• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ben kızımda akşam 7de uyuyordum 😂 Bunda 3 gün bulantım oldu. Bulantı bitti gaz ve şişkinlik başladı. Göğüslerimde hafif acıma oluyor bazen. Arada bel ağrısı vuruyor. Anlayacağınız ortaya azar azar karışık😅
Ama belirtiler azalınca korku geliyor içime acaba sıkıntı mı var diye. Ah bu hormonlar...

Ben de kasik ağrısı ve beyaz akıntı var .İlk gebeligimde de olduğu icin biraz rahatım ama adet olacak gibi ağrım var .
Bir sure sonra gecer bende de vardi. Son iki uc gundür afedersiniz buyuk tuvaletim oldugunda adet agrisi oluyordu. Simdi o da gecti

Merhaba bende yerimi alayım şuracıkta🥰 bir kızım var 2.5 yaşında ikinci için çok çabaladık yıprandık ama Elhamdülillah geliyor sanırım. İlk testi 27sinde verdim bhcg 7.9 çıktı 2.testi 30unda 63.9 benimki geç döllenme olmuş adetimden hemen önce sat tarihine göre ocak görünüyor doğum. Kese görmeye 10mayısta gidicem. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasib etsin inşaAllah

Merhaba bende yerimi alayım şuracıkta🥰 bir kızım var 2.5 yaşında ikinci için çok çabaladık yıprandık ama Elhamdülillah geliyor sanırım. İlk testi 27sinde verdim bhcg 7.9 çıktı 2.testi 30unda 63.9 benimki geç döllenme olmuş adetimden hemen önce sat tarihine göre ocak görünüyor doğum. Kese görmeye 10mayısta gidicem. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasib etsin inşaAllah
Hayırlı olsun 🥰 ne Kadar güzel sayımız artıyor

Kızlar nasip ederse Allah ocak da bende anne olucam kan verdim bugun 22 çıktı tüp bebek ile kaldım 6.günümdü de değer artar değil mi okudum düşük olup sonra yükselen çok bekledim inşallah kimyasal olmaz
Tebrik ederim.Hayirli olsun.Saglikla kucağınıza alin inşallah .Sağlıkla ilerlesin 🥰🥰

Back