Hayırlısı olsun, evet çocuğu bırakmak çok zordur, insanlarla uğraşmak da bir o kadar zor ama kendi paranı kazanmak gibisi yok. İnşallah çok huzurlu bi ortamın olur da devam edersin uzun süreÖyle oldu ya 8 aylıkken başladım işte devamı gelirse bakalım
Hayırlısı olsun, evet çocuğu bırakmak çok zordur, insanlarla uğraşmak da bir o kadar zor ama kendi paranı kazanmak gibisi yok. İnşallah çok huzurlu bi ortamın olur da devam edersin uzun süre
Sağol Allah razı olsın ama annemi kaybettik 2 hafta oldu. Bebeğim de var bir şekilde güle ağlaya günlerim geçiyorBende oğlumda iyiyiz şükür Annene Allah şifa versin canım
Başın sağ olsun mekanı cennet olsun inşallah rabbim kalanlara sağlıklı uzun ömürler versinSağol Allah razı olsın ama annemi kaybettik 2 hafta oldu. Bebeğim de var bir şekilde güle ağlaya günlerim geçiyor
Akşam emzirme ile birlikte yetiyordur kilosu da iyiyse bebişin sorun yokturKızlar selamlar, ben 6 aylıktan beri çalışıyorum. Ek gida + bir önceki gun sagdigim sütü veriyorum. Çalışan anneler siz nasıl yapıyorsunuz. Yetmese belli olur degil mi bir sekilde. Sağım yapan anneler ne kadar günlük sağım yapıyorlar acaba.
Aynen benimki de öyle önceden 180cc içiyordu sonraları biberon da mama bırakmaya başladı ben de 150 cc vermeye başladım artık onun tamamını içiyor. Bu nedenle sıklıkta artıyor 2,5 saate bir acıkıyor. Çorba yaptığımda koyu yapıyorum bazen ağzına tıkıştırıyorum o zaman günde daha az mama içiyor. Mamanın yerini çorba alıyor gibi düşünBebesi mama içen kızlar, bebişiniz günde ne kadar mama içiyor? Mama kutusunun arkasında 3-4 kez 7şer ölçek yazıyor. Benimki assssla 4-5 ölçekten fazla içmiyor. O yüzden sıklık da artıyor. Ama tabi içmediği de çok oluyor. Hala mama problemimiz var. Doktor kilosu normal dese de ben çok takıyorum. Siz ne kadar veriyosunuz?
Allah razı olsun tüm ölmüşlerimize Allah rahmet eylesin inş. Amin canım çok sağolBaşın sağ olsun mekanı cennet olsun inşallah rabbim kalanlara sağlıklı uzun ömürler versin
Başın sağolsun canım, yattığı yerler nur olsun inşallahAynen benimki de öyle önceden 180cc içiyordu sonraları biberon da mama bırakmaya başladı ben de 150 cc vermeye başladım artık onun tamamını içiyor. Bu nedenle sıklıkta artıyor 2,5 saate bir acıkıyor. Çorba yaptığımda koyu yapıyorum bazen ağzına tıkıştırıyorum o zaman günde daha az mama içiyor. Mamanın yerini çorba alıyor gibi düşün
Kızlar selamlar, ben 6 aylıktan beri çalışıyorum. Ek gida + bir önceki gun sagdigim sütü veriyorum. Çalışan anneler siz nasıl yapıyorsunuz. Yetmese belli olur degil mi bir sekilde. Sağım yapan anneler ne kadar günlük sağım yapıyorlar acaba.
Allah razı olsun tüm ölmüşlerimize Allah rahmet eylesin inş. Amin canım çok sağol
Emerek uyumuya mı alıştı sabah da sık emiyor mu artık geceler uzadı benim kide bazen 3 bazen daha fazla uyanıyorKızlar geceleri kaç kere uyanıyor bebisler benimki saat başı nerdeyse ve meme istiyor illa uyumak için
Evet maalesef uzamış sarılık vardı mecburen kladirip emziriyordum ilk 3 ay sonra bu şekilde devam etti geceleri artık kabus oldu gerçekten benim için saat başı emiyor desem yeridir .sabahları çok emmiyor normal emiyor sonra kahvaltı falan gün içinde 3 saatte bir emiyor sayılırEmerek uyumuya mı alıştı sabah da sık emiyor mu artık geceler uzadı benim kide bazen 3 bazen daha fazla uyanıyor
Aç olmadığına eminsen uyandığında emzirmeden oyalamaya çalışEvet maalesef uzamış sarılık vardı mecburen kladirip emziriyordum ilk 3 ay sonra bu şekilde devam etti geceleri artık kabus oldu gerçekten benim için saat başı emiyor desem yeridir .sabahları çok emmiyor normal emiyor sonra kahvaltı falan gün içinde 3 saatte bir emiyor sayılır
Eminim çoğu zaman emmiyor ağzında tutuyor sadece bağıra bağıra ağlıyor mecbur veriyorum gözlerinden yaş akıtıyor resmen öyle inatlasiyor yani uyku egitmeninden de yardım aldım ise yaramadı. Eğitim alıp ise yarayan var mı acaba burdaAç olmadığına eminsen uyandığında emzirmeden oyalamaya çalış
Ben oğlumda almıştım rezil berbat bi sistem bana göre değil el kadar çocuğu o kadar bağartmaya gerek görmüyorum işede yaramadı zaten evet uyuyodu kendi kendine ama saatlerce ağlamaktan yorgun düşerek... benim vicdanım el vermedi 2 haftadan sonra bıraktım kızımda asla denemeyeceğim bile hiç sevmedim yapılanı nasıl mutluysak öyle devam ediyoruzEminim çoğu zaman emmiyor ağzında tutuyor sadece bağıra bağıra ağlıyor mecbur veriyorum gözlerinden yaş akıtıyor resmen öyle inatlasiyor yani uyku egitmeninden de yardım aldım ise yaramadı. Eğitim alıp ise yarayan var mı acaba burda
Tek tavsiyem iyice uykusu gelip acıksın ondan sonra uyut memeyi bırakınca uuyanırsa hafif sallayıp uyutmayi dene emzik kullanırsa verebilirsin derin uykuda çıkartırsın ağzındanEminim çoğu zaman emmiyor ağzında tutuyor sadece bağıra bağıra ağlıyor mecbur veriyorum gözlerinden yaş akıtıyor resmen öyle inatlasiyor yani uyku egitmeninden de yardım aldım ise yaramadı. Eğitim alıp ise yarayan var mı acaba burda
Kızlar geceleri kaç kere uyanıyor bebisler benimki saat başı nerdeyse ve meme istiyor illa uyumak için