Hep mi var senin akşamları hafifliyor mu? Benm hafifliyor gibi akşamları. İnşallah böyle böyle geçerBende yaprak sarma ve diğer zeytinyağlılar, birde hamburger gibi hazır gıdalar akşıma gemesi bile yetiyor
İnsallah düzelir canım benim bir an önceOlursada yiyebildiğin birkaç şey olur inşallah, ben hem açım hem yiyemiyorum
Yok canım sadece 2 kez verdim biri ilk öğrendiğim gündü hemen gittim 40 dı iki gün sonra 85 di doktor alttan da muayne etti değetlerle ilgili bir sıkıntı yok dedi folik asiy bi multivitamin başlattı canım bende cumartesi gidicemAyy içim rahatladı valla başka kan verdin mi ben 1 Haziran'da gidicem umarım yükselmiştir ve kese görülür
Buna engel olamazsın bence, ilk aylarda belki kilo verirsin ama 5. Aydan sonra o iştah öyle artıyor ki, zaten içindeki seni kemiriyo yememen mümkün değil elin ayağı boşalıyo insanın, yani ben ilk gebeliğimde öyleydim, şuan ağzıma lokma girmiyo 1 gr vermemişim aksine yarım kilo almışım, meyve yemekle böyle olduSize sacma ama bir o kadar onemli bir sey sorucam, sizce hamileyken cok dengeli bir beslenmeyle kilo verilebilir mi? Yani soyle normalde ben yillardir 60 kilo iken pandemide 70 oldum..Dengeli beslenirsem bu yaglar gider ama bebek de (varsa tabi hala emim degilim) saglikli gelisebilir mi? Bana olabilir gibi geldi.
Ayyy all benden de o kadar bende öyleyim sürekli sanıyorum ki kanama geldi gidip gidip bakıyorumAhahah ben hala gidip gidip bakıyorum kan var mı leke var mı sat a göre 5+1 benimde
Bulantısı olmayanları çok kıskanıyoruummmcanım hiçbirşey yemek istemiyor kızlar yardım edin
Bencede 7. Haftada başlıyor benm de başlarda hiç yoktu. İnşallah kabul geçer. İştahla yemek yemek istiyorum. Ama inşallah seninde bu gebeliğinde olmaz canım.( Ya ben ilk.gebeligimde bi ara cok cektim sonra gecti. Insallah senin de gecer. Bunda baslamadi henuz ama 7de baslio asagi yukari
Ayy oyle demeeeBuna engel olamazsın bence, ilk aylarda belki kilo verirsin ama 5. Aydan sonra o iştah öyle artıyor ki, zaten içindeki seni kemiriyo yememen mümkün değil elin ayağı boşalıyo insanın, yani ben ilk gebeliğimde öyleydim, şuan ağzıma lokma girmiyo 1 gr vermemişim aksine yarım kilo almışım, meyve yemekle böyle oldu
Ya insallah ama bu sefer de diyorum ki bi sorun mu var. Sacma biliyorum ama iste.. simdi mesela artik mecbur kaldim.hafiften bi temizlik yaptim. Esim yardim etti ama. Icimden diyorum.hicbir seyim yok. Agrim bile. Heralde gelismiyo. Ya ne bilim sacma da olsa evham yapmadan duramicaz galiba. Doktor iyi her sey diyene kadar boyle..Bencede 7. Haftada başlıyor benm de başlarda hiç yoktu. İnşallah kabul geçer. İştahla yemek yemek istiyorum. Ama inşallah seninde bu gebeliğinde olmaz canım.
Kıyamam yapma bunu kendine. Senin stresini hissetmesin bebiş. Ne zaman doktor kontrolün? Gittiğinde herşeyin yolunda oldugunu duyunca rahatlıycksın pozitif düşünYa insallah ama bu sefer de diyorum ki bi sorun mu var. Sacma biliyorum ama iste.. simdi mesela artik mecbur kaldim.hafiften bi temizlik yaptim. Esim yardim etti ama. Icimden diyorum.hicbir seyim yok. Agrim bile. Heralde gelismiyo. Ya ne bilim sacma da olsa evham yapmadan duramicaz galiba. Doktor iyi her sey diyene kadar boyle..
Canım benim kuzenim 2 hamileliğinde de asla ve asla ne bir bulantı ne başka bisi yaşamadı hepsininde maşallahı var valla :) hic öyle düsünme icin rahat olsunYa insallah ama bu sefer de diyorum ki bi sorun mu var. Sacma biliyorum ama iste.. simdi mesela artik mecbur kaldim.hafiften bi temizlik yaptim. Esim yardim etti ama. Icimden diyorum.hicbir seyim yok. Agrim bile. Heralde gelismiyo. Ya ne bilim sacma da olsa evham yapmadan duramicaz galiba. Doktor iyi her sey diyene kadar boyle..
Kontrol cumartesi. Yok oyle cok stres yaptigim yok da iste icten ice ☺ Insallah herkes saglikla kavussun bebisineKıyamam yapma bunu kendine. Senin stresini hissetmesin bebiş. Ne zaman doktor kontrolün? Gittiğinde herşeyin yolunda oldugunu duyunca rahatlıycksın pozitif düşün
Cok sagol evet bazen oyle oluyormus. Ya ben evhamli degilimdir de bu minik lekelenmeler oldu, doktor kucuk kanama alani var dedi birazcik onlar beni heyheylendirdi. Ilk gebeligimde cok rahattim kafa olarak. Simdi de olucam insallah kontrolden sonra.Canım benim kuzenim 2 hamileliğinde de asla ve asla ne bir bulantı ne başka bisi yaşamadı hepsininde maşallahı var valla :) hic öyle düsünme icin rahat olsun
Amin canım, akşam sabah aynıyım ama dünden beri bi tık daha iyi gibiHep mi var senin akşamları hafifliyor mu? Benm hafifliyor gibi akşamları. İnşallah böyle böyle geçerkolonya kokuları falan bile ağır geliyor. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Yok canım, öyle takılmıyorum :)))Olacak olsaydı şimdiye kadar hafiften de olsa belli ederdi. Benim 5 hafta bittikten sonra başladı.
Gelmezsiniz inşallah bu olaylara
Gerçekten çok zor. Ben ilk gebeliğimde bulantı nedir bilmezdim. Bunda çok fena oldum. Çok açım ama hiçbir şey yiyemiyorum açlıktan da hep halsizim umarım yaşamazsınız.
Hiç öyle bulantı yoksa gebelik sağlıksız ilerliyodur saçmalıklarına takılmayın
Allah sabır versin kuzum, inşallah bir an önce geçer bu durum...Benim sabah bulantıları başladı canım sabah aç karnına direk lavabayo gidiyorum çok kötü gün içinde geçiyor ama aynı bel kasık ağrısı Bendede var
Ben akşam saat 10 da domates doğradım yedim, yanında peynir ekmek.. bir an noldu anlamadım...Bnde inanamıyorum yaşadığım sıkıntılardan dolayıtabi yazarım. Bugün midem de yanma var. İşten eve zor geldim nasıl acıkmışım
5.aydan sonra mıBuna engel olamazsın bence, ilk aylarda belki kilo verirsin ama 5. Aydan sonra o iştah öyle artıyor ki, zaten içindeki seni kemiriyo yememen mümkün değil elin ayağı boşalıyo insanın, yani ben ilk gebeliğimde öyleydim, şuan ağzıma lokma girmiyo 1 gr vermemişim aksine yarım kilo almışım, meyve yemekle böyle oldu
Philips e ait olan uygulama değil mi canım?Sucuk salam sosis midye ve çiğköfte yasakmış, kahve çay için de kahve günde 1 kupaya kadar izin varmış, çayı da aç karnına 1 bardak açık içebilirmişiz, yemeklerle içince demir emilimini azaltıyormuş
Ben hamilelik + diye bir uygulama kullanıyorum çok detaylı baya memnunum
Evet evet philips avent yazıyor açılırken altındaPhilips e ait olan uygulama değil mi canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?