2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Ben yemek istemediği yemek olunca tabakla önüne koyuyorum o kendi yemeği ellerken ben de aradan yediriyorum o zaman yiyo tesadüf eseri nasıl olsa yemicek bari yemeği tanısın diye önüne koymuştum baktım yiyo taktiğe devam

Katı olarak neler veriyorsunuz başka ben genelde püre tarzı besliyorum hala korktuğum için

Katı olarak neler veriyorsunuz başka ben genelde püre tarzı besliyorum hala korktuğum için
Kıyma veriyorum şehriye çorbası içine ya da kabak vs yemeklerin içine. Arpa şehriye almıştım ayrıyetten onları da yemeklerin içine koyuyorum. Pilav verdim havuçlu biraz lapa bırakıp. Kahvaltıda da omlet pancake vs
Bulgur denicem bu haftaiçinde

Ben korkudan yapamadim yiyolarmiii eline alip bunlari dniyim bari
Eline alıyo direk ağzına götürüyo. Tabi o kadar sıkıyo ki yumruğunu mıncık mımcık oluyo pankek. Bende bölüp bölüp veriyorum. Zaten muz varya içinde çok katı olmuyo yumuşacık bi şey.

Gerçi ben geçen bisküvi yiyodum(petibör hemde) öyle bi atıldı ki elime. Sırf meraktan verdim eline bir güzel yedi ki anlatamam ağzına götürüyo bisküvi ıslanana kadar emiyo koparınca çekiyo ağzındaki bitince yeniden ısırıyo tabi normalde vermem aslında öyle zararlı şeyler bir kez verdim. Şimdi bebek bisküvisi yapacağım kendim sağlıklı içerikli. Baya yiyor çünkü bisküvi.

Yani ben çok özel yemek yapmıyorum akşamları. Ne yiyosak onada yediriyorum. Çorba varsa çorba içiyo patates varsa patates hiç bi şey yoksa yoğurt(gerçi yoğurttan hala çok hoşlanmıyo) en olmadı meyve veriyorum. Her şeyden yiyor azar azar. Ama en çok brokoliyi sevgi gibi o tepe yeşil kısmını cokur cokur yiyo valla

Benim bebe gariban kalmış yaa şehriye bile denemedim pirinc taneleri agzina gelince hic hoslanmiyo diye denememistm yicegini sanmiyorm ama deneyecegim hepsini

Benim kızın uyku döngüsü değişiyor diye endişeleniyorum 2 gündür akşam 5.30 6.30 arası uyuyup sonra 10.30 11 e kadar uyumuyor

Bir de bizim yatakta uyuyor emerek sonra yatağına alıyorum kendim yatacağım zaman kısa sürede uyanıyor sonra denemek amaçlı tekrar uyutuyorum yanımda yine yatağına alıyorum uyuyor gerçekten tam ben dalacakken bir daha uyanıyor bi 10 dk sonra gerçekten nasıl yapcam nasıl alışacak bilmiyorum gece sık sık uyanıyor memede süt kalmıyor hele 5ten sonra sürekli uyanıyor süt kalmıyor da açlıktan mı öyle oluyor o saatlerde bilmiyorum şaştım

Anne kokusu varken başka yatakta nasıl uyucam ben anneeeeeeeğ biz aşıklar gibi sarılarak uyuyoruz vallahi bu sebeplerden al emzir al emzir yoruluyorm. Uykusuz işe git perişanlık. Beraber uyuyoruz ikimizde mutluyuz. Beşten sonra uyanması artk uykusunun hafiflemesinden oluyor yoksa bu aylarda çocuk açlıktan uyanmaz hele emiyorken.

Kızlar bebeğim sarılık yüzünden küvezde yatıyor. Değeri 24 çok yüksek dedi doktor. Beyinde hasar bırakabilir diyor. Başına böyle bişey gelen var mı

Kızlar bebeğim sarılık yüzünden küvezde yatıyor. Değeri 24 çok yüksek dedi doktor. Beyinde hasar bırakabilir diyor. Başına böyle bişey gelen var mı
Canım konu açmışsın ben dahil bir sürü insan yazdık oraya. Bir şey olmaz inşallah. Fototerapi aldıysa hemen değer çabuk düşüyor.

İçimi rahatlattın kuzum yaa bi benimki mi böyle diyorum

Benim kızın uyku döngüsü değişiyor diye endişeleniyorum 2 gündür akşam 5.30 6.30 arası uyuyup sonra 10.30 11 e kadar uyumuyor
Ben 10.30 da uyuyunca seviniyorum bu ara öyle yatiyodu maşallah diyodum simdi yine 12 1 i buluyo dişlerden çocuk berbat durumda yatağına koyduğum an sürekli uyanıyor yanıma alırsam daha rahat geçiriyoruz sabahları alıyordum şuan 3 gündür tamamen yanımda yatırıyorum ikimizde daha rahat ediyoruz acısı var çocugun 2 gündür ağrı kesici veriyorum bana ihtiyacı var yatsın yanımda kıyamam ben ona

Arkadaşlar Eliz'in üç dört gündür burnu akıyor, geceleri ise tıkalı nefes alamayınca 20 dakikada bir uyanıp ağlıyor
Bu durumda ne ben uykumu alıyorum ne o
Serum fizyolojik ile açıyorum aspiratör ile çekiyorum
Bı öneriniz varmı? başka ne yapsam gece rahat uyur ?

Ah eliztoşa geçmiş olsun canım Soğanı 2ye bölüp başucuna koyabilirsin çok güzel burun açıyor. İsteğe göre karanfilde batırabilirsin üstlerine. Onun dışında nebülizatöre serum fizyolojik koyup uyurkende buhar veriyorlar o da çok iyi geliyormuş.

Teşekkürler canim soğanı deneyeceğim
Buhari günde iki defa veriyorum sabah ve akşamları

Yanınızda yastıkla ve yan yatırın. O zaman daha rahat uyuyorlar.

Çok geçmiş olsun. İnşallah hemen atlatır.

Canım ateşi var mı? Şimdi tam hatırlayamadım bronşiolit miydi eliz?

Yanınızda yastıkla ve yan yatırın. O zaman daha rahat uyuyorlar.

Çok geçmiş olsun. İnşallah hemen atlatır.
Teşekürler canım
Dün öyle yapayım dedim çünkü çok uykusuzdum ağlayınca yanimda emer yatar diye ama oğlum kardeşi doğdu doğalı dibimden ayrılmıyor bende sizle yatmak istiyorum diyor w bende kiyamadigim için biri yanımda biri beşiğinde babaları nereyi bulursa orada garibim ama bu akşam onu babasiyla yatırıp deneyecegim

Yok ateşi hiç olmadi çok şükür oksurukde yok sadece gündüz burnu akiyo gece tıkalı oluyor
20 gün önce doktor bronşit demişti canim
Ciğer filmi çekildi mi dinledi mi ciğerlerini. Mutlaka dinlemiştir ama ben doktordan yana şansım olmadığı için artık 2-3 ayrı doktorun fikrini alır oldum. Bronşit zor diye biliyorum kuzenimin kızında devamlı aynı sorun var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…