Bizim tulum sıfır kol istersen kollarını da takıyorsun fermuarli soğuk olunca takıyorum.. içinde pijamasi var Evet ama çorap giydirmiyorum çünkü tulumun içinde ayakları kapalı yani..Evde orta kalinlikta bi battaniye var bazen onu bazwn english home un bebek yorganini ortuyorum evde abiden kalma envai cesit tulum var ama ogluma 1 1.5 yas civari gydirmeye baslamistm suan hasta kizim hala hastaligi gcmedi bgun cikardm aslnda uzun kollu olani ama nasil giydiricem giydirirken uyanirsa terlerse vs vesvese yapip giydiremedim takip etmk zor gldi brazda suan uzerini acmiyor hala olmadi actigi zaman glince gydreyim ayari tutturmakda zor enseden cok terliyor kizim sizin tulum uzun kollumu icinde ince pijama falan oluyormu nasil yapiyorsnz
Bzmki desteksiz uzun oturamıyo illa bi elini yerde tutuyor neden hala oturmadı bilmiyorumBugün dikkat ettim desteksiz oturuyo artık baya baya. Bişeye uzanırsa iyice eğilip ozaman düştü bi defa. Biz ellerinden tutunca sıkıca basıyor ama adım yada sıralama yok emekleme de yok henüz çabalıyor ama hala geriye gidiyoYarın tam 8. Ayımız doluyor. Bikaç haftadır alkış yapıyor bay bay yapıyor. Bizde güncellemeler bunlar Onun dışında Bi boy kilo ölçtüresim var gidip kaç oldu acaba taşınmıyo ağır gelmeye başladı artık
Markasinida yazarmisniz sizee zahmt bulamadim
Canım trendyol da var uyku tulumu yaz çeşit çeşit çıkıyor.. ben google dan örnek gösterdim sadece..Markasinida yazarmisniz sizee zahmt bulamadim
Uyku tulumuyla uyurkende çıkarmıyorum canım tulumsuz yatarkende. Gece üstünü açarsa göremem diye. Ama gündüz uykularında çıkarıyorum.Kızlar üstünü örtenler için soruyorum gece yatarken bebeklerin çoraplarını çıkarıyormusunuz
Canım artık hareketlendikleri için bu tarz ayaksız tulumlar pek önerilmiyor.
Bizimki acmiyor üstünü henuz o yuzden dun cikardim corabini belki daha ferah olur diye açana kadar tulumu deneyemeyecegim bebe yorganiyla devam edeyim en iyisi abisinden terden yıldık bebede terlek çıktı ayarini bulamiyoruzUyku tulumuyla uyurkende çıkarmıyorum canım tulumsuz yatarkende. Gece üstünü açarsa göremem diye. Ama gündüz uykularında çıkarıyorum.
Baba demelerni pozitife çevirmekKızlar bebişim baba demeyi öğrendisürekli baba diyo. Anne diyorum baba diyo gece uyusun diye uğraşıyorum baba diyo babasını çağırdım oda ses kaydı almış bana atıyo. Ama iyi oldu bu. Babası seni çağırıyor diyorum geliyo hemen hoşuna gidiyo bide babasının da baba demesi. Bakalım sıradaki güncelleme ne
Benimki anne dedi ilk,simdi de anneanne diyor ,iki kere baba dedi ama tesadüfen. Ama bana apaçık anne diyor ,seslenir gibiBaba demelerni pozitife çevirmekama ben bu kadar emekten snra anne demesni isterdim
Canım sen nasıl bişey örtüyorsun oglusuna.?. yorganı güvenli bulmuyorum benim kızım hemen kafasına çeker buna eminim..Canım artık hareketlendikleri için bu tarz ayaksız tulumlar pek önerilmiyor.
Normal ayaklı uyku tulumu giydiriyorum canım. Tulumsuz yatırırsam yorgan değil 2 yaşına kadar yorgan önerilmiyor diye biliyorum, ince pazen ya da bir tarafı düz bir tarafı peluş ince bi battaniye örtüyorum. Benim oğlum kafasına çekmiyor.Canım sen nasıl bişey örtüyorsun oglusuna.?. yorganı güvenli bulmuyorum benim kızım hemen kafasına çeker buna eminim..
Benim oğlum uyurkende çok hareketli ordan oraya savuruyor kendiniBizimki acmiyor üstünü henuz o yuzden dun cikardim corabini belki daha ferah olur diye açana kadar tulumu deneyemeyecegim bebe yorganiyla devam edeyim en iyisi abisinden terden yıldık bebede terlek çıktı ayarini bulamiyoruz
Aynen ensesine kadar bende örtmüyorum terliyor yarım örtüp çorap çıkararak bulduk yolu heralde inşallah devamı gelirBenim oğlum uyurkende çok hareketli ordan oraya savuruyor kendini
Ensesine kadar örtersem oğluşumda terliyor. Bide saçları uzun olduğu için. O yüzden ben yarım örtüyorum
Vaaaov saçlar o kadar oldu muBenim oğlum uyurkende çok hareketli ordan oraya savuruyor kendini
Ensesine kadar örtersem oğluşumda terliyor. Bide saçları uzun olduğu için. O yüzden ben yarım örtüyorum
Doğuştan uzun canımVaaaov saçlar o kadar oldu mu
Benim kızım hala kel. Yanlarda birkaç tel var. Kestiniz de mi uzadı yoksa doğuştan mı uzun. :)
Yaz geldiğinde her türlü en az 1 yaşında olcaklar canım. Benim oğlum 8.ayda 75 cm 9 kiloydu. Yazlıkları 12-18 almayı düşünüyorum bazı markalarda 9-12ler şuanda tam oluyor zaten.Kızlar ben yaz için kızıma biseyler almak istiyorum indirim var yazlık kıyafetler de burda..
Şuan kızım 70 cm 8 bucuk kg yazın kac cm olur ve ona hangi bedeni almalıyım..
Internette 9 aydan sonra bebekler daha az kilo alır ve daha az uzar yazıyor..
Üstünde tam dursun büyük olmasın istiyorum.. yardımcı olabilir misiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?