- 4 Kasım 2017
- 1.566
- 827
- 123
- 28
Yok canım gitme bende 6+2 de kalp atışını çok şükür gördük 2 hafta sonra tekrar gel demişti 8+2 de kontrolü m varbende kendimi pek hamile gibi hissetmiyorum ama arada bir sağ kasığımda batma oluyor ilk defa hamile olanlarda bebek yerini genisletiyormus bence sende 8. Haftada git sonra zaten 4 hafta da bir çağırıyorlar sık sık ultrason a girmek de iyi değil7+1 olduk bugün hiç belirtim yok kalp atışını duymuştuk 6+4 de acaba yine gitsem mi kendimi hamile gibi hissetmiyorum
Çok şükür Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar selam bnde bugün doktora gittim çok şükür kese gözüktü 4hafta ile uyumlu dedi geriden biraz dedi ama kan değerim 15bin doktorum ikiz olabilir tek kese ama bu değerle kese yeni gozukuyorsa ikiz ihtimalinin War dedi allahm hayırlısını nasip etsin herşeyin sağ salim gelsin bebislerimiz de gerisi önemli değil iki hafta sonra yeniden çağırdı
Ben de 17 mayısta gittim 5+6 da gitmiştim keseyi karından gördü beni de kesin olsun istiyorum deyip 31 mayısta çağırdı BakalımKızlar merhaba kesenin içinde bebeğinizi ne zaman gördünüz tam 6.haftada gittim keseyi gördük doktor kalp atışını şu an duyamam 10 gün sonra gel dedi yarın gidicem
Ben de oyle hissetmiyorum, hatta tam bunu dusunurken msjni gordum. Bizim gibi cok var merak etme. Haftya c.tesi kontrolum var catliyorum meraktan. Kabuslar goruyorum.7+1 olduk bugün hiç belirtim yok kalp atışını duymuştuk 6+4 de acaba yine gitsem mi kendimi hamile gibi hissetmiyorum
Aynı duygular bence de var önceki bebeklerimi kucağıma alamadım bunda şimdilik bir aksilik tok ama kalbini henüz duyamadığım için kurup duruyorum ama faydası yok işte bekleyip kaderimizdekini yaşayacağız her şey güzel olur inşallahHaftaya cuma doktor randevum var hem çok heyecanlıyım hem çok korkuyorum Allah korusun her hangi bir sorun var mıdır acaba diye günlük merak ediyorum sorun dan kastım tövbe tövbede ya kalbi durup benim haberim olmazsa bebeğime kavusamazsam gibi vede heyecanlıyım ki belkifr herşey yolundadır sadece mutlu olmam gerekiyordur bilmiyorum çok garip duygulardayim
Ya evet canım kabus olayı bende de var Mezarlığı görüyorum 2 gündür hayır olsun inşallahBen de oyle hissetmiyorum, hatta tam bunu dusunurken msjni gordum. Bizim gibi cok var merak etme. Haftya c.tesi kontrolum var catliyorum meraktan. Kabuslar goruyorum.
Teşekkürler canım doktorum bana en son 1 ay sonraya gün verdi çok uzun geldi banaYok canım gitme bende 6+2 de kalp atışını çok şükür gördük 2 hafta sonra tekrar gel demişti 8+2 de kontrolü m varbende kendimi pek hamile gibi hissetmiyorum ama arada bir sağ kasığımda batma oluyor ilk defa hamile olanlarda bebek yerini genisletiyormus bence sende 8. Haftada git sonra zaten 4 hafta da bir çağırıyorlar sık sık ultrason a girmek de iyi değil
Hcg değeriniz yksek olunca erken başlaması normal gibiÇok şükür dün gözüktü cnm bnce beta ile alakalı mi bilemiorm bnm beta ctesi 7748 di kese gözükmedi ptesi dün 15bin kusur anca gözüktü tek kese ama değer yüksek doktor ikiz olabilir şimdiden sevinmeyin ama değer yüksek dedi inşallah güzel haberler verirsin bugün bize
Amin inslalah iki hafta sonra çağırdı bidha bebeği görmek için bulantım bnm çok erken başladı reglimle daha bir hafta vardı bulantilarim başladı hala da devam ediyor
Çok sagolun
Ben başedemiyorum, her yolu denedim ama kusmalarım çok arttı. Bugün doktorum prilam diye bir ilaç verdi, baya rahatlatır dedi. Ümitliyim bakalım. Allah kolaylık versin hepimize.Günaydın kızlar mide bulantılarınızla nasıl başa çıkıyorsunuz ben asla mutfağa giremiyorum buzdolabı falan açamıyorum nasıl geçicek bu süreç
Bilincalti korkulari. Gayet normal.hamilelikteYa evet canım kabus olayı bende de var Mezarlığı görüyorum 2 gündür hayır olsun inşallah
Yarın kan testi ile tekrarla canım benim iğnenin etkisi 12.günde geçti ilk öğrendiğim değer 17 idiKızlar tekrar merhaba 11.günü iğnemin az önce test yaptım böyle çıktı iğne mi sizce
12.gün çıktımı idrarda yani hamileydinYarın kan testi ile tekrarla canım benim iğnenin etkisi 12.günde geçti ilk öğrendiğim değer 17 idi
Ben idrar testi yapmadım kuzum adetim geçince idrar testi yaptım iğnenin 12. Günü kan testi yaptırdım evet şu an hamileyim bence sende öylesin12.gün çıktımı idrarda yani hamileydin
Cok sukur bebek saglikliymis gozunuz aydin en onemlisi o. Birkac gun ilerde geri olabiliyor o hic sorun degil merak etme. Cihazin olcumuyle son adetntarihine gore hesaplanan arasinda o kadarcik fark olmasi son derece normal. Kanama alanlari icin insallah kapanir en kisa zamanda. Ilac da vermis kontrol.altindasin guzel bir sey. Benim de var c.tesi kontrolumde ne vaziyette gorucez..Kanaman/lekelenmen var miydi yani sen farketmis miydin?Selam kızlar haftaya gel dediği için dün tekrar kontrole gittim.. kanama alanı artmış 2 tane igne verdi, haftada bir yapılacak şekilde ve günlük içtiğim ilacı 2 ye çıkardı.. bebiş sağlıklıydı çok şükür kalbi güm güm :) kanama alanı artması üzmedi degil tabi.. elimden geldiğince yatağa yapışık bi şekilde zaman dolduruyorum, bu günlerde gecicek insallahAdet tarihine göre bebiş 3 gün geride gözüküyor ultarsonda neden öyle olur biliyor musunuz ?
İnşallh canım Buda son haliBen idrar testi yapmadım kuzum adetim geçince idrar testi yaptım iğnenin 12. Günü kan testi yaptırdım evet şu an hamileyim bence sende öylesin
Kaç gün var adetine baya belli Çünki gitsen kan değerin düşük çıkar adetin gecikirse gitmelisinİnşallh canım Buda son hali
7 gün var 11.günü iğnenin dünkiyle beraber atayım bide bak ilk foto dünkiKaç gün var adetine baya belli Çünki gitsen kan değerin düşük çıkar adetin gecikirse gitmelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?