2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Bizim tulum sıfır kol istersen kollarını da takıyorsun fermuarli soğuk olunca takıyorum.. içinde pijamasi var Evet ama çorap giydirmiyorum çünkü tulumun içinde ayakları kapalı yani..
Ben doğduğundan beri bu tulumdan kullandım yazın incesi kışın kalını size resim atayım çok kullanışlı ve daha güvenli..

Bzmki desteksiz uzun oturamıyo illa bi elini yerde tutuyor neden hala oturmadı bilmiyorum ama emekleme tam gaz tutunup ayağa kalkma çabalarıda başladı ama inmeyi bilmiyo çok acıklı. alkış yapıyoruz çak çak yapıyoruz ama bay bay yok bu güncellemeler çok güzelmiş ya ben hareket eden kızımla daha çok eğleniyorum.

Kızlar bebişim baba demeyi öğrendi sürekli baba diyo. Anne diyorum baba diyo gece uyusun diye uğraşıyorum baba diyo babasını çağırdım oda ses kaydı almış bana atıyo. Ama iyi oldu bu. Babası seni çağırıyor diyorum geliyo hemen hoşuna gidiyo bide babasının da baba demesi. Bakalım sıradaki güncelleme ne

Uyku tulumuyla uyurkende çıkarmıyorum canım tulumsuz yatarkende. Gece üstünü açarsa göremem diye. Ama gündüz uykularında çıkarıyorum.
Bizimki acmiyor üstünü henuz o yuzden dun cikardim corabini belki daha ferah olur diye açana kadar tulumu deneyemeyecegim bebe yorganiyla devam edeyim en iyisi abisinden terden yıldık bebede terlek çıktı ayarini bulamiyoruz

Baba demelerni pozitife çevirmek ama ben bu kadar emekten snra anne demesni isterdim

Bizim diş bu sefer gelecek galiba ,normalde hep gülerdi, bugün çok suratsız, hafif atesi var .Hicbir şey yemedi bugün

Canım sen nasıl bişey örtüyorsun oglusuna.?. yorganı güvenli bulmuyorum benim kızım hemen kafasına çeker buna eminim..
Normal ayaklı uyku tulumu giydiriyorum canım. Tulumsuz yatırırsam yorgan değil 2 yaşına kadar yorgan önerilmiyor diye biliyorum, ince pazen ya da bir tarafı düz bir tarafı peluş ince bi battaniye örtüyorum. Benim oğlum kafasına çekmiyor.

Benim oğlum uyurkende çok hareketli ordan oraya savuruyor kendini
Ensesine kadar örtersem oğluşumda terliyor. Bide saçları uzun olduğu için. O yüzden ben yarım örtüyorum

Ensesine kadar örtersem oğluşumda terliyor. Bide saçları uzun olduğu için. O yüzden ben yarım örtüyorum
Aynen ensesine kadar bende örtmüyorum terliyor yarım örtüp çorap çıkararak bulduk yolu heralde inşallah devamı gelir

Kızlar ben yaz için kızıma biseyler almak istiyorum indirim var yazlık kıyafetler de burda..
Şuan kızım 70 cm 8 bucuk kg yazın kac cm olur ve ona hangi bedeni almalıyım..
Internette 9 aydan sonra bebekler daha az kilo alır ve daha az uzar yazıyor..
Üstünde tam dursun büyük olmasın istiyorum.. yardımcı olabilir misiniz..

Vaaaov saçlar o kadar oldu mu
Benim kızım hala kel. Yanlarda birkaç tel var. Kestiniz de mi uzadı yoksa doğuştan mı uzun. :)

Yaz geldiğinde her türlü en az 1 yaşında olcaklar canım. Benim oğlum 8.ayda 75 cm 9 kiloydu. Yazlıkları 12-18 almayı düşünüyorum bazı markalarda 9-12ler şuanda tam oluyor zaten.
Sen de tam olsun istiyorsan 9-12 ve 12-18 alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…