2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Yaaa gerçekten mi msjınızla nasıl mutlu oldum çok sağolun 4+4 deyim bnde.

Yaaa gerçektenmi, daha çoğalmaya devam ediyor yani, yani ilk hamileliğimde de sanki öyle olmuştu baştan yavaş yavaş bulantım oldu sonra çoğalmıştı ama çok sürmemişti, o kadar unutmuşumki neyse sonrası güzel oluyordu

Aynı şeyi yaşıyoruz bnmde değerim çok yüksek 7binde gözükmedi kese bugün 15bin olmuş anca gözüktü doktor ikiz olabilir net konuşmuyorum ama tek kese var değer yüksek dedi bana da
Maşallah inşallah güzel haberler alırsınız, bulantı yapıyormu siz ne durumdasınız

Merhaba benimde 13. Gün negatif çıktı kan sonucunuz çıktı mı acaba ? Birde ben erken gebelik testi yaptım siz normal test mi yapmıştınız?

Ayy resmen ben ben genelde çişe uyanıyorum . Ama garip bi şekilde sabahın köründe 5-6 arası uyanıp oturuyorum resmen. Kendine gel bu günleri mumla aricaksın diyorum kendime yat aşağı . Sonrada dua ediyorum uyumlu sakin bebişim olsun diye. Abisine çekerse sıkıntı yok

Ben de aynı canım hem uyku düzenim seninki gibi oldu hem de mide bulantım yok çok şükür ama bugün bi arkadaşım olmaması iyi değil dedi
Bulantının olmaması mı bence o arkadaşınız bişey bilmiyor. Çoğu gebe bulantı çekmez. Ki çekenleri okuyoruz güzel bişey değil. Benimde bulantım yok. Geçen hafta pazar değerim 2458 çıkmıştı. Dün yine kan verdim 10 bin çıktı. Gelişiyor yani. Valla herkes doktor kesiliyor bu gebelerin başına

Alt karın kasık bölgelerinize böyle içerden iğneyle çizer gibi bir sancı oluyor mu? Biraz önce sırtüstü yatmış dinlenirken birden sağ kaşığıma girdi.
Rahim kendini hazırladığı için oluyormuş. Bendede arada oluyor. Ama çok şiddetliyse ihmal etme

Çok şükür dün gözüktü cnm bnce beta ile alakalı mi bilemiorm bnm beta ctesi 7748 di kese gözükmedi ptesi dün 15bin kusur anca gözüktü tek kese ama değer yüksek doktor ikiz olabilir şimdiden sevinmeyin ama değer yüksek dedi inşallah güzel haberler verirsin bugün bize
Maşallah inşallah güzel haberler alırsınız, bulantı yapıyormu siz ne durumdasınız
Amin inslalah iki hafta sonra çağırdı bidha bebeği görmek için bulantım bnm çok erken başladı reglimle daha bir hafta vardı bulantilarim başladı hala da devam ediyor
Birumuttur yasamak

Çok sevindim hadi gözün aydın
Çok sagolun

Kızlar benim haftaya son seans alt bacak lazer epilasyonum var . Yaptıran var mı hamilelikte? Doktora sormayı unuttum ya

Haftaya cuma doktor randevum var hem çok heyecanlıyım hem çok korkuyorum Allah korusun her hangi bir sorun var mıdır acaba diye günlük merak ediyorum sorun dan kastım tövbe tövbede ya kalbi durup benim haberim olmazsa bebeğime kavusamazsam gibi vede heyecanlıyım ki belkifr herşey yolundadır sadece mutlu olmam gerekiyordur bilmiyorum çok garip duygulardayim

Merhaba benimde 13. Gün negatif çıktı kan sonucunuz çıktı mı acaba ? Birde ben erken gebelik testi yaptım siz normal test mi yapmıştınız?
Bende 14. Gün erken gebelik testi yapmıştım negatifdi 1 hafta sonra yaptığım test de erken gebelik testiydi pozitif çıktı birde bu sağlık acagindaki testler ertesi gün çıkmıyor mu e nabız dan bakıyorum sabahtan beri cikmamis

Ben idrar da pozitif gördüm ama kanda betahcg seviyesini görene kadar içim rahat etmiyor dün gece rüyalarıma girdi rüyamda 22bin falan di Allah Allah diyorum çok fazla değil mı kafamda da kuruyorum rüyada yarın hemen Dr gideyim kese görünür diye bu nasıl stresli bir süreç

7+1 olduk bugün hiç belirtim yok kalp atışını duymuştuk 6+4 de acaba yine gitsem mi kendimi hamile gibi hissetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…