2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Canim geldin mi Dr dan bekliyorum bekliyorum hala yazmadin merak ettim seni inşallah güzel haberler almışsındir nasıl heyecanlıyım anlatamam dört gözle seni bekliyorum

Merhabaa hanımlar. Bugün doktora gittim geldim. Tam 6+0 olduk. Karnımdan ultrasonla baktı ve kesenin gayet sağlıklı ilerlediğini söyledi elhamdülillah :) Yalnız bebek görünmedi. Vajinal ultrasonla baksak yüksek ihtimalle görünür ama acelemiz yok istersen 10 gün sonra gel daha net görürüz dedi. Bende 10 gün sonra tekrar gitmeye karar verdim. Vajinal ultrason beni biraz tedirgin ediyor açıkcası. 10 gün de nasıl geçecek bilmiyorum ama sabredeceğiz mecbur :) Keseyi görmeye bir tik attık bugün çok şükür. Sırada kesenin içinde bir bebek ve kalp atışı duymak var. Rabbim hepimizin hamileliğini sağlıkla tamamlamayı nasip etsin :) mor_leylak senin randevun nasıl geçti canım? Umarım herşey yolundadır.

Bızım de aynı durum vardı canım tup brbek merkezlerının en ıyı yonu bu butun detaylara bakıyorlar. Ben ılk bebegımı de tedavıyle kucagıma aldım suan yıne tedavı ıle hamıle kaldım hangı sehırde hangi klınıge gıdıyorsun canım

konya novafertil tup bebek merkezine gidiyoruz.
Henüz sperm biriktirme asamasindayiz.
biriktirmeye yeni basladık. sürekli dalgalaniyor spermler .
2 tane çıkmış son testte o donduruldu
Daha çok sperm çıkmasını ümid ediyoruz
Takviye olarak proxeed plus,e vitamini,çaksır suyu kullaniyor esim.

Cok sevindim birmuallime darısı insallah sağlıkla bebisinizi gormeye ve kalp atışını duymaya Biz de gittik çok şükür hersey yolundaydı vajinal ultrasonla baktı bebisimizi gördük cok şükür 6+4’le uyumlu dedi. Kalp atışlarını da dinledik. Allah hepimizin evladına sağlık sihhat versin, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insallah

Yok canım iğne vermedi sadece fitil kullanıyorum sabah akşam sende de bel agrisi varmi
Bel ağrısı var sabah kalktığımda kasığımda ağrı vardı kıpırdatamadım bile ama normal diyolar onlara ama sadece fitil yeterli mi acaba bilemedim progesteronu ölçtürüp iğne de eklenseydi keşke neyse güzel düşünelim bakalım istirahat et kalkma hep uzan

Yaa çok sevindim bu vajinal ulturasonla bakmayı ne zaman bırakıyo doktorlar acaba kaçıncı haftadan sonra ben 2 dir gittigimde hep vajinal ulturasonla baktı kalp atısları icin 8. Haftada gidicem acaba yine mi vajinal bakcak

Yaa çok sevindim ne güzel görmüşsünüz bebişinizi Bugün güzel haberler aldığımız bir gün oldu çok şükür. Ah hep böyle devam etsin inşallah

Bana bugun son kez vajinal bakıyorum artık hep karindan olacak dedi

Emzirme için nacizane tavsiyem meme ucu yoksa eczanelerde satılan meme uçlarıyla emzirmeye başlamak. Bebek emdikçe süt de gelir. Sağabildiğiniz süt ya da mamayı da minik bebek kaşığı ya da enjektörle verirseniz meme reddi olmaz. İlk 40 gün biberon ve emzik kullanmamak daha iyi. Biraz uğraştırıcı oluyor ama değer.

Keçiboynuzu kürü de deneyebilir eşiniz.

Tabiki ikili üçlü, fetal DNA testleri tarama testleri tanı testi değil. Bu testler sonucunda riskli çikarsa amniyosenteze yönlendirip kesin tanı konuluyor. İkili üçlü testler yaş faktöründen dolayı riskli çıkabiliyor. Gereksiz yere amniyosentez yapmamak için fetal DNA testini tercih edeceğim. Anomali olsa da gebeliğin sonlandırılması istenmiyorsa hiç bir taramayı yapmamak daha mantıklı.

Canim geldin mi Dr dan bekliyorum bekliyorum hala yazmadin merak ettim seni inşallah güzel haberler almışsındir nasıl heyecanlıyım anlatamam dört gözle seni bekliyorum
Geldim canım cok teşekkür ederim mesajını sonradan farkettim Cok sukur hersey yolundaymış. Kalp atışını da duyduk şükür. Gercekten cok farklı bir hismis. Darısı insallah bebisleri kucağımıza almaya insallah

Canım peki kan dediğin ne renk ve ne kadardı miktarı
Çamaşırımda gördüğüm bozuk para büyüklüğünde gayet de kan rengi bir kandı. Wc’de de öyle bir aktı. Ertesi gün de kahverengi kurumuş gibi azar azar gitti. Sonraki günler olmadı. İlkinin üstünden 1 hafta geçti, 6 gündür kanamam yok. Ama ultrasonda bugün baktık kanama alanı gitmemiş, ilaca devam edeceğim o nedenle kutu bitene kadar.

13.haftamın ilk günü(2 hafta sonrası için randevu aldım) ikili test yaptıracağım, ben doktorumun yönlendirmelerine göre ilerlemeyi düşünüyorum

Kızlar bugün bebeğimin kalp atışını duymak için doktora gidecektik . Onun hayalini kuruyoken sabah kırmızı kanamam oldu hemen doktora geldik kalp atışını duyduk kese düzenli dedi proluton depot vuruldum ama parça da düşürdüm tekrar hastaneye geldik yatış yaptılar kese ve bebek iyi ama 2 tane ped doldu , makatıma doğru sancım oluyo arada. Varmı böyle kanaması olup gebeliği devam eden çok umutsuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…