- 8 Kasım 2021
- 963
- 1.714
- 30
- Konu Sahibi Hello Kity
Oooo maşallah tutsun inşallah erkencisin sen bayağı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oooo maşallah tutsun inşallah erkencisin sen bayağı
Ynen canim femara kullandm bu ay ilk kez bakalim muhtemen haftaya bugun bir test patlatirimOooo maşallah tutsun inşallah erkencisin sen bayağı
İlk heyecani yaşat bize hadi hayırlısı bakalımA
Ynen canim femara kullandm bu ay ilk kez bakalim muhtemen haftaya bugun bir test patlatirim
Birçoğumuz sırf bu etkisi için bile kullanmalıyız o zamanKızlar Clife kullanıyorum üç gündür. Adetin son günü başladım yumurtlama başlayana kadar kullanılması öneriliyor. Ay bana bi haller bi haller adamın üstüne atlıyorum resmen
Öyle bir etkisi mi varmış. Allahallah hangi yiyeceklerde bulunuyor bu ilacın ana maddesi bende birkaç gündür öyleyim de kullanmadanKızlar Clife kullanıyorum üç gündür. Adetin son günü başladım yumurtlama başlayana kadar kullanılması öneriliyor. Ay bana bi haller bi haller adamın üstüne atlıyorum resmen
Neee diyorrrssuunn bi koli sipariş veriyorum hemmenKızlar Clife kullanıyorum üç gündür. Adetin son günü başladım yumurtlama başlayana kadar kullanılması öneriliyor. Ay bana bi haller bi haller adamın üstüne atlıyorum resmen
Canim bu Clife yumurta gelişimi için mi?Kızlar Clife kullanıyorum üç gündür. Adetin son günü başladım yumurtlama başlayana kadar kullanılması öneriliyor. Ay bana bi haller bi haller adamın üstüne atlıyorum resmen
Canım yumurtlamada olabilir gebelikte olabilir adet döngünd göre hesaplamasını en iyi sen yapabilirsin normalde 20. Günde yumurtlama gördüysen daha önce yumurtlamada olabilirMerhaba kızlar. Her yere yazıyorum cevap veren olmadı. Ben ovulasyon testi yapmadım bu ay. Mart 1de regl oldum 11. Gün ilişkiye başladım bu güne kadar aralıksız devam ettik. 3 gündür sol kasığım ağrıyor ve göğüslerim acıyor, bunlar yumurtlama belirtileri sanırım akıntım da her zamanki gibi fazla değil. Belirtilere göre yeni mi başladı yumurtlama ? Bu güne kadar boşa mı yaptık. Bu günden sonra hala ilişkiye devam etmeli miyim?
Gebelik için bu belirtiler çok erken çünkü regl olmama daha 12 gün var. Yani siz ovulasyon döneminde göğüs acıması kasıkta sancı gibi belirtiler yaşıyor musunuz ya da yaşayan var mı? İlişkiye devam etmeli miyim kafam karıştıCanım yumurtlamada olabilir gebelikte olabilir adet döngünd göre hesaplamasını en iyi sen yapabilirsin normalde 20. Günde yumurtlama gördüysen daha önce yumurtlamada olabilir
Evet göğüs ağrısıda oluyo akıntımda artıyo kasık ağrımda oluyo ama kasık ağrım hafif oluyo ondan ziyade alt karın ağrım oluyo benimGebelik için bu belirtiler çok erken çünkü regl olmama daha 12 gün var. Yani siz ovulasyon döneminde göğüs acıması kasıkta sancı gibi belirtiler yaşıyor musunuz ya da yaşayan var mı? İlişkiye devam etmeli miyim kafam karıştı
Adet düzensizliği yumurta gelişimi çatlaması vs bi sürü faydası varmış canım, instagram sayfasından bak aslında baharat ve bal karışımı ilaç gibi olmadığı doğal olduğu için ben bi deniyim dedim belki yumurtalarım gelişmiyodur diyeCanim bu Clife yumurta gelişimi için mi?
Ahahha hemen sipariş ver canım bende üç günde acayip etki yaptıNeee diyorrrssuunn bi koli sipariş veriyorum hemmen
Aslında çam balı ve birkaç baharatın karışımı bu ne yiyip ne içiyorsun kendini ota çöpe verdiysen olmuş olabilirÖyle bir etkisi mi varmış. Allahallah hangi yiyeceklerde bulunuyor bu ilacın ana maddesi bende birkaç gündür öyleyim de kullanmadan
Hayatımın merkezi baharat belki ondandır bilemedimAslında çam balı ve birkaç baharatın karışımı bu ne yiyip ne içiyorsun kendini ota çöpe verdiysen olmuş olabilir
Yaaa geçmiş olsun canımÇok fena grip oldum kızlar. Ya pik görsem degerlendircek halim olur mu bilemiyorum
Çok teşekkür ederim canım birdenbire ne oldu anlayamadımYaaa geçmiş olsun canım
Ayy ciddi mii Covid değilsin di miiÇok fena grip oldum kızlar. Ya pik görsem degerlendircek halim olur mu bilemiyorum