2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bende yaprak sarma ve diğer zeytinyağlılar, birde hamburger gibi hazır gıdalar akşıma gemesi bile yetiyor
Hep mi var senin akşamları hafifliyor mu? Benm hafifliyor gibi akşamları. İnşallah böyle böyle geçer kolonya kokuları falan bile ağır geliyor. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Ayy içim rahatladı valla başka kan verdin mi ben 1 Haziran'da gidicem umarım yükselmiştir ve kese görülür
Yok canım sadece 2 kez verdim biri ilk öğrendiğim gündü hemen gittim 40 dı iki gün sonra 85 di doktor alttan da muayne etti değetlerle ilgili bir sıkıntı yok dedi folik asiy bi multivitamin başlattı canım bende cumartesi gidicem

Buna engel olamazsın bence, ilk aylarda belki kilo verirsin ama 5. Aydan sonra o iştah öyle artıyor ki, zaten içindeki seni kemiriyo yememen mümkün değil elin ayağı boşalıyo insanın, yani ben ilk gebeliğimde öyleydim, şuan ağzıma lokma girmiyo 1 gr vermemişim aksine yarım kilo almışım, meyve yemekle böyle oldu

( Ya ben ilk.gebeligimde bi ara cok cektim sonra gecti. Insallah senin de gecer. Bunda baslamadi henuz ama 7de baslio asagi yukari
Bencede 7. Haftada başlıyor benm de başlarda hiç yoktu. İnşallah kabul geçer. İştahla yemek yemek istiyorum. Ama inşallah seninde bu gebeliğinde olmaz canım.

Ayy oyle demeee zaten fazlaliklarla basliyorum. Dogru diyosun istah feci hale geliyor. Ilk gebeligimde sadece 8 kilo almistim diyetisyen tavsiyesine uyarak. Bikac gun zor gelse de sonra o sisteme alisiliyo. Insallah bunda da basaririm

Bencede 7. Haftada başlıyor benm de başlarda hiç yoktu. İnşallah kabul geçer. İştahla yemek yemek istiyorum. Ama inşallah seninde bu gebeliğinde olmaz canım.
Ya insallah ama bu sefer de diyorum ki bi sorun mu var. Sacma biliyorum ama iste.. simdi mesela artik mecbur kaldim.hafiften bi temizlik yaptim. Esim yardim etti ama. Icimden diyorum.hicbir seyim yok. Agrim bile. Heralde gelismiyo. Ya ne bilim sacma da olsa evham yapmadan duramicaz galiba. Doktor iyi her sey diyene kadar boyle..

Kıyamam yapma bunu kendine. Senin stresini hissetmesin bebiş. Ne zaman doktor kontrolün? Gittiğinde herşeyin yolunda oldugunu duyunca rahatlıycksın pozitif düşün

Canım benim kuzenim 2 hamileliğinde de asla ve asla ne bir bulantı ne başka bisi yaşamadı hepsininde maşallahı var valla :) hic öyle düsünme icin rahat olsun

Canım benim kuzenim 2 hamileliğinde de asla ve asla ne bir bulantı ne başka bisi yaşamadı hepsininde maşallahı var valla :) hic öyle düsünme icin rahat olsun
Cok sagol evet bazen oyle oluyormus. Ya ben evhamli degilimdir de bu minik lekelenmeler oldu, doktor kucuk kanama alani var dedi birazcik onlar beni heyheylendirdi. Ilk gebeligimde cok rahattim kafa olarak. Simdi de olucam insallah kontrolden sonra.

Yok canım, öyle takılmıyorum :)))
Her bünye farklı sonuçta :) Yalnız dikkat ettim de en sevdiğim şeyleri artık istemez oldu vücudum... bir iki şeye takıldım kaldım hep onları canım çekiyor :)) Misal patates cipsi, meyveli yoğurt

5.aydan sonra mı Ben şimdiden açlığa dayanamıyorum.Daha yerken acıkıyorum inanılmaz bir durum. Hiç böyle bir şey yaşamamıştım. İçimdeki beni sömürüyor sanki. 1,5 kilo aldım bile. Duba gibi olmam inşallah

Philips e ait olan uygulama değil mi canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…