2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
10 gün çalıştım sonra ayrıldım anlaşamadık.
Şimdi yine iş bakıyorum ama arayan yok
Kızım çok uslu bir bebekken şimdi uyumayan sürekli mız mızlanan bir bebeğe dönüştü
Hayırlısı olsun inşallah şimdilik lila hanım la ilgilen diş çıkarma zamanı olduğu için huysuzdur geçecek zamanla merak etme

İyiyizzz sen nasılsın? Kullanıcı adın mı değişti neden çıkaramadım ben seni benim kızın da alttan 2 dişi çıktı uzadı iyice , şimdi üst 2 diş kabarmış, patlayacak yakın zamanda belli, çok kaşıyor elleri hep ağızda . Genel durumu iyi ama çok büyük bir huzursuzluğu yok yakın zamanda çok hasta olduk , burnu tıkandı sümükler doldu aspiratörle çektik nebulizatörle ilaç verdik o süreç biraz zordu şimdi biraz toparladık çok şükür

Evet isim değiştirdim çok yazan da olmayınca girmiyordum bir sorayım dedim bizde de burun tıkanıklığı var genel olarak iyiyiz ama Bbstnc dı eski kullanıcı adım

Evet isim değiştirdim çok yazan da olmayınca girmiyordum bir sorayım dedim bizde de burun tıkanıklığı var genel olarak iyiyiz ama Bbstnc dı eski kullanıcı adım
Ayy şimdi oldu cidden pasifleştik grupça , neden böyle oldu kiii. Önceden yaptığımız alışverişleri bile paylaştırdık aktiftik baya güzeldi

Kızlar benim bebek 7 ay 15 günlük. D vitamini ve kan ilacı kullanıyoruz. Ben ekstra multivitamin de kullanmak istiyorum. Sizler multivitamin kullanıyor musunuz? Bunun için doktora gideceğim yakın zamanda.
Bir de ek gıda neler veriyorsunuz. Bazen yemek yapasım gelmiyor. Yoğurt meyveyle geçiştiriyorum öğlen ve akşam öğünlerini. Sizler neler yapıyorsunuz?

Ben de isim degisikliginden taniyamadim sonraki yorumlara bakinca anladim Biz sukur iyiyiz, yurtdisina annemlere geldik. Anne evinde olmayi ozlemisim. Ama bebisim farkli bi ulkede oldugunun farkinda. Normalde disariyi cok seven bi bebek olmasina ragmen buraya geldigimizden beri disarida huysuz ve surekli beni gormek istiyor. Bebekler sandiklarimizdan daha zekiler. Babasini kamerada gordukce cok seviniyor. Ek gida guzel gidiyor. Oglen sebze puresi aksam ustu meyve puresi. Yogurdu ya sebzenin yaninda veriyorum ya da meyveyle karistirip meyveli yogurt yapiyorum. Haftada 2 kere sebzesine kiyma ekliyorum. Bu hafta ilk kez pekmez verdim 3cay kasigi kadar. Bazen sabah ben kahvalti yaparken yumurta avokado veriyorum. Ve uzun bi suredir gune sabah 5 5.30da basliyoruz. Ne yaptiysam bunu degistiremedim...

Suan ana besin kaynagi anne sutu veya mama. 9.aya kadar tadim yapmasi aliskanlik kazanmasini saglar. Bence 3-5tatli kasigi bile olsa sebze ver ki sonra sebze reddi yasamayin.

Suan ana besin kaynagi anne sutu veya mama. 9.aya kadar tadim yapmasi aliskanlik kazanmasini saglar. Bence 3-5tatli kasigi bile olsa sebze ver ki sonra sebze reddi yasamayin.
Sebze veriyorum. Bazen blw yapıyorum bazen çorba yapıp kendim yediriyorum.
Bugün mesela sabah gayet güzel kahvaltı yaptırdım. Ama öğlen bir şey yemedi. Akşam da pirinç unlu muzlu mama yedirdim. Yeterli midir? Yoksa araya daha fazla öğün koymalı mıyım?

Merhaba biz iyiyiz iki alt dişimiz çıktı üçüncüde patladı gibi gibi ucundan :) ek gıda devam ediyor zorla da olsa alışmaya devam bizde birkaç güne kadar çok hastaydık hem ben hem bebek ama bu günlerde daha iyiyiz. Sen nasılsın bebiş nasıl?

Iyiyiz bizde okula giden olunca bizde sık sık hastalandık tatile girince toparladık şükür

E
Emiyorsa yada mama veriyorsan yeterli zaten aç olunca belli ediyorlar kendilerini

Bende kahvaltı da mutlaka yumurta vermeye çalışıyorum kızlar.
Öğlen de sebze çorbası falan ya da meyve yedirmeye çalışıyorum.
Benim kız illa elinde yiyecek başka türlüsünü isyemiyor.
Memeye devam gece full emiyor zaten gündüzleri de öyle gidiyor işte

Aynı anda diş çıkartıyor bbebislerimiz ilerde aynı şehirde aynı okulda olabilirler bazen sosyal medya gibi olsada kk farklı bir bağ kurdurdu bizlere

Ben evde kalınca arkadaş çok aradım valla
Eskisi gibi hiç sosyal hayatım kalmadı 2 insan olsa konuşsam çok dedim.
Sık sık anneme gidiyorum ama onunda kendine göre işi gücü var işte olmuyor bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…