• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

42 yaşındayım. İlk denemem hani form veriyorlar ya doktor ısrar etti bir diye. Ben iki de ikna ettim olur ise transferde.pazartesi beni arayacaklar. Bugün hasta oldum ve pazartesi büyük ihtimal iğneye başlıyorum . Sanırım pazartesi herşey daha da netleşecek 🤲🏻☺️

İnşallah canım herşey gönlünce olsun normalde yaştan dolayı iki embriyo yasal katabilir eğer sağlık sorunun yoksa normalde adetin 2. Günü iğnelere başlıyorsun seninki niye geç başlatıyor tamam canım eklerim yine bizi haberdar edersin durumunla ilgili inşallah güzel haberlerini bekliyoruz 🤲🥰👼

Kızlar ben izninizi istiyorum önce son sahur ve yoğun bir gün beni bekliyor. Bütün gün olmayabilirim qma akşam mutlaka yazarim fakat korkuyorum ben yokken birşey olur diye. mayala katar mayala katar lütfen uslu durun ve geldiğimde burda olun tamam mi ? 🤣🤣🤣🤣

Tamam canım benim inşallah birşey olmaz 🙅‍♀️ sen işini yap kafan rahat olsun hadi hayırlı geceler Allah’a emanet ol yarın görüşürüz 👋 müsait olduğunda 🥰❤️

Canım mayala katar mayala katar bu konularda baya cahilim🤭. Havuz ne oluyor.
Estagfurullah canım benim havuz bir ayda yada iki ay üst üste yumurta toplama işlemine deniyor kaç adet yumurta toplanır kaçı döllenir hemen donduruyorlar diğer yumurta toplamadan sonra yine kaç adet döllenir ona göre kaç embriyon olur takip edilir kimisi transfer edilir kimisi dondurulur buna havuz deniyor 🥰

Canım mayala katar mayala katar bu konularda baya cahilim🤭. Havuz ne oluyor.
Canim yumurta rezervi azsa 1 den fazla ayda yumurta toplaniyor. Bu ay 2 yumurta var diyelim sansi artirmak icin onu dondurup diger ay tekrar yumurta toplama oluyor. Ama bu tabiki maalesef maliyetli oluyor neredeyse 2 tüp bebek demek. O yüzden biz hem maddi hem manevi çok yiprandik 😰 umarım sonuclarimiz iyi olur 🤲🤲

Canim yumurta rezervi azsa 1 den fazla ayda yumurta toplaniyor. Bu ay 2 yumurta var diyelim sansi artirmak icin onu dondurup diger ay tekrar yumurta toplama oluyor. Ama bu tabiki maalesef maliyetli oluyor neredeyse 2 tüp bebek demek. O yüzden biz hem maddi hem manevi çok yiprandik 😰 umarım sonuclarimiz iyi olur 🤲🤲

Amin Ecmain inşallah 🤲🥰👼

Arta kalırsa dondurma yapmak için seçenek sundular ama öyle bişey demediler bana🥰

İlk tedavin olduğu için önce normal deniyecekler kaç yumurta toplanır kaçı döllenir ona göre bakıyorlar ona göre diğer tedavilerinde ona göre önlemler alınıyor bana da dondurma için kagıt doldurup imzalattılar ama ben hiç donduramadım 🥹

Back
X