- 1 Ekim 2021
- 78
- 55
- 27
-
- Konu Sahibi Hello Kity
Aynen ya şu ceket atsa hamile kalan kadınlar nasıl kalıyor asla anlamıyorumHadi hayırlısı canım. Nasibimizde varsa kocaya bı sarilsak yine tutarburda ne imkansız dedigimiz degerlendirmeler mevcut sonu pozitif biten hadi inşallah diyelim
Kuzum işte bi biz öyle olamadıkAynen ya şu ceket atsa hamile kalan kadınlar nasıl kalıyor asla anlamıyorumseninde bende 1 gün sonra bat tarihin sende var mı ovü belirtileri
Bünyeden bünyeye değişiyo heralde akıntılarla kafayı yedikkafa karıştırıcı işler
Amin inşallah canımYakındır o zaman yumurtlaman inşallah tutar hepimizinki de anne oluruz bu ay
takvime pek uymuyor canım bende yumurta varlığını gösterdiği zaman yumurtam çatlamış oluyor dun kremsi akıntı vardı bugun yine değerlendirme günü 1 hafta boyunca 2 gunde bir gittik bakalım
çoğumuz bu hafta değerlendiriyoruz maraton gibi bir şey oldu haydi kızlar yazdıralım ismimizi bizde bebişler gelsinEvet kuzu, bnde dün anlamistim catladigini az ağrı vardı bide akıntı.
Haydi herkese bol şans
Takvim bende bazen doğru hesaplıyor bazen de 1 gün erken veya geç oluyor. Çok da hatalı sayılmaz yani. Ben akıntı başladığı günden sonra elimden geldiğince hep değerlendirmeye çalışıyorum.takvime pek uymuyor canım bende yumurta varlığını gösterdiği zaman yumurtam çatlamış oluyor dun kremsi akıntı vardı bugun yine değerlendirme günü 1 hafta boyunca 2 gunde bir gittik bakalım
Ya birkaç gündür çok umitsizdim ama şimdi heyecan yaptık yabhep beraber değerlendirip, bu ay tutacak olacak gibi güçlü bir his olustu içimdeçoğumuz bu hafta değerlendiriyoruz maraton gibi bir şey oldu haydi kızlar yazdıralım ismimizi bizde bebişler gelsin
ben hiç bakmadım bu ay akıntıyı bazen anlayamıyorum yorumlamada zorluk çekiyorum testle takip etseydim dedim bu ay ama yetişmediTakvim bende bazen doğru hesaplıyor bazen de 1 gün erken veya geç oluyor. Çok da hatalı sayılmaz yani. Ben akıntı başladığı günden sonra elimden geldiğince hep değerlendirmeye çalışıyorum.
asla umutsuzluğa kapılma dün bende tutmadı galiba dedim sonra bismillah daha yeni başladın dedim kendi kendime modumu düşüyorum toplu geçiş yaparız inşallahhhhYa birkaç gündür çok umitsizdim ama şimdi heyecan yaptık yabhep beraber değerlendirip, bu ay tutacak olacak gibi güçlü bir his olustu içimde
Olacak olacak canım çok inanıyorum. Güzel haberleri paylaşacağızasla umutsuzluğa kapılma dün bende tutmadı galiba dedim sonra bismillah daha yeni başladın dedim kendi kendime modumu düşüyorum toplu geçiş yaparız inşallahhhh
Canim o kremsi akinti bende de 4-5 gündür var devam ediyor ve göğüs uçları cok hassas dokununca acıyor ben zaten ovulasyon testi kullanıyorum 12. Gündeyim henüz yumurtlama göremedim bekliyorumtakvime pek uymuyor canım bende yumurta varlığını gösterdiği zaman yumurtam çatlamış oluyor dun kremsi akıntı vardı bugun yine değerlendirme günü 1 hafta boyunca 2 gunde bir gittik bakalım
Evettt başlasın maratonçoğumuz bu hafta değerlendiriyoruz maraton gibi bir şey oldu haydi kızlar yazdıralım ismimizi bizde bebişler gelsin
İkiz mi yapsak diye kafası karışmış bence deBir çatlamış yumurta ve 22mmyumurta ile ovulasyon testi bu şekilde.oda ne olduğunu anlamamış
Ben yumurtlayalj 1 hafta oldu beklemedeyimmmGünaydın topigimin harika anne adaylarınasılsınız. Ovulasyon dönemine giren var mı.
Belirtiler yaşıyor musunuz. Çalışmalar nasıl gidiyor.
Hahaha şaşırmışİkiz mi yapsak diye kafası karışmış bence de
Oooo maşallah tutsun inşallahBen yumurtlayalj 1 hafta oldu beklemedeyimmm
Evet haklısın canım tek de olsa razıyız sağlıklı olsunlar da inşallahHahaha şaşırmışay teke de razıyım hayırlısı ile