2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192

Benimki de konuşuyor kız arada
Gel gel diyor aa buuu diyor su demek istiyor sanırsam
Ağlarken anne diyor kaçıyorum odadan
Gel gel yapıyor bay bay yapıyor falan valla şimdiden hareketli yaşına girince ne olacak acaba

Diş çıkartma sorunları na uzulenler büyüdüklerinde sorunlar daha da uykusuz bırakıyor yoruyor en sorunsuz olan çocuğum uyumayan bebeğim derdi belli en azından ...
Ah ah bende 4. Sınıfa giden de var onun ergenlik tribi çekiyorum. Küçük olanın kucak istemesi dış ağrıları derken bir sarılıyor askimmmm diyorum.
Kesinlikle öyle ama bazen çok zorluyor.
Sürekli ilgi istiyor sürekli konuşmak istiyor Lila
Bir yerde yada bir yere giderken çok zorlanıyorum
Lilanin üst dişleri çıktı mı?
Kıvanç üst dişleri patlattı ama henüz uzamadi ve geceleri ağrısı oluyor sanırım çok agliyor. Dün gece 1 saat evde ağlayarak dolaştırdik. Su ağrılar azalsa biraz dnlensek.

Yok kuzu ne alt ne üst gelen patlayan bir diş yok.
Geceleri bazen ağlayarak kalkıyor çok sıkıntı yaşıyoruz

Benim 4 çocuğum var 3 de farklı okulda taşınma da yaşadık onun etkisiyle zorlanıyor Onlar da

Bizde alt iki dişi çıkardık ama şuan kulak ağrısı var ve hala ne bulursa ağzına sokuyor. Çığlık atıyor. Sizce üst dişler mi zorluyor? Ben anlamadım vallahi. Bir doktora götüreceğiz.

Bizde alt iki dişi çıkardık ama şuan kulak ağrısı var ve hala ne bulursa ağzına sokuyor. Çığlık atıyor. Sizce üst dişler mi zorluyor? Ben anlamadım vallahi. Bir doktora götüreceğiz.
Kulağının ağrıdığını nasıl düşündün diş çıkartıyor bu ağrılı durum ağzına aldığı sert şeylerden ağlıyorsa dişten büyük ihtimalle

Kulak ağrısını nasıl anladın canım?
Bizde hala diş yok ya

Kulağının ağrıdığını nasıl düşündün diş çıkartıyor bu ağrılı durum ağzına aldığı sert şeylerden ağlıyorsa dişten büyük ihtimalle
Kulaklarını çekiştirip duruyor. Yere yüz üstü koyduğumda üstüne yatıyor. Ben hep diş diye düşündüm inşallah üst dişlerdir bunlar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…