- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.525
- Konu Sahibi Hello Kity
Ama ovulasyon testi yapıyorum ya hamilelik olsaydi t cok koyu çıkıyormuş o yüzden yok benceO test bende de bı kere öyle çıkmıştı yaaa.
Ama sen bnde regl olmazsan bı test yap
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama ovulasyon testi yapıyorum ya hamilelik olsaydi t cok koyu çıkıyormuş o yüzden yok benceO test bende de bı kere öyle çıkmıştı yaaa.
Ama sen bnde regl olmazsan bı test yap
Himm anladım kuzu, ozaman değerlendir bol bolAma ovulasyon testi yapıyorum ya hamilelik olsaydi t cok koyu çıkıyormuş o yüzden yok bence
İkisi birden tutar inşallahBende kontrole gittim geldim canlar, bir yumurta çatlamış görünüyor koşa koşa geldim değerlendirdik,
yarın çatlatma iğnesi olcam 22mm bir yumurta daha varmış .
Bakalım.hayirlisi olsun inşallah
Ayy valla bir mutlu oldum, Rabbim hayırlısını versin hepimize inşallah kızlar yaİkisi birden tutar inşallah
InşaAllah kısmet değll diyorum demekki kısmet olsa bir şekilde olurduİnşallah en kısa zamanda olur kuzum
O da doğru gerçi güldürdünüz beniolsun kuzum hiç belli olmaz tek vuruşlada oluyor
Kuzu benim dünden beri akıntım vardı şeffaf renksiz böyle yani uhu varya yapıştırıcı onun gbi. Bugün gittim doktora yumurtam çatlamışKızlar beni bir aydındlatın bu yumurtlama akıntısı çatladıktan sonra mı oluyor çatlamadan önce mi? O akıntının gelmesi demek ne demek?
Benim yumurtlarken oluyo akıntım çatlayınca akıntım olmuyoKızlar beni bir aydındlatın bu yumurtlama akıntısı çatladıktan sonra mı oluyor çatlamadan önce mi? O akıntının gelmesi demek ne demek?
Yani o yoğun kıvamlı akıntı yumurtanın çatlaması demek doğru biliyorum öyleyse ay hadi size bol dıkşınlı gecelerKuzu benim dünden beri akıntım vardı şeffaf renksiz böyle yani uhu varya yapıştırıcı onun gbi. Bugün gittim doktora yumurtam çatlamış
kafa karıştırıcı işlerBenim yumurtlarken oluyo akıntım çatlayınca akıntım olmuyo
Canım senin bu durumunu mart topiginde de okumuştum ama inan ki çok kafamı karıştırdı. Pik görüp hemen adet olman nasıl oldu. Acaba hep adetten önce mi yumurtlaman oluyor. Ayrıca doktor nasıl değerlendir dedi ona da aklim ermedi doğrusu.Kızlar ya size birşey sorucam. Ben gecen ay femara ve igneler kullandim yumurtanin büyümesi icin ve ovulasyonla da takip ettim 5 martta pik gördüm 8 martta kanamam oldu 9 martta doktora gittim adet kanamasina benziyor ama yumurtan çatladı ilişki olsun 15 gun sonra konusalim dedi. Öncesinde de doktor 10 gun boyunca iliski demisti yani ben kanama gorene kadar hep ilişki oldu. Ama ben adet oldum ve doktor degerlendir dediginde degerlendirmedim çünkü bildigimiz adet oluyordum. Yumurtlamanin üzerinden bugun tam 14 gün geçti. Adetimde 26. Günde geldi normalde cok uzar 50 günlerde falan. Doktorum hiç belli olmaz bu isler demişti. Ama o yumurta dollenseydi ben adet görmezdim dimi?
Yok sanmıyorum cok ilac ve igneler kullandırdı bana 17 gün boyunca ne olduğunu bende anlamadımCanım senin bu durumunu mart topiginde de okumuştum ama inan ki çok kafamı karıştırdı. Pik görüp hemen adet olman nasıl oldu. Acaba hep adetten önce mi yumurtlaman oluyor. Ayrıca doktor nasıl değerlendir dedi ona da aklim ermedi doğrusu.
Canım bak mesela ben dün itibariyle doğurgan döneme girdim yani az az akıntım oluyor. 3 gün sonra filan yumurtlama olur ve akıntım artacak. Ertesi gün de çatlama oluyor daha da artıyor iç çamaşırı islanacak kadar. Şeffaf çok sıvı kaygan bir akıntı. Bu yani bende olan canım herkeste aynı mı bilmem.Kızlar beni bir aydındlatın bu yumurtlama akıntısı çatladıktan sonra mı oluyor çatlamadan önce mi? O akıntının gelmesi demek ne demek?
Evet kuzu, bnde dün anlamistim catladigini az ağrı vardı bide akıntı.Yani o yoğun kıvamlı akıntı yumurtanın çatlaması demek doğru biliyorum öyleyse ay hadi size bol dıkşınlı geceler
Yumurtlama ve çatlama aynı anlama geliyor değil mi?Canım bak mesela ben dün itibariyle doğurgan döneme girdim yani az az akıntım oluyor. 3 gün sonra filan yumurtlama olur ve akıntım artacak. Ertesi gün de çatlama oluyor daha da artıyor iç çamaşırı islanacak kadar. Şeffaf çok sıvı kaygan bir akıntı. Bu yani bende olan canım herkeste aynı mı bilmem.
Benimde 23unde görünüyor ama inşallah erken görürüm piki. Çünkü testim yetmeyecekH Hello Kity takvim yarını gösteriyor yumurtlama diye bakalım doğru çıkacak mı bugünde pik değil
Yarın görsek iyiydi adamlar pazar günü genelde evde oluyor yaBenimde 23unde görünüyor ama inşallah erken görürüm piki. Çünkü testim yetmeyecek
Hayır canım. Yumurtlama yumurtanın oluşmasi. Çatlama da hamilelik oluşması için gerekli olan durum .Yumurtlama ve çatlama aynı anlama geliyor değil mi?
Çatlasın da yarım saat evde olsa yeterYarın görsek iyiydi adamlar pazar günü genelde evde oluyor ya