2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Canım kalp atımı nasıl hiç moralini bozma biliyorsun vücudumuz sağlıksız olanı atıyor kist vsde olabilir olandada hayır vardır inşaAllah sağ salim hayırlı sağlıklı bir evladın olur

Aynı dönem Canım bakalım benim kaç haftalık olacak kızımda hep ultrasonda geriden geliyordu çok şükür ikinci defa kendiliğinden hamile kaldım
Benim kizimda hep geriden geliyordu birde bende kan pıhtılaşma sorunu var iğnelerle bebekler yaşıyor kızımın gelişimi durmuştu artk ve hemen acil sezeryan ile alınmıştı ben kızımda da klomen tedavisi ile hamile kaldım bunda da doğal yumurtlamam pko dan dolayı sağlıklı olmuyor bebek tutunacak kadar çok şükür hamile kaldik bakalım kucagimiza da alırız insallah
Aynen Canım bende öyleyim 82 kiloyum
Bn 85

Canım benimde kalp atışı duyulmadı son haftalar erkenden sezeryanle aldılar sütüm gelmedi geldikten sonra küçüktü tutamadı çok sorun yaşadım bu defa sağlıkla doğar v emer inşallah içimde ukte kaldı

75 buçuk kusmak tan Bi 200 gram gitmiştir

Merhaba hamile kalmak için uğrasiyoruz suanda olmuyor nasip diyelim
Olursa diyede arastiriyorum . genetik test yapilmisti mthfr c677t homozigot yazıyor testte doktor tehlikeli degil ama yinede hamile kaldigin zaman doktorunla gorusursun demisti.
Tehlikeli biseymi hamile kalmasam da gitmelimiyim doktora?

Ayy aynı şeyleri yaşamışız bende ne sancı ne bişey çektim içimde kaldı bunda o yüzden ssvd istiorm sütüm üç gün gelmedi üç günde biberondan mamaya alıştı meme ucu yoktu tutamadı kızım hiç emmedi benim 4ay zor sütümden verdim sagipta sonra keisldi zten inşallah bunda hem sancı çekerim hem sütüm hemen gelir bebekte tutar inşallah çok dua ediorm
75 buçuk kusmak tan Bi 200 gram gitmiştir
Bn dha tartilmadim ama kesin bnde vermisimdir o kadar kusma yememeye tek yediğim meyve erik yani
İnşallah sağlıkla olur cnm bnmde aynı genim de homozigot ben üç düşükten snra öğrendim bunu ve kan sulandırıcı iğne ile hayatta kalıyor bebeklerim tehlikeli değil diyorlar ama nasıl değil bebeklerimizi dünyaya getiremiyoruz kanımız pıhtı attığı için deneme yanılma yapıyor doktorlar buna izin verme bence ben üçüncü dusukte deneme ile 4binlik iğne kullandım gene çocuğum yaşamadı 4gebeligimde kızımda yani 6binlik iğne kullandım çok şükür ki dünyaya geldi bu hamileliğimde de 6binlik kullanıyorum suanlik sorun yok inşallah ta olmaz bana doktorum doğum sonrası hemotoloji bölümüne gitmemi soylemisti aileden genetik yazıyor benim sonuçlarda birde annem kalp ve tansiyon hastası bnde olabilirim yani bunun için araştırılıp ne düzeyde pıhtılaşma var bakılması lazım kan sulandırıcı ömür boyu hap kullanabilirsin demişlerdi umarım sen de sağ salim hamile kalır kucağına alırsın

Insallah canım rabbim tum isteyenlere nasip etsin
Benim annemde kalp ve tansiyon hastasi .
Öyle bir durumda riske atmamak kan sulandirici kullanmak en mantiklisi diye dusunuyorum. anneminde düşükleri, karninda ölen bebekleri oldu

Benim sürekli öyle hatta bazen adet oldum sanıp lavaboya gidiyorum bir şey yok Rahim büyüdükçe ağrı olacak o bölgede ben kızımda 9 ay elim o bölgemde dolaştım
Ahhh beni çok mutlu etti bu mesajın inan bi an o kadar korktumki dedim adet olcam yani bu kadar olamaz hem bel hem kasık aynen bende sürekli lavaboya gidiyorum böyle resmen tik oldu dün arkadaslarımızla görüstük ama ben sürekli belim ağrıyo kasık ağrıyp dk bası wcye gidesim geldi resmem

Canım peki kan dediğin ne renk ve ne kadardı miktarı

Bende de adet olacakmış gibi bel ve alt karında ağrı oluyor zaman zaman, endişelenmeye başladım. Sizlerde de oluyorsa normal herhalde

Merhaba ben bugün dr gittim devlet hastanesine 5+2 yim ulturasondan baktı ama bakmadı denebilir bir kere cihazi sürdü sürmedi yani rahim kalınlaşmış muhtemelen tutunma olmuş ama çok küçük on gün sonra gel dedi

Canım aynen benimde ucu yoktu Sen normal doğum mu düşünüyorsun ben ilkinde çatı muayenesi plmuştkm mümkün değil demişti doktor denemem normal doğum

Vajinal baksa görürdü aslıdna ama ben gittiğimde bana da dediğin gibi baktı görmek için bakmadı sanki

Benimde öyle Canım endişelenme ilk hamilelikte böyle geçmişti bir de idrara sıkışınca rahmim aşırı ağırıyor seninde oluyor mu bilmiyorum

Canım benimki heterezıgot merak rtme hamılelıgın boyunca kan sulandırıcı verıyorlar dogum yapınca da verırler. Kan sulandırıcı senın emnıyet sıgortan dıyor brnım doktroum

Canım benimki heterezıgot merak rtme hamılelıgın boyunca kan sulandırıcı verıyorlar dogum yapınca da verırler. Kan sulandırıcı senın emnıyet sıgortan dıyor brnım doktroum
Insallah canim o günleri görürüz de genetik test erken yapildi bizim esimin sperm degerleri cok dusuk cikinca ikimize de yapildi
Normalde tekrsrlayan düşüklere yapiliyormus sanirim ögrendigim iyi oldu yinede enazindan hamile kalirsam bu nedenden önlemimi almis olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…