• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Merhabalar herkese 2 haftaya yakın süredir takip ediyorum bu bölümü. Hatta arkadaşların sitede engel yemesine baya icerlenmistim, çoğu arkadaşın msjini okuduğum da dualar etmiştim. Umarım İnşallah tüm kızkardeşler im duasını yaşarken bulsun kendini.
Ben de tüp bebek tedavisine başladım. Bir buçuk senedir evliyim. Çok ugrasmadik aslında. Ben çok istiyordum çocuk ama işimi şansa bırakmak istemedim. Direk tüp bebek tedavisine geçtim. Yaşım 42 ve normal zor olur fikrindeydim. Amh zaten az ondan korkuyorum da şimdi. Bugün adet olup doktoru aradım. Pazartesi arayacaklar. Sanırım pazartesi ineleri vurmaya başlayacağım. İlk denemem ve korkuyorum da az. Ek takviyeler baya ekledim listeme. Beni de listeye ekler misiniz? Bilmiyorum 2 embriyo demiştim ama çıkar mı onun korkusu tuttu şimdi. Sevgiler herkese
Hoşgeldin 🤗 inşallah sürecin çok güzel geçer. En iyisini yaptın bende de yaş 40 olunca daha evleneli bir yıl olmadı hemen başladık tüp bebeğe. Boşver kafa daha rahat oluyor. Sağlıklı bir yumurta bile yeter bebek için. Bende de bir tane var :) korku stres yok relax. Doktoruna güveniyorsan herşeyi ona bırak.

Merhabalar herkese 2 haftaya yakın süredir takip ediyorum bu bölümü. Hatta arkadaşların sitede engel yemesine baya icerlenmistim, çoğu arkadaşın msjini okuduğum da dualar etmiştim. Umarım İnşallah tüm kızkardeşler im duasını yaşarken bulsun kendini.
Ben de tüp bebek tedavisine başladım. Bir buçuk senedir evliyim. Çok ugrasmadik aslında. Ben çok istiyordum çocuk ama işimi şansa bırakmak istemedim. Direk tüp bebek tedavisine geçtim. Yaşım 42 ve normal zor olur fikrindeydim. Amh zaten az ondan korkuyorum da şimdi. Bugün adet olup doktoru aradım. Pazartesi arayacaklar. Sanırım pazartesi ineleri vurmaya başlayacağım. İlk denemem ve korkuyorum da az. Ek takviyeler baya ekledim listeme. Beni de listeye ekler misiniz? Bilmiyorum 2 embriyo demiştim ama çıkar mı onun korkusu tuttu şimdi. Sevgiler herkese

Merhabalar hoşgeldiniz efendim 🥰 tedaviniz hayırlı uğurlu olsun inşallah dilerim hayırlı güzel yumurtaların oluşur sonra da sağlıklı embriyoların olsun dilerim onlarda annesine sıkı sıkı tutunur Allah’ın izniyle hiç korkmayın Rabbim yanınızda olsun inşallah tabi ki eklerim topigimiz size de şans 🍀 getirsin inşallah hep beraber süreçlerimizi takip edelim hep birlikte pozitifleri görelim inşallah 🤲👼

Bu arada duygu ve düşünceleriniz için çok teşekkür ederim ☺️ uzaktan bile bizi benimsemişsiniz Allah razı olsun dualarınız kabul olsun inşallah 🤲🥰🫶🏻

Aslında çok da doktorla görüsemedim. Iyi bir doktor sanırım. Lakin sade iki kere gördüm. Sanırım bu süreçte taniyacagim doktoru. Kinderwunschzentrum da yaptırıyorum tüp bebek kliniği gibi. Kendi doktorum değil

İnşallah İnşallah 🥰 hep beraber mutlu olalım müjdeli haberler alalım. Amh 0,4 ile kimse hamile kaldı mı kizlar? Çok imkansız mi? Ayreten ben Almanya dan katılıyorum araniza
Amh 0.4 le hamile kalan oldu mu bilmiyorum ama umarim rabbimde kabul edip ol derse amh 0.16 ile hamile kalacak birini tanıyorum 🤭🤭🤭

İnşallah İnşallah 🥰 hep beraber mutlu olalım müjdeli haberler alalım. Amh 0,4 ile kimse hamile kaldı mı kizlar? Çok imkansız mi? Ayreten ben Almanya dan katılıyorum araniza

Amin Ecmain inşallah 🤲 benim de Amh 0,5 ben hamile kaldım dış gebelik oldu şu an 4. Tüp bebeğe hazırlanıyorum bende Almanya’dayım 💕🫣

İnşallah o güzel duyguyu yaşatır Rabbimiz. Ekstra biseyler yapıyor musunuz? Yoksa o değerler değişmez mi? Hani beslenmeye dikkat ediyorum. Şimdi umudum vardı baya ama sürec yaklaştıkça kaygılar da artıyor🥹

İnşallah o güzel duyguyu yaşatır Rabbimiz. Ekstra biseyler yapıyor musunuz? Yoksa o değerler değişmez mi? Hani beslenmeye dikkat ediyorum. Şimdi umudum vardı baya ama sürec yaklaştıkça kaygılar da artıyor🥹
Amin inşallah Rabbim yüzüne baksın normalde o değer değişmez ama yine de Rabbim dediği olur yeter ki ol desin gönlünü ferah tut yaş kaçıncı deneme onları yaz seni tabloya ekleyeyim yeni başladı demi sürecin

Esktra birşey yapsakta amh maalesef yükselmiyor ama olan yumurtalarin kaliteli olmasi için vitamin takviyeleri, uyku düzeni, sağlıklı beslenmek önemli

Back
X