• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ya oğlum benı emmıyor mamada yemıyor sürekli kusuyor dünden beri avazı cıktıgı gibi ağlıyor mememde susar dıyorum mememe dokunmuyor bıle bıberonla verıyorum kafasını sağa sola cevırıyor abuk subuk cıkarıyor atıyor zorluyorum ne oluyor bılen varmı ?
Alerji var diyordun sanki sen bebeğinde? Ondan olabilir meme reddi. Alerji mamaları var doktor önermedi mi? Gerçi onların da tadı kötüymüş sanırım bebekler pek içmiyormuş, alerji diyeti yapıyor musun?

Gece uyuyan bebişleriniz akşam 8 de yattıysa uyuyor mu bütün gece.
Çocuğa bir şey oldu uyudu.
Dün sabah 7 buçuğa kadar uyutmamıştı anasını. Gece 12 de uyanıp aynı performansı göstermesinden korkuyorum
Benimki de akşam 7 buçukta uyudu ama gündüz en son öğlen 1de uyumuştu,
sabah 4te uyanırız yine 😣

Kemer takılmadıgını ilk kez duyuyorum aksine kemersiz oturtmayin derle bende kemersiz kullanmadım bu tarz şeyleri.3-3.5 yaşına kadar mama sandalyesi kullandi oğlum.Aktivite yapardık bazen şekerleme yapardi yer problemim de yok o nedenle biraz daha rahat modellere bakiyorum .😀
Bnde kızımda Chicco poly kullandım büyük ama inanılmaz rahat güzel kızım yemeğini yedikten sonra uyuyordu hiç ellemiyordum biraz büyüyünce aktivite yapmaya başlamıştık kuzenime verdim mama sandalyesini şuan öyle pişmanım ki asla alamam birdaha isteyemiyorum da geri hala kullaniyorlar çünkü ikeadan almayı düşünüyorum
Kuzucuklara sünnet yaptıran anneler bır sorum var geleneksel yontemle mı klips ıle mi yaptırdınız? Cok streslıyım ınsallah yavrum ıcın dogru merkezı, doktoru ve yöntemi secerız
Klips ne demek bilmiyorum ama bizim kesik ve normal dikişle oldu lazerle yapan da varmış lokal oldu

Bnde kızımda Chicco poly kullandım büyük ama inanılmaz rahat güzel kızım yemeğini yedikten sonra uyuyordu hiç ellemiyordum biraz büyüyünce aktivite yapmaya başlamıştık kuzenime verdim mama sandalyesini şuan öyle pişmanım ki asla alamam birdaha isteyemiyorum da geri hala kullaniyorlar çünkü ikeadan almayı düşünüyorum

Klips ne demek bilmiyorum ama bizim kesik ve normal dikişle oldu lazerle yapan da varmış lokal oldu
Lazer yerine dikiş öneriliyor benim araştırdığım kadarıyla lazerde yapışıklık olabiliyormuş. Kaç gün sürdü tamamen iyileşmesi?

Çok geçmiş olsun. Senin ne şikayetlerin vardı?
Elime büyük bir kitle geldi göğsümden sonra ağrısı başladı biraz da kızarıklık…

Kuzucuklara sünnet yaptıran anneler bır sorum var geleneksel yontemle mı klips ıle mi yaptırdınız? Cok streslıyım ınsallah yavrum ıcın dogru merkezı, doktoru ve yöntemi secerız
Doktor geleneksel yaptı memnun kaldım ama o bebek pipisi gidince bi tuhaf oldum başta 🥴😂
Kizlar yarin doktora gidicez rota ve menenjit asisi olcaz buyuk ihtimalle ates ve huzursuzluk yapiyo mu bu asilar
Bizde ateş yapmadı ama huzursuzluk vardı
Ya oğlum benı emmıyor mamada yemıyor sürekli kusuyor dünden beri avazı cıktıgı gibi ağlıyor mememde susar dıyorum mememe dokunmuyor bıle bıberonla verıyorum kafasını sağa sola cevırıyor abuk subuk cıkarıyor atıyor zorluyorum ne oluyor bılen varmı ?
kaka yaptı mı? Benimki de aynı şekildeydi işte ondan mastit oldum ben mutlaka sütünüzü sağın. Bir de 5 gün boyunca kaka yapmadı, en sonunda doktora sordum fitil yaptık 1 saat sonra 1 kova simsiyah kaka çıktı resmen evin tamamı koktu demir kabız yapmış ondanmış meğer :( hala da düzelemedi tam. Meme ve biberon reddi gibi duruyor

Merhaba kızlar gelemedim bir türlü 2 bebeli hayat zor :) Hayırlı ramazanlar umarım herkes iyidir bebişler nasıl gazlar bitti 2.evrelere geçiş başladı mı sizlerde? Oruç tutan var mı varsa deneyimlerini paylaşırsa sevinirim süt azalması falan yaşadınız mı merak ediyorum reglim bitince bende denemek istiyorum.
Geçen hafta termale gittik uzun yol tatil nasıl olacak derken inanılmaz iyi gitti herşey odamız çok sıcaktı bebe zaten sıcaktan bayıldı durdu emzirme ve alt değişme dışında hep eşim ilgilendi zaten sağolsun. Tatil dönüşü 4 gün boyunca hiç durmadan ağladı buraya yazmıştım daha önceden kabızlık var kakayı zor yapıyor diye kaka sıvılaştı aynı alerji durumundaki gibi yeşil mukuslu gelmeye başladı düşündüm farklı olarak tükettiğim tek şey Pırasa olmuştu (pırasaya sardım son zamanda resmen aşermiş gibi sabah akşam pırasa yedim) onu kesince herşey normale döndü çok şükür. Şimdide meme reddi mi ne olduğunu anlayamadığım bir durumdayız acıkıyor memeyi alıyor ve başlıyor kendini sıkıp ıkınmaya memeden almaz yada hiç müdehale etmezsem ıkınarak savaşıyor ve çığlık çığlığa ağlamayla son buluyor. Bunu sadece memede yapıyor ama elini tutup popoyada pat pat yaparsam sakinliyor yada ayakta hafif hoplatarak gezersem emiyor ancak. Salya inanılmaz arttı üstü komple ıslanıyor sürekli önlük taksam iyi aslında ama hiç sevmiyorum ve güvenli bulmuyorum bağlandığı için mecburen çıkartıp kurutup geri giydiriyorum temizse sürekli yıkmakla baş edemedim çünkü😬 birde uyanıkken sakince etrafı izleyen bebe gitti sürekli benle ilgilenin diye ağlayan bebe geldi öyle ağlıyor ki bişey oldu diye koşuyorum beni görünce gülmeye başlıyor sıpa 😆 iş yaparken pusete koyup karşıma alıyorum sürekli laf atıyorum yoksa asla durmuyor şimdiden çok geveze bu kız 🥰

Hic birsey yapamadan gunu tamamlıyorum
Ve cok yorgunum🧐
İslerimi yapamadıkca cok stres oluyorum
Bebegimle vakit gecirmeyi cok seviyorum
Ama ev beni bekledikce daral geliyor
Kesinlikle ev isleri icin bi yardımcıya ihtiyacımız var
Bebem uyudu sadece 3 parca bisi ütüledim oda 40 dk sürdü uyandıkça gelip pışpışladim
O uyudu babada uyudu🧐
Normalde bakardı ama o da as uykuyla cok yorgun sanırım
Sizler ev islerini nasıl yoluna koydunuz

Bir sürü önlük aldım. Ben sürekli önlük takıyorum. Yoksa kusuyor ya da salyası akıyor. Uyurken çıkarıyorum sadece. Kıyafet değiştirmekle baş edemem yoksa .
Önlük bende bazen takıyorum ama daral geliyor anasına çıkarıp atıyorum sonra😂

Hayırlı akşamlar hanımlar ben şubatta doğum yaptım bebeğim iki aylık olacak inşallah ama beslenme konusunda sıkıntımız var siz daha deneyimlisiniz diye size sormak istedim sütüm artık gelmiyor masaya başladım aptamil kabız yaptı hipp ishal yaptı aptamil conformile geçtim şuan deneyim aşamasındayım mama veren varmı ne kadar aralıkla kaç cc veriyorsunuz hangi mamayı kullanıyorsunuz lütfen bana yatdımcı olun 😕😕
Merhaba.ben de mama destekli besliyorum.sma aşırı gaz yaptı.hipp sma kadar olmasa da yine huzursuzluk verdi.bebelac gold kullaniyorum ve memnun kaldım.ishal kabız gaz yapmadı.ben aynı zamanda emzirdigim için doymadığını düşündüğümde iki veya üç ölçek yapıp veriyorum.aralik da takip etmiyorum.akışında hersey

Back