- 1 Aralık 2021
- 12.090
- 40.614
- 34
Hayırlısı olsun inşallah şimdilik lila hanım la ilgilen diş çıkarma zamanı olduğu için huysuzdur geçecek zamanla merak etme10 gün çalıştım sonra ayrıldım anlaşamadık.
Şimdi yine iş bakıyorum ama arayan yok
Kızım çok uslu bir bebekken şimdi uyumayan sürekli mız mızlanan bir bebeğe dönüştü
Hayırlısı olsun inşallah şimdilik lila hanım la ilgilen diş çıkarma zamanı olduğu için huysuzdur geçecek zamanla merak etme
Dvit le destekle daha hızlı çıksın sen yalnız olduğun için de zor geçiyor bu dönemler2 alt 2 üst 4 tane görünüyor şuan umarım bir an önce çıkar canım.
Annelik ne zormuş ya
Dvit le destekle daha hızlı çıksın sen yalnız olduğun için de zor geçiyor bu dönemler
4 tane birden kabarmış ya ondan da çok rahatsız oluyordur Allah kolaylık versin annelik çok zor ve ömür boyu sürüyor oh be büyüdü diyemiyoruz hiç bir zamanHer gün veriyorum dvit sürekli elleri ağzında diş kaşıyıcı falan ama kar etmiyor durup dururken ağlıyor işte
İyiyizzz sen nasılsın? Kullanıcı adın mı değişti neden çıkaramadım ben seniforevermorrenk @4melek1anne M mllen @pink-jazz pembemanolya Devitamini @EslemEslemEslem @tosbaga @haksever @shine @Fatos3458 aklıma gelenleri etiketledim nasılsınız bebişler nasıl
4 tane birden kabarmış ya ondan da çok rahatsız oluyordur Allah kolaylık versin annelik çok zor ve ömür boyu sürüyor oh be büyüdü diyemiyoruz hiç bir zaman
Evet isim değiştirdim çok yazan da olmayınca girmiyordum bir sorayım dedim bizde de burun tıkanıklığı var genel olarak iyiyiz ama Bbstnc dı eski kullanıcı adımİyiyizzz sen nasılsın? Kullanıcı adın mı değişti neden çıkaramadım ben senibenim kızın da alttan 2 dişi çıktı uzadı iyice , şimdi üst 2 diş kabarmış, patlayacak yakın zamanda belli, çok kaşıyor elleri hep ağızda . Genel durumu iyi ama çok büyük bir huzursuzluğu yok yakın zamanda çok hasta olduk , burnu tıkandı sümükler doldu aspiratörle çektik nebulizatörle ilaç verdik o süreç biraz zordu şimdi biraz toparladık çok şükür
Ayy şimdi olduEvet isim değiştirdim çok yazan da olmayınca girmiyordum bir sorayım dedim bizde de burun tıkanıklığı var genel olarak iyiyiz ama Bbstnc dı eski kullanıcı adım
Ayy şimdi olducidden pasifleştik grupça , neden böyle oldu kiii. Önceden yaptığımız alışverişleri bile paylaştırdık aktiftik baya güzeldi
Ben de isim degisikliginden taniyamadim sonraki yorumlara bakinca anladimforevermorrenk @4melek1anne M mllen @pink-jazz pembemanolya Devitamini @EslemEslemEslem @tosbaga @haksever @shine @Fatos3458 aklıma gelenleri etiketledim nasılsınız bebişler nasıl
Suan ana besin kaynagi anne sutu veya mama. 9.aya kadar tadim yapmasi aliskanlik kazanmasini saglar. Bence 3-5tatli kasigi bile olsa sebze ver ki sonra sebze reddi yasamayin.Kızlar benim bebek 7 ay 15 günlük. D vitamini ve kan ilacı kullanıyoruz. Ben ekstra multivitamin de kullanmak istiyorum. Sizler multivitamin kullanıyor musunuz? Bunun için doktora gideceğim yakın zamanda.
Bir de ek gıda neler veriyorsunuz. Bazen yemek yapasım gelmiyor. Yoğurt meyveyle geçiştiriyorum öğlen ve akşam öğünlerini. Sizler neler yapıyorsunuz?
Sebze veriyorum. Bazen blw yapıyorum bazen çorba yapıp kendim yediriyorum.Suan ana besin kaynagi anne sutu veya mama. 9.aya kadar tadim yapmasi aliskanlik kazanmasini saglar. Bence 3-5tatli kasigi bile olsa sebze ver ki sonra sebze reddi yasamayin.
Merhaba biz iyiyiz iki alt dişimiz çıktı üçüncüde patladı gibi gibi ucundan :) ek gıda devam ediyor zorla da olsa alışmaya devamforevermorrenk @4melek1anne M mllen @pink-jazz pembemanolya Devitamini @EslemEslemEslem @tosbaga @haksever @shine @Fatos3458 aklıma gelenleri etiketledim nasılsınız bebişler nasıl
Iyiyiz bizde okula giden olunca bizde sık sık hastalandık tatile girince toparladık şükürMerhaba biz iyiyiz iki alt dişimiz çıktı üçüncüde patladı gibi gibi ucundan :) ek gıda devam ediyor zorla da olsa alışmaya devambizde birkaç güne kadar çok hastaydık hem ben hem bebek ama bu günlerde daha iyiyiz. Sen nasılsın bebiş nasıl?
Emiyorsa yada mama veriyorsan yeterli zaten aç olunca belli ediyorlar kendileriniSebze veriyorum. Bazen blw yapıyorum bazen çorba yapıp kendim yediriyorum.
Bugün mesela sabah gayet güzel kahvaltı yaptırdım. Ama öğlen bir şey yemedi. Akşam da pirinç unlu muzlu mama yedirdim. Yeterli midir? Yoksa araya daha fazla öğün koymalı mıyım?
Aynı anda diş çıkartıyor bbebislerimiz ilerde aynı şehirde aynı okulda olabilirler bazen sosyal medya gibi olsada kk farklı bir bağ kurdurdu bizlere