- 11 Kasım 2016
- 180
- 160
- 103
- 28
Maşallah bu ay ne çok hamile kalan olmuş forum gebe dolu çok şükür gittin mi doktora değerin kaçBenden bi gün önce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah bu ay ne çok hamile kalan olmuş forum gebe dolu çok şükür gittin mi doktora değerin kaçBenden bi gün önce
Ay evet yazın gelişiyle güzel haber veriyor herkes dün gittim acile 322Maşallah bu ay ne çok hamile kalan olmuş forum gebe dolu çok şükür gittin mi doktora değerin kaç
Tebrikler Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin. 6 gün için normal Bi değer diye düşünüyorumKızlar nasip ederse Allah ocak da bende anne olucam kan verdim bugun 22 çıktı tüp bebek ile kaldım 6.günümdü de değer artar değil mi okudum düşük olup sonra yükselen çok bekledim inşallah kimyasal olmaz
İnşaalh doktor da sıkıntı yok dedi ama işte yıllarca pozitif bekledim ama tam Bi sevinemedimTebrikler Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin. 6 gün için normal Bi değer diye düşünüyorum
4. Günümde 15 çıkmıştı benim sıkıntı yok benceTebrikler Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin. 6 gün için normal Bi değer diye düşünüyorum
Maşallah seninki benden baya yüksek bende dün yaptırdım 30.70 çıktıAy evet yazın gelişiyle güzel haber veriyor herkes dün gittim acile 322
Ben iki gün gecikmeyle bu değeri gördüm sen kaç gün geciktinMaşallah seninki benden baya yüksek bende dün yaptırdım 30.70 çıktı
Canım benim hatırlayıp sorman öyle mutlu etti ki çok teşekkür ederim.. sadece bugün lekelenmem gelmedi içimde ki çocuk mutluluktan dans ediyor sanki Yarın gidip kan tahlili vericem beta hcg artmış mı diye insalalh güzel sonuçlar alırız
Canım hayırlı olsun cuma kaçtı değerin inşallah görürsünüz keseyiKızlar herkese hayırlı olsun Ben şuanda 6.haftama girdim yani 5+0’ım bugün. Bende 3 gündür göğüs büyümesi ve ağrısı var, onun dışında kasıkta batma arada oluyor. Bir de ben oruç tutmayı bırakmadım hala çok rahatım maşallah diyim de. Başka da bir belirtim yok göğüs büyümesi ve batmalar harici. Yarın nasipse keseyi görmeye gideceğiz doktor bunun için çağırdı cuma baktırdığım son değerimden sonra. Keseyi gören var mı aramızda ocak annelerinden? :)
Teşekkür ederim canım, cuma günü 720 çıktı. Sordum pazar da baktırayım mı diye, artık kan baktırma dedi doktor pazartesi gel ultrasona bakalım bi dediCanım hayırlı olsun cuma kaçtı değerin inşallah görürsünüz keseyi
Maşallah hadi bakalım yazarsın buraya görünce inşallahTeşekkür ederim canım, cuma günü 720 çıktı. Sordum pazar da baktırayım mı diye, artık kan baktırma dedi doktor pazartesi gel ultrasona bakalım bi dedi
4 gün geciktim ben benim döngüm çok kısa 24 gün arayla görüyorum onunda 6 günü regl sürüyoBen iki gün gecikmeyle bu değeri gördüm sen kaç gün geciktin
İnşallah canım sevindim.. sonucu yazarsın buraya.Canım benim hatırlayıp sorman öyle mutlu etti ki çok teşekkür ederim.. sadece bugün lekelenmem gelmedi içimde ki çocuk mutluluktan dans ediyor sanki Yarın gidip kan tahlili vericem beta hcg artmış mı diye insalalh güzel sonuçlar alırız
Hayırlı olsun..Kızlar herkese hayırlı olsun Ben şuanda 6.haftama girdim yani 5+0’ım bugün. Bende 3 gündür göğüs büyümesi ve ağrısı var, onun dışında kasıkta batma arada oluyor. Bir de ben oruç tutmayı bırakmadım hala çok rahatım maşallah diyim de. Başka da bir belirtim yok göğüs büyümesi ve batmalar harici. Yarın nasipse keseyi görmeye gideceğiz doktor bunun için çağırdı cuma baktırdığım son değerimden sonra. Keseyi gören var mı aramızda ocak annelerinden? :) keseyi ve embriyoyu görmeden hamile hissedemiyorum ben
Ben gordum keseyi 5mm miş. Icinin dolu olmadigi ve kalp atisi icin 17 mayis da cagirdiKızlar herkese hayırlı olsun Ben şuanda 6.haftama girdim yani 5+0’ım bugün. Bende 3 gündür göğüs büyümesi ve ağrısı var, onun dışında kasıkta batma arada oluyor. Bir de ben oruç tutmayı bırakmadım hala çok rahatım maşallah diyim de. Başka da bir belirtim yok göğüs büyümesi ve batmalar harici. Yarın nasipse keseyi görmeye gideceğiz doktor bunun için çağırdı cuma baktırdığım son değerimden sonra. Keseyi gören var mı aramızda ocak annelerinden? :) keseyi ve embriyoyu görmeden hamile hissedemiyorum ben
Ben 4+3'de hamile olduğumu öğrendim. O gün doktorumla hemen görüştüm betahcg baktı 2270 çıktı. 2 gün içinde gel keseye bakalım dedi. 4+5'de keseyi gördük 0.88mm'ydi. Kalp atışı için randevuyu 10Mayıs'ta bulabildim. Yani 6+2 olucam. Bana erken olacak gibi geldi çünkü kızımda ben ağırdan almıştım. Ama başka randevu yoktu. MecburumKızlar herkese hayırlı olsun Ben şuanda 6.haftama girdim yani 5+0’ım bugün. Bende 3 gündür göğüs büyümesi ve ağrısı var, onun dışında kasıkta batma arada oluyor. Bir de ben oruç tutmayı bırakmadım hala çok rahatım maşallah diyim de. Başka da bir belirtim yok göğüs büyümesi ve batmalar harici. Yarın nasipse keseyi görmeye gideceğiz doktor bunun için çağırdı cuma baktırdığım son değerimden sonra. Keseyi gören var mı aramızda ocak annelerinden? :) keseyi ve embriyoyu görmeden hamile hissedemiyorum ben
Kalp atisi olmasa bile en azindan kesenin buyuyup buyumedigini gormus olursun sonraki hafta kalp icin gidersinBen 4+3'de hamile olduğumu öğrendim. O gün doktorumla hemen görüştüm betahcg baktı 2270 çıktı. 2 gün içinde gel keseye bakalım dedi. 4+5'de keseyi gördük 0.88mm'ydi. Kalp atışı için randevuyu 10Mayıs'ta bulabildim. Yani 6+2 olucam. Bana erken olacak gibi geldi çünkü kızımda ben ağırdan almıştım. Ama başka randevu yoktu. Mecburum
Kalp atisi olmasa bile en azindan kesenin buyuyup buyumedigini gormus olursun sonraki hafta kalp icin gidersin
Öbür hafta da randevu yok 28'ine bulabildim en erken bakalım artık. Kızımdayken rahat rahat gidiyordum hiç randevu sıkıntısı çekmeden çünkü yeni gelmişti o zamanlar doktorum tanınmıyordu. Ama şimdi 1 ay sonrasına bile bulamıyorum. Anca biri iptal edecek randevusunu, tesadüfen sen yakalayacaksın onugidersin