• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Hayırlı uğurlu olsun hamileliğiniz çok güzel bir duygu dimi 😍
Çok teşekkür ederim.Gercekten müthiş .Allah kimseyi bu duyguyu yatmaktan mahrum bırakmasın.Nasipse benim ikinci bebeğim olacak .18 aylık bir kızım var ..Ama o heyecan hiç gitmiyor .Aynı heyecanı tekrar yaşıyorum ilk gibi 🥰🥰🥰

Çok teşekkür ederim.Gercekten müthiş .Allah kimseyi bu duyguyu yatmaktan mahrum bırakmasın.Nasipse benim ikinci bebeğim olacak .18 aylık bir kızım var ..Ama o heyecan hiç gitmiyor .Aynı heyecanı tekrar yaşıyorum ilk gibi 🥰🥰🥰
Allah saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin

Allah bağışlasın kaç tane olursa olsun hep aynı olacaktır 😘

Kızlar ben 5+1im, ilk belirtim de göğüs ağrısıydı ama dün geceden beri aşırı şekilde ağrıyor, resmen yatakta dönemiyorum. Normalde evde asla sütyenle dolaşmam geri giymeye baslayacağım ağrıdan😁 benim gibi olan var mı?

Ben de 5+1 im. Sadece arada gogus agrisi oluyor. Korkutmuyor değil acaba her sey yolunda mi diye merak ediyor

Back