2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
7+1 olduk bugün hiç belirtim yok kalp atışını duymuştuk 6+4 de acaba yine gitsem mi kendimi hamile gibi hissetmiyorum
Yok canım gitme bende 6+2 de kalp atışını çok şükür gördük 2 hafta sonra tekrar gel demişti 8+2 de kontrolü m varbende kendimi pek hamile gibi hissetmiyorum ama arada bir sağ kasığımda batma oluyor ilk defa hamile olanlarda bebek yerini genisletiyormus bence sende 8. Haftada git sonra zaten 4 hafta da bir çağırıyorlar sık sık ultrason a girmek de iyi değil

Çok şükür Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Kızlar merhaba kesenin içinde bebeğinizi ne zaman gördünüz tam 6.haftada gittim keseyi gördük doktor kalp atışını şu an duyamam 10 gün sonra gel dedi yarın gidicem
Ben de 17 mayısta gittim 5+6 da gitmiştim keseyi karından gördü beni de kesin olsun istiyorum deyip 31 mayısta çağırdı Bakalım

7+1 olduk bugün hiç belirtim yok kalp atışını duymuştuk 6+4 de acaba yine gitsem mi kendimi hamile gibi hissetmiyorum
Ben de oyle hissetmiyorum, hatta tam bunu dusunurken msjni gordum. Bizim gibi cok var merak etme. Haftya c.tesi kontrolum var catliyorum meraktan. Kabuslar goruyorum.

Aynı duygular bence de var önceki bebeklerimi kucağıma alamadım bunda şimdilik bir aksilik tok ama kalbini henüz duyamadığım için kurup duruyorum ama faydası yok işte bekleyip kaderimizdekini yaşayacağız her şey güzel olur inşallah

Ben de oyle hissetmiyorum, hatta tam bunu dusunurken msjni gordum. Bizim gibi cok var merak etme. Haftya c.tesi kontrolum var catliyorum meraktan. Kabuslar goruyorum.
Ya evet canım kabus olayı bende de var Mezarlığı görüyorum 2 gündür hayır olsun inşallah

Teşekkürler canım doktorum bana en son 1 ay sonraya gün verdi çok uzun geldi bana

Hcg değeriniz yksek olunca erken başlaması normal gibi hayırlısıyla gelsin bebiş

Günaydın kızlar mide bulantılarınızla nasıl başa çıkıyorsunuz ben asla mutfağa giremiyorum buzdolabı falan açamıyorum nasıl geçicek bu süreç
Ben başedemiyorum, her yolu denedim ama kusmalarım çok arttı. Bugün doktorum prilam diye bir ilaç verdi, baya rahatlatır dedi. Ümitliyim bakalım. Allah kolaylık versin hepimize.

Selam kızlar haftaya gel dediği için dün tekrar kontrole gittim.. kanama alanı artmış 2 tane igne verdi, haftada bir yapılacak şekilde ve günlük içtiğim ilacı 2 ye çıkardı.. bebiş sağlıklıydı çok şükür kalbi güm güm :) kanama alanı artması üzmedi degil tabi.. elimden geldiğince yatağa yapışık bi şekilde zaman dolduruyorum, bu günlerde gecicek insallah Adet tarihine göre bebiş 3 gün geride gözüküyor ultarsonda neden öyle olur biliyor musunuz ?

Kızlar tekrar merhaba 11.günü iğnemin az önce test yaptım böyle çıktı iğne mi sizce

Eklentiler

• 88DAC2EE-23CB-4712-B13C-330E64BC987E.jpeg
    127,1 KB · Görüntüleme: 33
  • 0D8E70C7-B27D-4B01-AC72-6FB2D77685B7.jpeg
    131,5 KB · Görüntüleme: 34
Cok sukur bebek saglikliymis gozunuz aydin en onemlisi o. Birkac gun ilerde geri olabiliyor o hic sorun degil merak etme. Cihazin olcumuyle son adetntarihine gore hesaplanan arasinda o kadarcik fark olmasi son derece normal. Kanama alanlari icin insallah kapanir en kisa zamanda. Ilac da vermis kontrol.altindasin guzel bir sey. Benim de var c.tesi kontrolumde ne vaziyette gorucez..Kanaman/lekelenmen var miydi yani sen farketmis miydin?

Ben idrar testi yapmadım kuzum adetim geçince idrar testi yaptım iğnenin 12. Günü kan testi yaptırdım evet şu an hamileyim bence sende öylesin
İnşallh canım Buda son hali

Eklentiler

• 56440C76-3909-4778-89D6-0C8B47CD4007.jpeg
    121,7 KB · Görüntüleme: 20
  • 444B85E4-2B53-43BE-930D-DC20361EED33.jpeg
    106 KB · Görüntüleme: 22
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…