2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Evet halamlarda bucada oturuyor cok korkmuslar onlarda baya fena sallanmis uzunda sūrmus ben burada 10 saniye falan hssettim ugultu sesi duydum birde gercekten kotuydu allah hepimizi korusun

Zaten önce sallanmaya sonra da o ugultu sesine kalktık.
Bizim ev 5 yıllık bina önceki depremde hiç sallanmadık bile ama bu çok fenaydı hissettik.
Rabbim hepimizi korusun gerçekten kimse yaşamasın

Zaten önce sallanmaya sonra da o ugultu sesine kalktık.
Bizim ev 5 yıllık bina önceki depremde hiç sallanmadık bile ama bu çok fenaydı hissettik.
Rabbim hepimizi korusun gerçekten kimse yaşamasın
Bizde seferihisara yeni tasinmistik eylul 2020 de sıfırdı binamız ve kayaç bölgedeydik ekimde deprem oldu hayatimda gordugum en fena depremdi heryerden esya yikilma sesleri geliyodu sokaga ciktigimda evler yikiliyor sandım gercekten dehsetti hatirlamak bile istemiyorum hissedilmemis oralarda demekki bucada saglamdir zemini gerci allah beterinden korusun

Amin canım benim

Allah kimseyi korktuğuna uğratmasın psikolajik olarak etkilenmen bebeğini de stese sokar dua et papatya melisa gibi çaylarla uykunu düzene sokmaya çalış

Geçmiş olsun inşallah Allah beterinden korusun diş çıkartma dönemleri geçici geçecek bu günlerde dört dörtlük ev işi de kimse beklemesin sonuçta önceliğimiz çocuklarımız

Allah kimseyi korktuğuna uğratmasın psikolajik olarak etkilenmen bebeğini de stese sokar dua et papatya melisa gibi çaylarla uykunu düzene sokmaya çalış
Aminn Tek oldugumda randımanlı uyuyamıyorum olursa uykuda ikisini birlikte nasıl alır çıkarım vs diye eşim evdeyse uyuyorum unuturuz bunuda zamanla inşallah

Ben de buca depreminde oradaydim o kadar kotu salladiki uykulu halde yataktan firlayip direk ogluma kostum aglaya aglaya Simdi minigimi emzirirken haberlerde gordum bu gece yine deprem olmus

Ben de buca depreminde oradaydim o kadar kotu salladiki uykulu halde yataktan firlayip direk ogluma kostum aglaya aglaya Simdi minigimi emzirirken haberlerde gordum bu gece yine deprem olmus

Bu gece hiç hissetmedim.
Cidden kötüydü yani bende lila yanımda yatıyordu o an ölürsem kızıma kim bakar diye düşündüm durdum hep

Kızlar oğlum 7 ay 25 günlük 1 haftadır hafif ishali var. Sürekli kıyafetine taşıyor. Genel olarak iyi sadece kakası baya sulu. Onun için probiyotik kulllanan oldu mu? Kullandıysanız neler kullandınız?Ya da ek gıda olarak ishali kesen neler yedirebilirim? Muz ve pirinç unu denedim işe yaramadı

Patates verdin mi?
Ben hiç probiyotik kullanmadım canım geçmiş olsun

Ben vermedim ek gıda verirken isal yapanları vermemeye çalış

Biz nbl probiyotik drop kullanıyoruz ama kabızlık içindi ishal içinde kullanılıyormuş ama durum ağırsa işe yaramaz sanırım reflor yazarlar büyük ihtimalle toz anında keser ben ilk cocugumda ishal icin kullanmistim mamasina yarisini katip yinede doktora gitmeden bisey kullanmayin belki diş döneminden dolayı kakası cıvıklasmistir

Bende bucadayim
Deprem 3 gecedir oluyor ve çok korkuyorum. Oğlumu yatak odasında besigine yatırmaya korkuyorum salonda koltukta yatiriyorum. Allah beterinden korusun ama evlatların olunca onları nasıl korurum nasıl kurtarırım düşüncesi sarıyor insanı.
Ust dislerimiz patladi şükür gece biraz daha iyi ama sabaha kadar her saat uyanıyor vallahi pilim bitti
Esin isteyken çocukları al yanına öyle yatın Rabbım hepimizi korusun . Bende senin gibi ayaktayım oğlumu emzirecektim çocuğu alamadan sallandık.
Geçmiş olsun inşallah Allah beterinden korusun diş çıkartma dönemleri geçici geçecek bu günlerde dört dörtlük ev işi de kimse beklemesin sonuçta önceliğimiz çocuklarımız
Amin sagol 3 yaşına kadar bizler böyle kosturmacaya uykusuzluğa devam ederiz. Dış dönemleri zor geçiyor. Bazı çocuklar kolay çıkarıyorsun pıt diye çıksın dişleri isallah evlatlarımızın

Bebisleriniz konuşmaya kelimeler söylemeye başladı mı?
3 hafta önce oglum baba ba ba bana böyle konuştu bir hafta sonra sustu.
İki gün önce yine başladı gel gel gel diyor. Gel gel aba , gel gel dede diyor. Konuşmuyor ses çıkarıyor olabilir ama bu bile erken geldi bana. Sanirim benim sabırsız oğlum erken konuşacak. Cır cır tepemde konuşacak

Yedi tüketti bizi dişler

İkiside yanımda yatıyor ama nasıl ikisini bidlikte sündüreceğim düsüncesi oluyor oğlum 5 yasinda 24 kilo uyurken kutük gibi oluyor hepten rabbim yasatmasin biz duymuyoruz olanları burda ufak sallıyor heralde

Normal bence benim çocuklarda hep bu aylarda kelime türetmeye başladılar simdide hiç susmuyorlar

İkiside yanımda yatıyor ama nasıl ikisini bidlikte sündüreceğim düsüncesi oluyor oğlum 5 yasinda 24 kilo uyurken kutük gibi oluyor hepten rabbim yasatmasin biz duymuyoruz olanları burda ufak sallıyor heralde
Haklısın iki cocuk alıp çıkmak zor ... Rabbım hepimizi korusun.
Normal bence benim çocuklarda hep bu aylarda kelime türetmeye başladılar simdide hiç susmuyorlar
cır cır boceklerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…