2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Bende yumurta veriyorum genel olarak artık herşeyden tadım yaptırmaya çalışıyorum sağlıklı olan

Ben evde kalınca arkadaş çok aradım valla
Eskisi gibi hiç sosyal hayatım kalmadı 2 insan olsa konuşsam çok dedim.
Sık sık anneme gidiyorum ama onunda kendine göre işi gücü var işte olmuyor bazen
Yaa üzüldüm ben de taşındım yeniyim burada ama çocukla parka git gel baya arkadaş edindim sen evde kalmaya başladığın için zorlandın galiba

Ben evde kalınca arkadaş çok aradım valla
Eskisi gibi hiç sosyal hayatım kalmadı 2 insan olsa konuşsam çok dedim.
Sık sık anneme gidiyorum ama onunda kendine göre işi gücü var işte olmuyor bazen
Yaa üzüldüm ben de taşındım yeniyim burada ama çocukla parka git gel baya arkadaş edindim sen evde kalmaya başladığın için zorlandın galiba

Yoğurt meyve sebze çorbası işte şehriyeli falan hiç bir şey yemezse eline havuç salatalık veriyorum.
Ben arada irmikli mama falan da yapıyorum hünnapın bebe bisküvisiyle onu da yiyor.
Sağlık ocağının verdiği demir ve d vitamini hariç başka bir şey vermiyorum ben yavrum

Izmır sıcaktır halen dışarda zaman geçir eskisi gibi konu komşuda kalmadı selam verince öcü görmüş gibi bakanlarda var yaşadığın yerle de alakalıdır sıkılman

Evet hala şort askılı geziyoruz sıcak bugün de çok güzeldi
Geçen pazar çıktık salıncakta salladım biraz işte ama her zaman olmuyor evin işi yemeği bitmiyor

Geçen pazar çıktık salıncakta salladım biraz işte ama her zaman olmuyor evin işi yemeği bitmiyor
Ev işini düzene oturtmak arada buzlukta yemek bulundurmak arada dışarıdan yemek iyi oluyor genelde hiç bitmiyor ev işi

Ne güzelmiş orda havalar ya boşver ev işini atın kendinizi dışarı liloşumla. Biz astronot tulumlara geçtik burda hava çok soğuk

Çatalla ezerek başladım bende ama baktım ki yediklerimizden istiyor minicik koparıp verdim ve birçok şeyi yiyor sende deneyebilirsin. Yumuşak olan şeyleri tabi ver ağzında diliyle bile yumuşatır ezer yer. Kızım hicbirsey yemezdi ama oğlum dualarımın kabulü yemek herseyi yiyor.
Bizde 10 gündür durum çok kötü alt diğer çıktı şimdi 10 gündür üst dişler zorluyor ve sabaha kadar çığlık çığlığa ağlıyor. İzmir depremi olduğu gece oğlum tam ağlamaya başladı ben yataktan kalktım ve deli gibi ugultuyla sallandık şimdi içimde bir korku gece yataktan kalkınca yine deprem olacak diye korkuyorum. Diş ayrı sıkıntı, deprem korkusu ayrı sıkıntı şimdi dünden beri ateş de başladı evlere şenlik olduk.
Siteye çok nadir girebiliyorum ev işi bitmiyor. 2 çocuk ev işi zormuş vallahi

Deprem çok fenaydı biz buca da yaşıyoruz ya sanki fay hattı bizim evin altından geçti
Arada bende korkuyorum yani sanki deprem olacak gibi geliyor ama şükür buna da.
Dişler maf etti bizi artık çıksa da kurtulsak

Sizlerdemi izmirdesiniz kızlar bizde seferihisardayiz kizimi emziriyordum o saatte sallaninca aklima 2020 deki seferihisar depremi geldi oglumu sündürdüğüm gbi atmistim kendimi disari simdi iki cocuk var esimde vardiyalı calisiyor gercekten pskolojim inanilmaz etkilendi bu deprem tekrarlayinca geceleri uyuyamiyorm esim yokken

İzmir Buca da yaşıyorum ben işte bu son depremin merkez üssü bucaydı ya bizim yatak 3 4 kere sallandı ödüm koptu.
Kitaplıktaki kitaplar düştü falan aklım çıktı yaniarada bende korkudan uyuyamıyorum

Evet halamlarda bucada oturuyor cok korkmuslar onlarda baya fena sallanmis uzunda sūrmus ben burada 10 saniye falan hssettim ugultu sesi duydum birde gercekten kotuydu allah hepimizi korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…