• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
2. Leri yapan ya da niyetlenen var mı acaba🤣
Uzun zaman oldu buraya bakmayalı. 2.çocuktan sonra pek vakit kalmıyor 😁 10 aylık oldu. Ard arda çocuk yap arkadaş gibi büyürler lafını kim ortaya attıysa Allah iyiliğini versin diyorum 😁 hiç öyle arkadaş durumu yok ya da şuana kadar olmadı diyelim. Çocuk büyütmek zor, yalnız büyütmek zor, birden fazla çocuk gerçekten zor diyebilirim. İlerde güzel olacak umuduyla günler geçiyor. Kızıma haksızlık mı yaptık acaba diye de sorguluyorum sürekli. O da bebekti ve ilgiyi kardeşiyle paylaşmak zorunda kaldı.

Uzun zaman oldu buraya bakmayalı. 2.çocuktan sonra pek vakit kalmıyor 😁 10 aylık oldu. Ard arda çocuk yap arkadaş gibi büyürler lafını kim ortaya attıysa Allah iyiliğini versin diyorum 😁 hiç öyle arkadaş durumu yok ya da şuana kadar olmadı diyelim. Çocuk büyütmek zor, yalnız büyütmek zor, birden fazla çocuk gerçekten zor diyebilirim. İlerde güzel olacak umuduyla günler geçiyor. Kızıma haksızlık mı yaptık acaba diye de sorguluyorum sürekli. O da bebekti ve ilgiyi kardeşiyle paylaşmak zorunda kaldı.
Sağlıkla büyütün inşallah benim ilk ikide peş peşe 13 ay var aralarında şu anda lisedeler ilerleyen senelerde bunun avantajını yaşarsınız

Eneee maşallah ya valla biz tek bebeyle savaşırken ikinciyi bile büyütmüşsün😍 helal olsun valla. Ama yaş farkı kaç olursa olsun, son cümle her annenin aklının bi yerinde oluyo bence. Ben kreşe başlasın en azından diyorum. Ama günün sonunda evde yine 2 çocuk olacak. Hangi birine yeterim bilmiyorum. Bir de meme mama olayları en zoruma giden. Yine başa dönmek istemiyorum sanırım. Çok çektim çünkü hala aklıma gelince üzülüyorum. Bakalım kaza olmazsa biraz daha beklesin napalım 😅

Eneee maşallah ya valla biz tek bebeyle savaşırken ikinciyi bile büyütmüşsün😍 helal olsun valla. Ama yaş farkı kaç olursa olsun, son cümle her annenin aklının bi yerinde oluyo bence. Ben kreşe başlasın en azından diyorum. Ama günün sonunda evde yine 2 çocuk olacak. Hangi birine yeterim bilmiyorum. Bir de meme mama olayları en zoruma giden. Yine başa dönmek istemiyorum sanırım. Çok çektim çünkü hala aklıma gelince üzülüyorum. Bakalım kaza olmazsa biraz daha beklesin napalım 😅
yaşım gereği çok bekleyemezdim ama yaşım daha küçük olsaydı kesinlikle 3-4 yaş fark olsun isterdim. Kreşe başlaması sosyal ortamının olması avantaj sağlar. Diğer türlü ikisi de bebek oluyor. Hangi birine yeteceğim derken anne de çok hırpalanıyor. Herşeye rağmen elbetteki çok çok güzel. İlerisini düşünerek bu günlerde de geçecek ve güzel olacak diye kendimi motive ediyorum 😁

Geçecek zaten bak büyükler 3 olacak yakında😥😥😥 aklıma geldikçe hem şaşırıyorum hem de üzülüyorum. Bazı anları hiç yaşamamış bazılarını da tekrar tekrar yaşayabilmiş olmak isterdim😔 çok çabuk geçti zalim zaman😅 aslında ben de yaş olarak biraz endişeliyim 35 olacağım malesef. Ama dediğin gibi özellikle büyüğü düşünerek biraz daha beklemem gerekli diye düşünüyorum. Hayırlısı olsun hakkımızda🤗

Back