Çok teşekkür ederim.Gercekten müthiş .Allah kimseyi bu duyguyu yatmaktan mahrum bırakmasın.Nasipse benim ikinci bebeğim olacak .18 aylık bir kızım var ..Ama o heyecan hiç gitmiyor .Aynı heyecanı tekrar yaşıyorum ilk gibi
Çok teşekkür ederim.Gercekten müthiş .Allah kimseyi bu duyguyu yatmaktan mahrum bırakmasın.Nasipse benim ikinci bebeğim olacak .18 aylık bir kızım var ..Ama o heyecan hiç gitmiyor .Aynı heyecanı tekrar yaşıyorum ilk gibi
Kızlar ben 5+1im, ilk belirtim de göğüs ağrısıydı ama dün geceden beri aşırı şekilde ağrıyor, resmen yatakta dönemiyorum. Normalde evde asla sütyenle dolaşmam geri giymeye baslayacağım ağrıdan benim gibi olan var mı?
Tüm yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz..
Sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
Benim 4+6 ve hiçbir belirtim kalmadı çok şükür. ağrım sızım hiçbir şeyim yok. Sadece çoookk fazla uyukluyorum, bıraksalar 24 saat uyurum öyle