- 11 Kasım 2015
- 1.076
- 1.626
- 133
- Konu Sahibi mayala katar
- #7.681
İşte öyle demişler napalımÖyle değişmiyor ne yazık kisağlıklı beslenme kalp
biz
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte öyle demişler napalımÖyle değişmiyor ne yazık kisağlıklı beslenme kalp
biz
![]()
42 yaşındayım. İlk denemem hani form veriyorlar ya doktor ısrar etti bir diye. Ben iki de ikna ettim olur ise transferde.pazartesi beni arayacaklar. Bugün hasta oldum ve pazartesi büyük ihtimal iğneye başlıyorum . Sanırım pazartesi herşey daha da netleşecek![]()
2 yumurta çıkması ihtimalmidiriki transfer olsa ne güzel olur. Şuan burun spreyi kullanıyorum ek olarak
İşte öyle demişler napalımhalbuki acıkınca bana bütün yemekler sağlıklı geliyor
![]()
0.4 de ben genelde 3-4 tane duydum. Tabiki en iyisini doktorlar bilir havuz önerdiler mi2 yumurta çıkması ihtimalmidiriki transfer olsa ne güzel olur. Şuan burun spreyi kullanıyorum ek olarak
Evet benim de 5 topladılar ama 4 olgun çıktı inşallah nasiptir bir bak 6 adette çıkar nasiptir inşallah öyle olur0.4 de ben genelde 3-4 tane duydum. Tabiki en iyisini doktorlar bilir havuz önerdiler mi
Aynen canım rabbim kısmet eder orasınıEvet benim de 5 topladılar ama 4 olgun çıktı inşallah nasiptir bir bak 6 adette çıkar nasiptir inşallah öyle olur![]()
Kızlar ben izninizi istiyorum önce son sahur ve yoğun bir gün beni bekliyor. Bütün gün olmayabilirim qma akşam mutlaka yazarim fakat korkuyorum ben yokken birşey olur diye.mayala katar lütfen uslu durun ve geldiğimde burda olun tamam mi ?
![]()
Estagfurullah canım benim havuz bir ayda yada iki ay üst üste yumurta toplama işlemine deniyor kaç adet yumurta toplanır kaçı döllenir hemen donduruyorlar diğer yumurta toplamadan sonra yine kaç adet döllenir ona göre kaç embriyon olur takip edilir kimisi transfer edilir kimisi dondurulur buna havuz deniyor
Canim yumurta rezervi azsa 1 den fazla ayda yumurta toplaniyor. Bu ay 2 yumurta var diyelim sansi artirmak icin onu dondurup diger ay tekrar yumurta toplama oluyor. Ama bu tabiki maalesef maliyetli oluyor neredeyse 2 tüp bebek demek. O yüzden biz hem maddi hem manevi çok yiprandik
Bugün adet olduğunda telefon açtın mı normalde ilk gün arıyorsun onlar sana termin veriyorlar ne zaman hangi saat de ignelerini vuracaksınBugün oldum diye mi acaba? Bana pazartesi sizi arayacagiz dedi. Ignelerde aldım hani. Acaba yarın arayabilecegim bir numara var mı?
Sende Allah'a emanet ol canım çok öpüyorum görüşürüzTamam canım benim inşallah birşey olmazsen işini yap kafan rahat olsun hadi hayırlı geceler Allah’a emanet ol yarın görüşürüz
müsait olduğunda
![]()
Canim yumurta rezervi azsa 1 den fazla ayda yumurta toplaniyor. Bu ay 2 yumurta var diyelim sansi artirmak icin onu dondurup diger ay tekrar yumurta toplama oluyor. Ama bu tabiki maalesef maliyetli oluyor neredeyse 2 tüp bebek demek. O yüzden biz hem maddi hem manevi çok yiprandikumarım sonuclarimiz iyi olur
![]()
Arta kalırsa dondurma yapmak için seçenek sundular ama öyle bişey demediler bana![]()