahat o yüzden ama sütümde mi azaldı acaba bilmiyorum.
Benim ki de hep gaz çıkarıyor öyle roket atar gibiBenimki de hep emerken yapıyor kakayı kendini öyle şartlamış gibi sanki
Ultrasonla baktı ama ölçmedi sanki yerine oturmuş mu diye baktı sanırım... tamam düzelmiş dedi sadece.Nasıl ?Ultrasonla bakmadı mı ?
Ultrason da ki adam da düzelmiş dedi doktor ben hastalarımı yinede gönderiyorum önlem amaçlı dedi.Bu kendi doktorum değil randevusuz gittim bizim ki yoktu ama ben çift beze devam etsem mi yine de bilemedimUltrasonla baktı ama ölçmedi sanki yerine oturmuş mu diye baktı sanırım tamam düzelmiş dedi sadece.
Benim kızımda olmuştu bu ama ben o zamanlar uyku gerilemesi falan bilmiyordum dişleri erken çıktı ondan herhalde sıkıntısı diyorduk.3.ay sonu ya da 5.ayda da olabiliyormuş.Allahim mübarek eyle bu süreci hasarsiz atlatmayi nasip et
Ben sormuştum doktora çift beze devam edeyim mi bi süre daha diye gerek yok tek kullan demişti, bizim zaten hafifti düzelmiştir bence ama için rahat etmeyecekse götürebilirsin.Ultrason da ki adam da düzelmiş dedi doktor ben hastalarımı yinede gönderiyorum önlem amaçlı dedi.Bu kendi doktorum değil randevusuz gittim bizim ki yoktu ama ben çift beze devam etsem mi yine de bilemedim
Ber sabah gaz sancısıyşa kalkıyor, bende yüzüstü çevirip dizime karnını dayıyorum, sırtına bastırarak masaj yapıyorum birde ayaklarını karnına doğru destekliyorum 10 dakikada kakalar gazlar çıkıyor genelde. DeneyebilirsinizBenimki de hep emerken yapıyor kakayı kendini öyle şartlamış gibi sanki
Onları da yapıyorum öyle de çıkıyor gaz, ama kaka ne hikmetse illa emerken çıkıyor doğduğundan beri öyle.Ber sabah gaz sancısıyşa kalkıyor, bende yüzüstü çevirip dizime karnını dayıyorum, sırtına bastırarak masaj yapıyorum birde ayaklarını karnına doğru destekliyorum 10 dakikada kakalar gazlar çıkıyor genelde. Deneyebilirsiniz
Aynen bende benzetiyorumBenim oğlanın gece uykusu da böyle, bizim bebeler çok benziyo birbirine
Maşallah maşallah paşaya bizim kakalar azaldı günde bir genelde sabahları bazen günde 2 o yüzden ne zaman yapacağını kestiremiyorum bu gün yürüyüşe çıkarıcam o zaman minies alicam markete uğrayıp söylerim memnun kalirsamDaha hiç sadece çişli bez değiştirmemişimdir kaka yapmadan değiştirmem zaten hala günde 3-4 kaka yapıyor.
Benim kızımda olmuştu bu ama ben o zamanlar uyku gerilemesi falan bilmiyordum dişleri erken çıktı ondan herhalde sıkıntısı diyorduk.
Kendi kendine uyuyabilen bebeklerde olmuyormuş, benimki gibi emerek ya da destekle uyuyan bebeklerde daha çok görülüyomuş bu gerileme
Arkadaşım primadan geçmişti miniese hiç fark yok diyor bakalım sen de memnun kalırsan söyle, olmadı -Sunset- in baby me sini denerizMaşallah maşallah paşaya bizim kakalar azaldı günde bir genelde sabahları bazen günde 2 o yüzden ne zaman yapacağını kestiremiyorum bu gün yürüyüşe çıkarıcam o zaman minies alicam markete uğrayıp söylerim memnun kalirsam
90 günlük olmaya yakın sürekli uyanıp duruyordu emzirip tekrar beşiğine koyuyordum. Ondan sonra gece uykusu düzene girdi kalktığı saat bile belli. Uyku gerilemesi böyle bir şey mi?Benim kızımda olmuştu bu ama ben o zamanlar uyku gerilemesi falan bilmiyordum dişleri erken çıktı ondan herhalde sıkıntısı diyorduk.
Kendi kendine uyuyabilen bebeklerde olmuyormuş, benimki gibi emerek ya da destekle uyuyan bebeklerde daha çok görülüyomuş bu gerileme
O ataktı muhtemelen onu biz de yaşadık 11-12 haftalarda.90 günlük olmaya yakın sürekli uyanıp duruyordu emzirip tekrar beşiğine koyuyordum. Ondan sonra gece uykusu düzene girdi kalktığı saat bile belli. Uyku gerilemesi böyle bir şey mi?
Ay sonu 4 aylık oluyoruz 4. Ay da atakta oluyor onun süresi de 1 aymışO ataktı muhtemelen onu biz de yaşadık 11-12 haftalarda.
Kızım ilk 4 ay sabaha kadar uyurdu bir kere uyanıp beslerdim ne gaz ne uyanma hiçbir şeyi yoktu.
4.aya girdi sık sık uyanmalar, defalarca emmeler, emmeye rağmen geri dalamama, kucakta dolaştırıyoduk gece çok zordu. Diş sanıyordum çünkü 5 buçuk aylık gibi ilk dişleri görüldü.
Bir ay kadar böyle devam etmişti.
O ataktı muhtemelen onu biz de yaşadık 11-12 haftalarda.
Kızım ilk 4 ay sabaha kadar uyurdu bir kere uyanıp beslerdim ne gaz ne uyanma hiçbir şeyi yoktu.
4.aya girdi sık sık uyanmalar, defalarca emmeler, emmeye rağmen geri dalamama, kucakta dolaştırıyoduk gece çok zordu. Diş sanıyordum çünkü 5 buçuk aylık gibi ilk dişleri görüldü.
Bir ay kadar böyle devam etmişti.
Aslında bunları hiç bilmesek daha mı iyi ki böyle şimdiden strese giriyoruzAy sonu 4 aylık oluyoruz 4. Ay da atakta oluyor onun süresi de 1 aymış
Yok emerken uyuyodu, benim kızım 2 yaşında memeyi bırakana kadar hep emerek uyudu gece de gündüz de. Memeyi bıraktık sadece 3 gece zorlandım uyutmakta yanına yatıyordum öyle kendi kendine uyumayı öğrendi.Peki kizin kendi kendine mi uyurdu 4.aya kadar