• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benim ikinci hamileliğim. Kızımda 4 buçuk aylıkken biraz çıkmıştı karnım. Sonradan doktorum da söyledi iç karnın genişmiş yoksa bu zayıflığına göre kocaman olurdu dedi😅
2 gündür fena bir gaz ve şişkinlik var bende de. Özellikle akşamüzeri başlıyor akşam zirveye çıkıyor. Yükselen hormonlar bağırsak sistemini etkilediği için gaz şişkinlik vb. şeyler olabiliyor. Şuan davul gibi gergin ve şiş mesela 😅
Aynı şekilde benim de böyle, özellikle akşam artıyor.
Umarım benim de iç karnım geniştir öyleyse. Sizinki gibi 4.5-5 ay gibi çıkmaya başlasa, öncesinde hiç belli olmasa keşke diyorum ama bakalım nasıl olacak :) Çok da önemli değil tabii ama

Aynı şekilde benim de böyle, özellikle akşam artıyor.
Umarım benim de iç karnım geniştir öyleyse. Sizinki gibi 4.5-5 ay gibi çıkmaya başlasa, öncesinde hiç belli olmasa keşke diyorum ama bakalım nasıl olacak :) Çok da önemli değil tabii ama
Gönlünüzce olur inşallah ❤️ Benim beta birinci hamileliğime göre yüksek. Ondan kaynaklı mı bilmiyorum ama 3 gün aşırı bulantım oldu sonra geçti. Bu geçti derken şişkinlik ve gaz başladı ama bulantıya kıyasla buna razıyım 😅

İyi akşamlar kizlar ..Hepinize hayırlı olsun.Saglikla kucağımıza alalım inşallah .Ben de dün test yaptım pozitif çıktı .Henüz doktora gitmedim ama hesaplamalarıma göre Ocak başı alacağım bebeğimi kucağıma nasipse 🥰

İyi akşamlar kizlar ..Hepinize hayırlı olsun.Saglikla kucağımıza alalım inşallah .Ben de dün test yaptım pozitif çıktı .Henüz doktora gitmedim ama hesaplamalarıma göre Ocak başı alacağım bebeğimi kucağıma nasipse 🥰
Hayırlı uğurlu olsun hamileliğiniz çok güzel bir duygu dimi 😍

Ben de hafif kahverengi lekelenme basladi acaba neden 😔
Benim arkadaşım da da oldu o tarz lekenmeler o çok çalışıyor du kendini yoruyodu sonra geçti tabi daha çok dikkat ediyor doktor ona yerleşirken olabilir böyle şeyler demiş ☺️ Korkma canım o sağlıklıysa eminim sana gelecektir

Back