Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım. Kan tahlili de verdim. Sonuç pozitifTest mi yaptım canım
Kaç gün geçti kan değerin nedirEvet canım. Kan tahlili de verdim. Sonuç pozitif
Bat 5 Mayıs. 115 çıktı değerKaç gün geçti kan değerin nedir
Vaov çok iyi sağlıkla gelsin miniklerBat 5 Mayıs. 115 çıktı değer
Çok teşekkür ederim.Gercekten müthiş .Allah kimseyi bu duyguyu yatmaktan mahrum bırakmasın.Nasipse benim ikinci bebeğim olacak .18 aylık bir kızım var ..Ama o heyecan hiç gitmiyor .Aynı heyecanı tekrar yaşıyorum ilk gibiHayırlı uğurlu olsun hamileliğiniz çok güzel bir duygu dimi
Allah saglikla kucaginiza almanizi nasip etsinÇok teşekkür ederim.Gercekten müthiş .Allah kimseyi bu duyguyu yatmaktan mahrum bırakmasın.Nasipse benim ikinci bebeğim olacak .18 aylık bir kızım var ..Ama o heyecan hiç gitmiyor .Aynı heyecanı tekrar yaşıyorum ilk gibi
Allah bağışlasın kaç tane olursa olsun hep aynı olacaktırÇok teşekkür ederim.Gercekten müthiş .Allah kimseyi bu duyguyu yatmaktan mahrum bırakmasın.Nasipse benim ikinci bebeğim olacak .18 aylık bir kızım var ..Ama o heyecan hiç gitmiyor .Aynı heyecanı tekrar yaşıyorum ilk gibi
TebriklerBenide alın aranıza bende yeni öğrendim nasipse 8 Ocak görünüyor doğum
Amin hepimiz inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinTebrikler
Saglikla kucagina al insallah
Benim sırtıma balta saplanmış gibi hareket bile edememiştim hâlâ daha arada oluyorAlakasız ama sırtım ağrıyor daha doğrusu zonkluyor gebelik belirtisi olmaz dimi onun harici bi belirti yok, sende var mıı :)
Çok teşekkür ederim .Amin.İnsallah siz de sağlıkla kucaginiza alın .Allah saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin
Hayırlı olsun.Tebrik ederim.Saglikla kucağınıza alin inşallahBenide alın aranıza bende yeni öğrendim nasipse 8 Ocak görünüyor doğum