Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ouuyy maşallahh çok tatlıBöyle uyumayanda ne bilim yeni yeni uyku taktikleri
Peki eşin bebek arabası olarak hangi markaya karar verdi hemnuygun hem de işlevsellik bakımından benim de ihtiyacım var.. E bebekte galaksi model var onu almayı düşünüyorum.. En uygun o gibi geldi bana..Alınacak demirbaşlarda eşime sonsuz güvenirim zira,uyguna kullanışlı ürünler buluyor.Markadan ziyade işlevselliğe bakıyor ve bunu zevkle yapıyor .Etrafimda yardimci olmadigi kimse yok
Bu arada mama sandalyesi olarak chicco polly alacam ,abide kullandi aynisini ama akilsiz kafam bebe yapmam gari dediğim vakit verdim birine aşırı memnundum yer probleminiz yoksa tavsiye ederim.Ha ikinci el bakacam zira çok pahali.
Baktıklarımın icinde en guzel duran buydu galibaÇalışmaya başlayınca annemlerin evine park yatak lazım. Şimdiden taksitle alsam daha da zam gelmeden.
Elele baby park yatağından memnun musunuz? İçindeki hediye yatak iyi mi ekstra yatak almak gerekiyorsa daha uygun bir şey bakacağım.
Q Queen of the North sen bu yataktan mı almıştın. Memnun Musunuz?
Bu zamanda varken yenisi alınmazBen kucuk sallanan bir besik aldim bir kac aya sigmaz icine canim. Park yataga gecerim ama bana da sallanan park yatak lazim sallanio besiginde bilemiyorum bapicam abisinden kalan park yatak var baya da buyuk ama biraz eski acaba hic masraf yapmasammi diorum vala
Benim oğlumda da arada bir mukuslu kaka oluyor her zaman olmuyor..Mukusta uzayan sümüksü şeyler oluyor kakasında yumurta beyazı gibi.
Boyu kaç cm 110 cm yeterli olur mu? En iri bebek 110 cm e kaç yaşında ulaşıyor. Sizin çocuklarınız var bilirsinizBaktıklarımın icinde en guzel duran buydu galiba
Queen in tavsiyesiyle bakmıştım
Bende de bu var icindekinince yatak simdilik yeterli geliyor
Kilo aldıkça farkli bi yatak alabilirim
Hemde cok hafif
Benim bebeler hormonlu oluyor birazBoyu kaç cm 110 cm yeterli olur mu? En iri bebek 110 cm e kaç yaşında ulaşıyor. Sizin çocuklarınız var bilirsiniz
Peki eşin bebek arabası olarak hangi markaya karar verdi hemnuygun hem de işlevsellik bakımından benim de ihtiyacım var.. E bebekte galaksi model var onu almayı düşünüyorum.. En uygun o gibi geldi bana..
Baktıklarımın icinde en guzel duran buydu galiba
Queen in tavsiyesiyle bakmıştım
Bende de bu var icindekinince yatak simdilik yeterli geliyor
Kilo aldıkça farkli bi yatak alabilirim
Hemde cok hafif
Boyu kaç cm 110 cm yeterli olur mu? En iri bebek 110 cm e kaç yaşında ulaşıyor. Sizin çocuklarınız var bilirsiniz
Nasıl gidiyo oruç canım hergun tutmaya devam ediyor musun sütünde bi değişiklik oldu muBen geçen hafta 1 kg almıştım anneme gitmiştim bikaç günlüğüne sağolsun iyi baktı bugün sahurda yediğimden öğlen tartılır yazarım
Bebekler 2 yasindaki boyunun 2 kati olur diye biliorm. Yani boyu 2 metre olcaksa 2 yasinsa yaklasik 100cm olur:)Boyu kaç cm 110 cm yeterli olur mu? En iri bebek 110 cm e kaç yaşında ulaşıyor. Sizin çocuklarınız var bilirsiniz
Bade tuttun mu sen bugunNasıl gidiyo oruç canım hergun tutmaya devam ediyor musun sütünde bi değişiklik oldu mu
Benim kilo da hala ayni. 61.5le basladik 60a dusmustm bir anda. Sonra biraktm diyeti ama geri almamisim gecen hafta hamburger patates uzerine tatli seklinde gitti her gun yememe ramen neyse ki ayni kalmis bu hafta simdilik iyi gttm ama 2 gundur de hareket etmez oldum yine havalar soguyunca.
Kizlar yarin doktora gidicez rota ve menenjit asisi olcaz buyuk ihtimalle ates ve huzursuzluk yapiyo mu bu asilar
Bebekler 2 yasindaki boyunun 2 kati olur diye biliorm. Yani boyu 2 metre olcaksa 2 yasinsa yaklasik 100cm olur:)
Ben altını her açmamda pipisinin üstüne kuru pamuk koyuyorum.. Bizim de başımıza aynı talihsiz olay gelmişti ondan sonra başladım zaten pamuk koymaya çoğu zaman da pamuk sapsarı oluyor çiş yapıyor altı açılıncaErkek bebegi olanlar kaka temizlerken ayaklari havaya kaldirmayin beline kdr kaka cikmisti ben bezi cope atarken esim kaka ortuye bulasmasin diye bacaklari havaya dikmis oglan da tam o sirada cisi gelmis iseyeyim demis hooop kendi suratina garibim agzina burnuna cis gelmis bi de yutmus onu yaa. Neyse kendi cisi yabanci degil ztn rahimde de yutuyodu isedigi siviyi alisiktir heralde sabah sabah banyoya girdi merak ediyorm yenidogan halinden beri ilk defa gunduz banyo yaptirdim uzun uyuyacak mi gunduz uykusunu.