- 16 Ağustos 2021
- 16.834
- 16.611
-
- Konu Sahibi Hello Kity
Amin kuzum ya inşallah, şu spermler artık bulsun yolunu yaa..Hadi inşallah güzel haberlerini alırız canım. Heyecan başlıyor yine
Ay bencede sinir oluyorum bazen. Ne var yani ak gitAmin kuzum ya inşallah, şu spermler artık bulsun yolunu yaa..
Evet başlıyoruz yine
Ayy ikiz olma ihtimali de varBende kontrole gittim geldim canlar, bir yumurta çatlamış görünüyor koşa koşa geldim değerlendirdik,
yarın çatlatma iğnesi olcam 22mm bir yumurta daha varmış .
Bakalım.hayirlisi olsun inşallah
Kuzum ben iki aşılama oldum hiç hap biyer bitmez yumurtam buyumemisti, yani üç gün daha kontrole gitmiştim 14.gun iğne olmuştum hep bugün 9.gunum şaşırdım.Ayy ikiz olma ihtimali de var
Rabbim gönlünüze göre versin canımKuzum ben iki aşılama oldum hiç hap biyer bitmez yumurtam buyumemisti, yani üç gün daha kontrole gitmiştim 14.gun iğne olmuştum hep bugün 9.gunum şaşırdım.
Ay eşime diyorum ikiz olursa diye olsun ne guzel diyozaten zor oluyor bebek baksana diyo.
Benim yaşım 28Kuzum ben iki aşılama oldum hiç hap biyer bitmez yumurtam buyumemisti, yani üç gün daha kontrole gitmiştim 14.gun iğne olmuştum hep bugün 9.gunum şaşırdım.
Ay eşime diyorum ikiz olursa diye olsun ne guzel diyozaten zor oluyor bebek baksana diyo.
Amin kuzum hepimizin gönlüne göre versin Allah'ım. Hepimiz en güzelini hakediyoruz inşallah artık kalp atışı duymaya gideriz doktorlarimiza.Rabbim gönlünüze göre versin canımcok tatli oluyor İkizler zorlukları da herşeye değer
Bizde piki bir gorebilsek de baslasak calismalaraAmin kuzum hepimizin gönlüne göre versin Allah'ım. Hepimiz en güzelini hakediyoruz inşallah artık kalp atışı duymaya gideriz doktorlarimiza.
Annem bize taşınır artık
Ben 31Benim yaşım 28
Hamile kalıp Doğurdum diyene kadar 30 olurum. İkiz olsun benim olsun diyorum valla. Tekrar uğraşamam hamilelik filan diyorum.gönlündeki neyse o olsun seninde canım
Doktor dediki adet bitti yikandiniz hemen ilişki bir gün arayla , hiç belli olmuyor dedi hemen yumurtalama da oluyor adete yakın da olabiliyor dedi
Ay inşallah ama pik mik beklemiyorum valla değerlendiriyorum
En güzeli kuzum devamAy inşallah ama pik mik beklemiyorum valla değerlendiriyorum
Canım ovulasyon ile 3 aydır deniyorum genelde 14 veya 15. Günde yumurtlama görüyorum. Ama sence mesela bir sonraki ay adet biter bitmez olabilirmi. Böyle değişken miDoktor dediki adet bitti yikandiniz hemen ilişki bir gün arayla , hiç belli olmuyor dedi hemen yumurtalama da oluyor adete yakın da olabiliyor dedi
Evet canım öncelikle hayırlısı diyelimBen 31
Doğru diyorsun valla iki tane olsa hem bebiş defteri de kapanır .
Allah'ım hayirlisini versin inşallahhepimize
Olabiliyor Muş öyle dedi doktor. Asla moral bozmayın dedi bazen adet biter bitmez olur yumurtlama bazen çok sonra dediCanım ovulasyon ile 3 aydır deniyorum genelde 14 veya 15. Günde yumurtlama görüyorum. Ama sence mesela bir sonraki ay adet biter bitmez olabilirmi. Böyle değişken mi
Bende değerlendiriyorum ama goreydik iyiydiAy inşallah ama pik mik beklemiyorum valla değerlendiriyorum
Kuzum ben hatırlıyorum bu yazını.Kızlar ya size birşey sorucam. Ben gecen ay femara ve igneler kullandim yumurtanin büyümesi icin ve ovulasyonla da takip ettim 5 martta pik gördüm 8 martta kanamam oldu 9 martta doktora gittim adet kanamasina benziyor ama yumurtan çatladı ilişki olsun 15 gun sonra konusalim dedi. Öncesinde de doktor 10 gun boyunca iliski demisti yani ben kanama gorene kadar hep ilişki oldu. Ama ben adet oldum ve doktor degerlendir dediginde degerlendirmedim çünkü bildigimiz adet oluyordum. Yumurtlamanin üzerinden bugun tam 14 gün geçti. Adetimde 26. Günde geldi normalde cok uzar 50 günlerde falan. Doktorum hiç belli olmaz bu isler demişti. Ama o yumurta dollenseydi ben adet görmezdim dimi?
Yumurtlamadan sonra 9. Günde yapmıştım birgebeningünlüğü testini, bir kac saat sonra cizgi vardi ama ciddiye almadim kuruma cizgisidir diye. Suya tuttum tırnağımı degdirdim yırtıldı cizgi olan yerKuzum ben hatırlıyorum bu yazını.
Pik gorup kanama olması tuhaf gelmişti banada. Hiç test yaptın mı
O test bende de bı kere öyle çıkmıştı yaaa.Yumurtlamadan sonra 9. Günde yapmıştım birgebeningünlüğü testini, bir kac saat sonra cizgi vardi ama ciddiye almadim kuruma cizgisidir diye. Suya tuttum tırnağımı degdirdim yırtıldı cizgi olan yer