• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Merhaba arkadaşlar bende kontrolden geldim yeni doktor kanama alanı devam ediyor dedi sabah akşam progesteron fitil kullanmaya devam et dedi 10 gun sonra tekrar çağırdı. Çok üzgünüm korkuyorum bel ağrım şiddetli :cry::cry::cry::KK42:
Sen hep yat dinlen, kendini yorma. İnşallah durur kanama, bebişin seninle kalır.

Kızlar kendi doktoruma da gittim kanama için çok normal dedi şakır şakır kanaman olur iki büklüm olursun sancıdan duramazsın o zaman sıkıntı dedi diğerleri 4.aya kadar normal dedi olabilir dedi

Merhaba arkadaşlar bende kontrolden geldim yeni doktor kanama alanı devam ediyor dedi sabah akşam progesteron fitil kullanmaya devam et dedi 10 gun sonra tekrar çağırdı. Çok üzgünüm korkuyorum bel ağrım şiddetli :cry::cry::cry::KK42:
Ben hem vajinal kapsül hem progestan iğne hem göbekten prolutex vurunuyosm sen de iğne vurunuyosun dimi vajinal kapsül de sabah 3 akşam 3 koyuyorum

Ben hem vajinal kapsül hem progestan iğne hem göbekten prolutex vurunuyosm sen de iğne vurunuyosun dimi vajinal kapsül de sabah 3 akşam 3 koyuyorum
Yok canım iğne vermedi sadece fitil kullanıyorum sabah akşam sende de bel agrisi varmi

@ilkseccadem tatlım nerelerden okuyupta geliyorsun biter mi 200 sayfa :)

Günaydın kaç zamandır okuyorum ama yazamıyorum bulantı kusmalardan. Kanaması olan arkadaşlar geçmiş olsun umarım tekrar yaşamazsınız artık hep güzel haberler konuşuruz inşaAllah burada

Kızlar benim bulantılar tavan ama ilginç bir şekilde aş ermem oluyor ve iştahımda açık:) tabi yediğim her şeyin sonu lavaboda bitiyor o başka. Kendi evimden çok tiksindim sadece yatak odasında rahat nefes alabiliyorum katlanamıyacak duruma gelince kendimi dışarı atıyorum artık. Neyseki annemleri ziyarete gideceğim 1 hafta evde yokum o zamana biraz hafifler inşaAllah.
Kızz gülerler diye söyleyemedim bende evin salonundan banyodan mutfaktan tiksindim hatta eşimden 🙈

Kızlar 7. Haftaya girdim ve biraz önce kasık ağrısı ve bel ağrısı basladı anlamadım neden sanki adet oldum olcam gibi kanama falan yok acaba rahim büyümesinden dolayı falanmı oluyodur

Kızlar doktordan geldim 7haftalikmis minnoş kalp atışlarını da duydum çok şükür Allah isteyen herkese nasip etsin testler verdi doktor randewu baktım devlete yok ne yapacağız böyle bakalim. Bu arada bebiş kesenin solunda kızımın ultrason resimlerine baktım o sagdaymis bakalım dogru çıkacak mi
Canım gözünaydın:anneadayı::KK9:Sende pko hastasıydın değil mi en son ne zamandı adetin bende yarın gideceğim zaman geçmiyor sanki 😂

Kızlar 7. Haftaya girdim ve biraz önce kasık ağrısı ve bel ağrısı basladı anlamadım neden sanki adet oldum olcam gibi kanama falan yok acaba rahim büyümesinden dolayı falanmı oluyodur
Benim sürekli öyle hatta bazen adet oldum sanıp lavaboya gidiyorum bir şey yok :KK43:Rahim büyüdükçe ağrı olacak o bölgede ben kızımda 9 ay elim o bölgemde dolaştım:olamaz:

Canım gözünaydın:anneadayı::KK9:Sende pko hastasıydın değil mi en son ne zamandı adetin bende yarın gideceğim zaman geçmiyor sanki 😂
Sağol cnm. Ewt canım bnde pkoluyum ben klomen tedavisi ile hamile kaldım zaten son reglim 16nisan benim Rabbim hayırlı haberler duymayı nasip etsin herkese insallah

Sağol cnm. Ewt canım bnde pkoluyum ben klomen tedavisi ile hamile kaldım zaten son reglim 16nisan benim Rabbim hayırlı haberler duymayı nasip etsin herkese insallah
Aynı dönem Canım bakalım benim kaç haftalık olacak kızımda hep ultrasonda geriden geliyordu çok şükür ikinci defa kendiliğinden hamile kaldım

Back